Komşumdan gelen sesler

Süper sex hayatım var dedigimi hatırlamıyorum hele size ispat etsem ne olacak istediğim gibi sevişirim kendi evimde bu ne sizi ne de bir baskasını ilgilendirir

Gülüm çok çok eski binalarda kullanılan tuğlalar harman tuğla dedikleri tuğladan olabiliyor belki sizin binada harman tuğladandır, 50 sene ve üzeri binalarda kullanıldı bu dediğim tuğla, bizim baba evimizde harman tuğla hem de çift sıra örülmüş, bizim evden çok ses gitmezdi ama yeni binaların çoğunun tavan ve yer zemini incecik kara beton dedikleri betondan dökülüyor, tek sıra da tuğla döşeniyor, ses ve ısı yalıtımı da yok hiçbirinde, ben burada inşaatların göbeğindeyim diyebilirim, o yüzden zemin betonlarının bile inceliğini görme şansım oluyor, bir tek büyük sitelerin yapımında Ytong kullanırlar o zaman ses, ısı yalıtımı daha iyi olur ama müstakil apartmanların yapımlarını görseniz feciiiii :))) hapşırsan alt komşun çok yaşa der :)))bilerek yapanlar müstesna ama bilmeden yapanlar sesin o kadar gittiğini tasavvur edemiyordur.

Hazır topiğe uğramışken polemik olmasın, üsluplara da dikkat edelim uyarımı yineleyeyim, birbirinizin özel hayatıyla ilgili tartışmayın lütfen.

Yuh yani ya

Ahaha sabah sabah güldm

Yönetici ne desem yapar annemin en yakin arkadaşı ben farkında degllerdir diye vurup öyle sert degl anlamalarını istiyorum duyuluyo gbilerindn ters teperde kapıya gelirlerse onlar için kotü olur benim amacm kotuluk degl uyarmak sadece

Bizm bina bulundugumuz yerde en iyilerinden diyeblrm yalitm cok iyi katlar arası yalitm var 1aydan fazla dogalgaz klima yanmiyor ev sıcack yan bitişigmde köpek varmş ve ben bilmiyorum ses gelmiyo küçük bebeğim var evden çıkmıyorum ama yukarıdakilerin çok sesi geliyor Hele o malum sesler binamz yalitımli yani

Yav komik olacak şimdi ama belki kedidir. Bu aralar kedilerin malum zamani. Baslar da ben de alt komsumdan geliyor sandim. Sonra baktim gunduz de gelmeye basladi sesler ve eminim komsumun evde olmadigina. