• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma sinir oluyorum...

ben kıyamam demiştim o halde cevap veriyorumkaydirigubbakcemile2
ilk mesajınızda bu olayın sadece bir veya bir kaç geceye mahsus olduğunu söylemiştiniz.
şimdiyse haftada 3 kere yani düzenli hale gelmiş bir eylemden söz ediyorsunuz.
bu şekildeyse olay elbette gidin efendi gibi güler yüzle uyarın derim.
düzgün yorum almak istiyorsanız doğru bilgi vermelisiniz.
yanlış bi şey mi yazmışım diye önceki mesajlarıma baktım ama ben bir veya bikaç gece diye bişey yazmamışım biliyorum daha öncedende oluyordu yazmışım.

yanlış bi şey mi yazmışım diye önceki mesajlarıma baktım ama ben bir veya bikaç gece diye bişey yazmamışım biliyorum daha öncedende oluyordu yazmışım.

işte zamanını belirtmemişsiniz.o yüzden nadir olan bir şey gibi algılanmış ve boşverin denmiş.rutin hale geldiyse elbette konuşun.
hatta şikayetçi olduğunuz şey odunun çatıda kırılmasıysa işiniz daha kolay.hiç kırmayın demek var,bahçede kırın demek var.
umarım anlatabilmişimdir...

dedim ya bir iki kez olsa tamam acil lazım olmuştur insanlık hali der geçerim ama çok sık yapılıyor bu sanki altta insan yokmuş gibi davranılıyor bende buna kızıyorum anladım ne demek istedğinizi...

belediyeye sikayette bulun..

benim komsumda kar kış yagmur camur dinlemez sabahın 7sindee heerr zamaaan amaa cıkarr ballkonaa paaatt paaat halı cırpaarr ev temizleerr. öyle edepsiz ki bulaşmaya korkarsın.
bigün o halısını tutuşturasımm geliyor amaa diyorum yaa işi inada bindirip daha beterinide yapabilirr.musallat etmeyee degmezz.

Bir iki kez olan bir olayı kimse büyütüpde buraya yazmaz sanmıyorum. Demekki arkadaşımız çok dertli bu konuda ve haklıda. Apartmanda oturmanında kuralları var ve akşam saat 11'den sonra diğer daireleri rahatsız edecek şekilde gürültü yapmak yasak ama kim takıyo? Hiçkimse... Gece 12'de hemde çatıda sürekli odun kırmanın makul bir açıklaması olamaz. Ama edepsiz anlayışsız insanla uğraşmakda laf anlatmakda zordur.
Benim üstümde oturanlarda gece saat abartısız 3-3:30'a kadar gürültü yaparlar bağrış çağrış koca koca insanlar oradan oraya koşarlar müzik açarlar zaten misafirleri hiç eksik olmaz. Bu binaya yeni geldiğimde defalarca kibar yoldan uyardım, rica ettim. Sabah 6.30 'da kalkıyorum servise yetişmek için İNSAF dedim. Her seferinde bi daha olmaz laflarını aldım ama sonuç 2 gün geçmeden aynı şeyleri tekrar yaşadım. Halısını mutfak camımın üzerinden silkeler sürekli yaz-kış. Açıkda yemeğim olur camım açık olur uyarırım yine aynı. Tartıştım en sonunda ağzımı bozdum istemeden yine faydasız. Sabır sabır biyere kadar en sonunda eşim dayanamadı artık o çıkmaya başladı yukarı yine olmadı. Bi keresinde inanırmısınız gece polis çağırdık gelen seslerden dolayı. O bile kesin sonuç olmadı. Belediyeye şikayet edip zabıt tutturup mahkemeye vermek gerekiyomuş ama onunlanda uğraşmaya vakit yok. Yani demekm istediğim ben seni çok iyi anlıyorum. İstisnalar tabiki olabilir ama kimsenin beni yada birbaşkasını gece uykusundan etmeye hakkı yokki. Allah hayırlı komşularla karşılaştırsın ve böyle sorunları olanlarada sabır versin. Çünkü sürekli çeken bilir ne demek olduğunu :a015:

onun mal sahibi senin de kiracı olman bi şeyi değiştirmez..sonuçta apartman kuarllarına herkes uymalıdır..uyamıyorsa gitsin köyünde yaşasın..

benim üst kat komşum geceleri ya temizlik yapar ya da tombala oynarlar.geçen gün gece 12 de bir uyandım bağıra bağıra tombala oynuyorlar saat 4 kadar sürdü.misafiride vardı.hadı sesini çıkarma diyosun ama bazı komşular hakkatten saygısızlar.ben kiracıyım.ev alacaksam en üst kattan alırım.eşim ki sakin bir insandır o da katılıyor bana.ne olursa olsun gece gürültü yapılmamaya çalışınır.

benim üst kat komşum geceleri ya temizlik yapar ya da tombala oynarlar.geçen gün gece 12 de bir uyandım bağıra bağıra tombala oynuyorlar saat 4 kadar sürdü.misafiride vardı.hadı sesini çıkarma diyosun ama bazı komşular hakkatten saygısızlar.ben kiracıyım.ev alacaksam en üst kattan alırım.eşim ki sakin bir insandır o da katılıyor bana.ne olursa olsun gece gürültü yapılmamaya çalışınır.

Aynen benim eşimde son derece sakindir ama bu alttakilerle üsttekiler onu bile çıldırtabilecek düzeyde gürültü patırtı yapıyorlar. Zaten şivelerinden ve bağrışlarından kavgamı yapıyorlar konuşuyorlarmı yoksam eğleniyorlarmı çözmek mümkün değil :mymeka: Artık kaçta uyurlarsa bizde o saatte uyuyoruz. :sm_confused:

bence sinirlerine hakim olduğun bir zamanda (regl dönemi gibi dönemlerin dışında) komşunu kahve içmeye çağır bence ve güzellikle söyle. kanunende yaptığı yasak zaten, sorun çıkmaması için en güzeli güzellik yoksa niber yapıyorlar, ben karşı komşumu bir konuda uyardım biraz kızarak, bozularak uyardım daha kötü oldu, merdivene çöp suyu akıyor iki kere sildim bir defa çok akıtmış en onu söyledim, inat etti 3 hafta silmedi, anlayacağın şerlisine çatmaya gör..

direk polisi arayin olmadi cikin yanina sorun eger sessiz kalirsaniz daha cok yapiolar yaaa

al işte bir kendini bilmez daha..apartmanda oturuyorsan neden adabıyla oturmuyorsun kardeşim yaaa...annemlerin var üstünde bir komşusu..adam lanet bişey yaptıklarını anlatsam boğasınız gelir..adamı katil eder..yüzsüz zeytinyağının teki...sakince uyarsan bir laf söylesen höyt höyt çıkıverir..bir kızları var 5 yaşında gece 1 e kadar lap lap koşar..bir allahın kuluda kızım koşma ayıp gece oldu demez.2 delikanlı oğlu var,kavga gürültü müzik o biçim..ama dedim ya laf söylesen 100 katını işitirsin üslupsuz adamı katil eder..susuyorlar..evlerini satıp taşınmayı bile düşündüler..ev alma komşu al demişler..bence uyarın uygun bir dille çok ayıp 12.30 ta odun kırmak..

Back
X