Süper sex hayatım var dedigimi hatırlamıyorum hele size ispat etsem ne olacakValla beni uykumdan uyandırıyorsa bal gibi de ilgilendirir.. Karısını dövenleri de çok şikayet ettik hatta sizin gibi kapılarına not bırakmayi düşünmeyi değil, kapılarına dayandık. Anladık super seks hayatınız var ama inanın bu kimsenin umrunda değil. Neden sürekli bir ispat peşindesiniz skor pesinde olan abazalar gibi anlamadim.
Ben inleme duysam kim hasta acaba diyorum düşün65 herşey için enerji bitiyor
65 e kadar durmak yok yola devam
İnlemeyi hasta bilip nezaket icabı bir tas çorbayla basmakta varBen inleme duysam kim hasta acaba diyorum düşün
İnlemeyi hasta bilip nezaket icabı bir tas çorbayla basmakta var
Bizim apartmanda da çoğu yeni evli ama hiç öyle sesler duymadım oysa duvarlar da ince..Telefonla konussalar duyuluyor..Bizim böyle dertlerimiz hiç yok. Apartman ahalisi 65+
Arada apartman boşluğundan horlama, geğirme gibi sesler geliyor o kadar
Ülkede çılgından bol ne varvar mıdır öyle bir çılgın? Bi gözden geçireyim.
Gülüm çok çok eski binalarda kullanılan tuğlalar harman tuğla dedikleri tuğladan olabiliyor belki sizin binada harman tuğladandır, 50 sene ve üzeri binalarda kullanıldı bu dediğim tuğla, bizim baba evimizde harman tuğla hem de çift sıra örülmüş, bizim evden çok ses gitmezdi ama yeni binaların çoğunun tavan ve yer zemini incecik kara beton dedikleri betondan dökülüyor, tek sıra da tuğla döşeniyor, ses ve ısı yalıtımı da yok hiçbirinde, ben burada inşaatların göbeğindeyim diyebilirim, o yüzden zemin betonlarının bile inceliğini görme şansım oluyor, bir tek büyük sitelerin yapımında Ytong kullanırlar o zaman ses, ısı yalıtımı daha iyi olur ama müstakil apartmanların yapımlarını görseniz feciiiii :))) hapşırsan alt komşun çok yaşa der :)))bilerek yapanlar müstesna ama bilmeden yapanlar sesin o kadar gittiğini tasavvur edemiyordur.Ablacım bende Geçenlerde böyle bir konu açmıştım bizim binalar eski ben alt kat haricinde böyle ses duymadım inanır mısın? Yani temizlik yaparken filan mobilya çekme sesi gelir ama bazıları bilerek yapıyor. Gece uykudan uyanıyor insan. Onu da anlayışla karşılıyoruz ama ses evin içinde çınlıyor. Hem iyi bir yalıtım hemde apartman kuralları şart bence. Bir de anlayış gerekiyor. Haftanın 4 5 günü duyuyorum ben. Kulak tıkacı dahi denedim işe yaramadı öyle bir ses :)
Gaşların arasından vurun!
"Az sessiz sevişin gııı" diye bağırın, onların sesi size geliyorsa, sizinki de onlara varır muhtemelen.
Yuh yani yaAyy aynı sorun bende de var.. bizim de duvarlar çok ince yan komşunun horlama sesini bile duyuyorum.. ama üst kattaki kadının sevişme sesleri tüylerimi diken diken ediyor.. yani yillardir bu apartman da duvarlarin ne kadar ince oldugunu gayet iyi biliyor olması lazim.. bir de onunda ust katinda kayınvalidesiyle kayinpederi yaşıyor.. kadini gordugum zaman dik dik bakıyorum anlasin diye hoş daha once montuma sigara atmisti kocasi, montum yanmisti bi ozur bile dilememislerdi.. ondan dik dik baktigimi saniyo olabilir..
Hayir yani bir de 3 yasinda cociklari var hemen yan odada.. nasil o kadar sesli yapabiliyolar anlamiyorum. İnsan evladi duyacak diye cekinir.. napcam bilmiyorumm..
Ahaha sabah sabah güldmBizim binada parmak ucunda yurusen duyuluyor yan, ust, alt dairelerden. Komsularin hepsinin yeni bebekleri var o yuzden heralde gece kimsede ses yok. Enerjileri kalmiyor
Fakat karsi binada bir ciftimiz vardi yazin pencere acmak mumkun degildi. Sadece ses degil goruntude vardi.. Tasindilar rahat ettik.
