komşuma sinir oldum

Ya işte Salça olayından 2 saat sonra ben çocukları aşağıdaki parka indirdim beni aramışlar tlf da yanımda sessiz deydi 15 dakika sonra tlf aradığını farkettim döndüm bana doğru geliyor lar bende kusura bakma tlf sessizdeydi dedim bizde biraz yürüyüş yapalım çocuklar ıda arabaya koymuşlar gidecekler banada gel demek için aradıklarını söylediler bende gelemem benimkilerim uykusu var dedim hatta biri uyumuştı siz gidin dönünce bana gelin kahve içmeye dedim ya beni davet ettiler ya onun için

Evet tabi görüşmek zorunda değilim ama bende ele alınır birşey yok ne diye büyüteyim bir insan bir komşu eksik olsun evde sıkılınca ben inetim o gelirdi pozitif tarafından tutmak istiyor um ama işte durum bu

Doğru söylüyor sun yanında rahat etmedim
Ama yine karşılaşınca laf sokacak sen gelmiyor sun falan filan ne diyeyim

Böyle tipler herşeyini öğrenip sonrada arkadaşlığını sonlandıracaktır , meraktan senle konuşuyordur sana sempati duyduğundan değil , böyle tipler her kapıya açmak ister dedikodu malzemesi toplamak onların hobisi

Ya işte bu gece oldu bugün gündüz bir de gece daha önceki görüşmelerde bu kadar bariz hissetmemiştim
O zaman tek çözüm görüşmemek.İletişiminizi kesin,sadece selam verin o kadar.Evinize davet etmeyin,sizde onun evine gitmeyin olsun bitsin.

Akşama kahve içmeye geldiler gelmez olsalardı hâlâ aynı tarz kocasını kıskanıyo bana diyor ne kadar rahatsın falan bende dedim benim eşim allah tan korktuğu için yapmaz benden korktuğu için değil dedim oda eşine güveniyormuşta çevreye güvenmiyormuş bende ne diyeyim sen öylesin ben böyleyim.dedim

Gerçekten mi çok üzülüyorum

o insanda pozitif enerji almiyorsan girusme canim sevdigin insanlarla gorus

Enerjiniz uyuşmuyorsa görüşmeyin mesafenizi koyun olsun bitsin.

O zaman tek çözüm görüşmemek.İletişiminizi kesin,sadece selam verin o kadar.Evinize davet etmeyin,sizde onun evine gitmeyin olsun bitsin.
Diğer komşu yu da etkilediğini düşünüyorum hatta ben yokken hakkımda konuştukları nı düşünüyorum çünkü diğer komşu benle yalnızken farklı onla Beraber ken farklı davranıyor ha

ya sımdı bende sana sınır oldum . devır ne devrı olmuş sız komsu dıyosunuz. ben kötü hıs aldığım gıcıklandığım kısacası gözümün tutmadığını bırak salca ıstemek eve cagırmak görüşmek yolda görsem slm vermem dıcem ama oda allah slmı soğuk slm verırı gecerım sen böle davranırsan elbet sana laf sokar geçer . ve sende ıcın ıcını yemeğe devam edersın . bırak ya senınugrasın var zaten evın cocugun gerısı bos . o öle dese ne demese ne ....

Olaylar Salça dan sonra ilerledi daha önce bu kadar yoğun değildi. . Haklısın

Bu komşu aklı sıra kendini senden de üstün görüyor , aklı sıra seni parmağında oynatacak , seni öyle kategorize etmiş

Zamanım olmuyor herkezle görüşmeye dersin o gelmek istediğindede hep bir bahane bulursun seni çağırıncada musait değilim falan dersin anlar zaten görüşmek istemediğinizi oda kendini mecbur geri çeker

Olaylar Salça dan sonra ilerledi daha önce bu kadar yoğun değildi. . Haklısın
olayları bu raddeye siz getırmısınız ınsan ıstemedıgı seyı yermı yahu . eee kötü duygular hıssedınızı ne bağrınıza bağrınıza basıyosunuz daha kardesım ben senınle görüşmek ıstemıyorum bıttı gıttı . yada kıbarca bır ıkı savucturun basınızdan anlasın gıttın desın oda cagırıyoz gelmıyo zaten dıye . ya ben sunu demeye getırıyorum neden komsunuz ıcın kı bırak komsuyu bır başkası ıcın neden kendınızı kötü hıssedesınızkı. bendede vardı öle bı pıslık savdım basımdan gıttı ne düşüncem onu gördumde slm merhaba bıttı gıttı ne bıde onun pıslıgınımı cekıcem . ha benım dedıkodumumu yapıyomus yapsın yahu günahını alır meraktan kudüm kudüm kudururu hepsı bu . siz istedıgınız bır seye tavrınızı alın ....

Kendi huzursuz bir insan olduğu için senin aklınada fitne sokmaya çalışıyor aman uzak dur yaklaştırma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…