Ne yüzüne gülücem be kadın zaten gelince bir tuhaf bakışları var gülecek hal mi kalıyor bendeMadem rahatsiz oluyosun görüsme
Senin yaptigin daha ayip kadinin yüzüne gülüp arkasindan ohh gitti demeler...
Karmakarışık oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yüzüne gülücem be kadın zaten gelince bir tuhaf bakışları var gülecek hal mi kalıyor bendeMadem rahatsiz oluyosun görüsme
Senin yaptigin daha ayip kadinin yüzüne gülüp arkasindan ohh gitti demeler...
oooo cok alıngansın sekerim emin ol kadın söyledigini bile unutmustur sen o laf yüzündne uykusuzsun pehhhBen alt komşuya indim birşey istemeye o evde yokmuş bende ona indim baktım ikisi de onda dedim Salça isteyecektim evde yoktun bende sana geldim zaten Salça da olmasa gelmezsin dedi bende bozuldum ne ara gelim hafta sonu temizlik vs dedim hafta içinde yapmıyomusun falan dedi bende 2 çocuk hergün aynı şeyi yapmak zorunda yım dedim ama o lafı içime oturdu yani işi düşünce gelen biriymişim gibi konuştu
Doğru diyorsunoooo cok alıngansın sekerim emin ol kadın söyledigini bile unutmustur sen o laf yüzündne uykusuzsun pehhh
Yoo yapışmıyo ben zaten onun için üzülmüyorum aradaki komşum için üzüldüm yani ona o kadar iyiliğim olduğu halde oturup dedikodu mu yapmasınaAurası düşükse demekKötü enerji veriyosa görüşmeyiver, yakana mı yapışıyor görüşmek için :)
Yoo yapışmıyo ben zaten onun için üzülmüyorum aradaki komşum için üzüldüm yani ona o kadar iyiliğim olduğu halde oturup dedikodu mu yapmasına
Akif güzel demiş ... az öncede yazdığım gibi aradaki komşumun kalbinde birşey yok diğerinden etkileniyor sanırsamCanım insanlar konuşurlar, bunun önüne geçemezsin, şaşırma ya da üzülme. Mehmet Akif Ersoy'un da dediği gibi, "Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini."![]()
Ben de yazdım onun yanında farklısın benim yanımda farklı davranıyorsun ddedim . Bilerek yapmıyorum farkında değilim dedi. Ne bilim işte ama paylaşınca rahatladım
alma eve. zorla mı giriyo
Ben seni ilk tanıdm senden iyilikten başka bir şey görmedim dedi. Sen beni bıraksanda ben seni bırakmam dedi.Eğer arkadaşın kalacaksa açık konuşmak en güzeli o vakit niyeti belli olur , sen ona göre adım atarsın
O diğer kadını def edin yoksa arkadaşlığınızı bozacak,
Bir tek bana tuhaf gelmiyor muş demek ki sizinde tuhafınıza gittiKocasını kıskandığını ne kadar belli ediyormuş öyle. İnsan komşu muhabbetine bu konuyu bu kadar sokar mı yav.
Bana ters geldi
Konu birbirine karışacakMercan Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın gercekten komşulukta önemli epey önce konu açmasını bilmediğim için ve tamda benim komşumla Yaşadığım Olayların Konuşulduğu bi konu vardı ona yazmıştım konu açmasını bilmiyorum ve yine sinir oldum komşuma senin konun üzerinden yazsam kızarmısın canım