Serkaaaannn bu cok guzel birseymis derdi surekli.
Kocasi serkan olan kisi sen kendini bilirsin. Burdan sesleniyorum perde tak perde
Yönetici ne desem yapar annemin en yakin arkadaşı ben farkında degllerdir diye vurup öyle sert degl anlamalarını istiyorum duyuluyo gbilerindn ters teperde kapıya gelirlerse onlar için kotü olur benim amacm kotuluk degl uyarmak sadeceHerkesin hayatına kimse karışamaz.
Şaka bir yana duvarlar çok ince, belki farkında değillerdir. Duvara vurmak değil de ima etseniz karşılaştığınızda daha iyi olur. İnsanların huyu suyu bilinmez duvara vurursunuz ters bir tepki alırsınız durduk yere canınız sıkılır. Yöneticiniz varsa eşiniz konuşsun biryerden ses geliyor böyle böyle diye. Apartman girişine bir yazı asar. Siz de hedef olmamış olursunuz. En güzel yol bu. Daha yapıcı.
Bizm bina bulundugumuz yerde en iyilerinden diyeblrm yalitm cok iyi katlar arası yalitm var 1aydan fazla dogalgaz klima yanmiyor ev sıcack yan bitişigmde köpek varmş ve ben bilmiyorum ses gelmiyo küçük bebeğim var evden çıkmıyorum ama yukarıdakilerin çok sesi geliyor Hele o malum sesler binamz yalitımli yaniGülüm çok çok eski binalarda kullanılan tuğlalar harman tuğla dedikleri tuğladan olabiliyor belki sizin binada harman tuğladandır, 50 sene ve üzeri binalarda kullanıldı bu dediğim tuğla, bizim baba evimizde harman tuğla hem de çift sıra örülmüş, bizim evden çok ses gitmezdi ama yeni binaların çoğunun tavan ve yer zemini incecik kara beton dedikleri betondan dökülüyor, tek sıra da tuğla döşeniyor, ses ve ısı yalıtımı da yok hiçbirinde, ben burada inşaatların göbeğindeyim diyebilirim, o yüzden zemin betonlarının bile inceliğini görme şansım oluyor, bir tek büyük sitelerin yapımında Ytong kullanırlar o zaman ses, ısı yalıtımı daha iyi olur ama müstakil apartmanların yapımlarını görseniz feciiiii :))) hapşırsan alt komşun çok yaşa der :)))bilerek yapanlar müstesna ama bilmeden yapanlar sesin o kadar gittiğini tasavvur edemiyordur.
Yok yukaridaym 4.kat disaridan ses gelmez hayatta karsi apart. Bagrsa duyulmaz ses ama bu kadn sesi kadin inlemiyoda cok degişik bagriyo cok da zevk almıs gbi de degl duysanz gerçekten tuhaf bi bayan olarak az çok nasl ses ckcagni biliyorum ama bu kulak tırmalıyoYav komik olacak şimdi ama belki kedidir. Bu aralar kedilerin malum zamani. Baslar da ben de alt komsumdan geliyor sandim. Sonra baktim gunduz de gelmeye basladi sesler ve eminim komsumun evde olmadigina. Bir gun tesadüf marketten dinerken fark ettim. Kedi inliyormus. Ama ses ayni kadin sesi gibi inanamazsin. Bu arada ben ikinci katta oturuyorum. O yuzden bahcede ki kedilerin sesi geliyor. Eger siz de asagi katta falansaniz karistiriyor olabilirsiniz.
Ay ahaha eski patron ckması da kötüBende bi zamanlar o evlerin birinde oturuyordum. Alt katımda ve yan dairemdeki arkadaşlar baya bi vahşice yapıyolardı o işi kapıyı açtıgımda koridor inliyodu bi keresinde. Ramazan ayıydıev sahibine vassaptan sesi çekip yolladım. Bi daha yan dairemden ses gelmedi. Alt katımdakide tvnin sesinide açsan duyuluyodu. Acıdı hızlı dur geldi yan yat
En son kapısına gittm gece. Eski patronum cıktı. Meger bekar eviymiş.
Gerci o kızlada nişanlandılar. Bende o binadan ayrıldımda kurtuldum. Ailem geldiginde anneme anlattım oda babama söylemiştir sanırım. Duyarsanız şaşırmayın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?