komşuma sinir oldum

oooo cok alıngansın sekerim emin ol kadın söyledigini bile unutmustur sen o laf yüzündne uykusuzsun pehhh

Aurası düşükse demek Kötü enerji veriyosa görüşmeyiver, yakana mı yapışıyor görüşmek için :)

Aurası düşükse demek Kötü enerji veriyosa görüşmeyiver, yakana mı yapışıyor görüşmek için :)
Yoo yapışmıyo ben zaten onun için üzülmüyorum aradaki komşum için üzüldüm yani ona o kadar iyiliğim olduğu halde oturup dedikodu mu yapmasına

Yoo yapışmıyo ben zaten onun için üzülmüyorum aradaki komşum için üzüldüm yani ona o kadar iyiliğim olduğu halde oturup dedikodu mu yapmasına

Canım insanlar konuşurlar, bunun önüne geçemezsin, şaşırma ya da üzülme. Mehmet Akif Ersoy'un da dediği gibi, "Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini."

Canım insanlar konuşurlar, bunun önüne geçemezsin, şaşırma ya da üzülme. Mehmet Akif Ersoy'un da dediği gibi, "Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini."
Akif güzel demiş ... az öncede yazdığım gibi aradaki komşumun kalbinde birşey yok diğerinden etkileniyor sanırsam

Ben de yazdım onun yanında farklısın benim yanımda farklı davranıyorsun ddedim . Bilerek yapmıyorum farkında değilim dedi. Ne bilim işte ama paylaşınca rahatladım

Eğer arkadaşın kalacaksa açık konuşmak en güzeli o vakit niyeti belli olur , sen ona göre adım atarsın
Ben de yazdım onun yanında farklısın benim yanımda farklı davranıyorsun ddedim . Bilerek yapmıyorum farkında değilim dedi. Ne bilim işte ama paylaşınca rahatladım

O diğer kadını def edin yoksa arkadaşlığınızı bozacak,

Kocasını kıskandığını ne kadar belli ediyormuş öyle. İnsan komşu muhabbetine bu konuyu bu kadar sokar mı yav.
Bana ters geldi

O diğer kadını def edin yoksa arkadaşlığınızı bozacak,

Def edemiyorum çünkü komşum ondan bir kötülük beklemiyor bende üzerine fazla laf etmek istemedim. O bana senle ilgili kötü birşey demedi. Diyor . Bunun üzerine konuşursam asıl dedikoducu ben olmak istemedim.Inşallah sen haklısın dedim.

Mercan Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın gercekten komşulukta önemli epey önce konu açmasını bilmediğim için ve tamda benim komşumla Yaşadığım Olayların Konuşulduğu bi konu vardı ona yazmıştım konu açmasını bilmiyorum ve yine sinir oldum komşuma senin konun üzerinden yazsam kızarmısın canım

Bende görüşmek istemiyorum ama işte arada diğer komşum var. Akşam üstü bana geldi tlf bozulmuş benim tlfdan annesi ve eşi ile konuşmak için konuştular biraz oturdu o sıra bu kadın benim tlf nu aradı çalarken dedim bak o arıyor ve ben açmicam ilk defa bu kez kadıtlı olarak açmıyorum dedim ve tlf açmadım. Ya o zaten hwp ben sizi arıyorum siz açmıyor sunuz diyor dedi. Bende şimdiye kadar kasıtlı açmamazlık yapmadım bunu biliyorsun görünce ya geri döndüm ya mesaj attım. Dedim ama bundan sonra görüşmek istemiyorum dedim. O da komşuyuz yüzyüze bakıcaz falan dedi.

Konu birbirine karışacak

Haklısın canım peki konu nasıl Açılıyor bence komşunla Konuş ama samimi olma bi sınır koy madem öylw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…