komşuma sinir oldum

merce46

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
397
89
318
Hatay
Merhaba hanimlar Başlıkta da belirttigim gibi komşumla aramda adını koyamadığım birşey var kadın bir tuhaf her gelişinde bir huzursuz oluyor um gidincede oh diyorum şimdi az çnce gitti sanki üzerimden kamyon geçti ya s

Neden görüşüyorsunuz

Sebebini bulmaya çalışıyorum ne olabilir bana yardımcı olur musunuz olay da tam olarak yok ama her karşılaşmamıza bana niye gelmiyor sun diye laf sokuyor. . Benim kızım yemek yiyor kendinin oğlu yemiyor sürekli onu söylemesi ... bir tana daha komşu var onunla samimi olmaya çalışıyor onun da benle görüşmesini istemiyor olabilir mi nerden çıkardın derseniz kadın aşırı kıskanç kendi söylemesi eşini aşırı kıskanıyo bu bir huysa arkadaşını da benden kıskanıyo olabilir mi?

dua edelim

Bence siz kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz.Kadın bir şey yapmamış ki size.Madem rahatsız oluyorsunuz görüşmeyin evinize almayın.Dışarda görünce soğuk bir şekilde selam verin geçin o da anlar o zaman gelmez bir daha.Hem istemiyorsunuz,hem görüşmeye devam ediyorsunuz olmaz ki böyle.

Sizde haklısınız ama şöyle bir durumvar burası yeni bina 3 yada 4 komşu görüşüyoruz bu da onlardan biri

Sana negatif enerji veren insanları anlamaya çalışsanda boş ,
önemli olan seni mutlu edebilmesi
ama edememiş işte sen buna odaklan bence , sanırım insani tecrüben olmayınca insan duygusal olarak karıştırabiliyor ,
ama belli yıllar geçince diyebiliyorsun o kadın kötü ruhluydu , uzak durmam gerekirdi gibi

Alma evine sende.ben bunu anlamıyorum ya kadını sevmiyor istemiyorsun ama görüşmeye de devam ediyorsun. Ne garip bir şey.

Biz burdan ne yapalım hep birlikte okuyup uflesek komşu uzaklaşır belki.

Ya işte bu gece oldu bugün gündüz bir de gece daha önceki görüşmelerde bu kadar bariz hissetmemiştim

Kadını uzaklaştırmak için yazmadım hanımlar ya sizde
Tam tarif de edemiyorum hiç böyle bir durum yaşamamıştım paylaşmak istedim

Bu kadar negatif elektrik alıp ne diye görüşüyorsunuz yahu?

İnsanlar ne sorunlar yaşıyor hayatta , sizinki nimet sayılır.

Ben alt komşuya indim birşey istemeye o evde yokmuş bende ona indim baktım ikisi de onda dedim Salça isteyecektim evde yoktun bende sana geldim zaten Salça da olmasa gelmezsin dedi bende bozuldum ne ara gelim hafta sonu temizlik vs dedim hafta içinde yapmıyomusun falan dedi bende 2 çocuk hergün aynı şeyi yapmak zorunda yım dedim ama o lafı içime oturdu yani işi düşünce gelen biriymişim gibi konuştu

Yok zorla girmiyor ben alıyorum
negatif enerji saçıyodur demekki. bi de oğlunun yememesiyle ilgili çok konuşması tantana boyutuna ulaşmıştır sende.. diğer komşuyla senin görüşmeni istememesi de garip geldi. uzak dur. görüşmek zorunda değilsindir..

Çok kıskanç insanlarda hasetlikte olur yani senin ondan iyi olmanı çekemez ve içten içe kötü olmanı ister hasetlik eder senin çocuğunabile nazar edebilir sürekli seninki yiyor benimki yemiyor diye diye benimde vardı böyle bitane arkadaş müsvettesi attım başımdan gitti sende uğraşma yanında kendini rahat hissettiklerinle görüş huzursuz olduğun insandan uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…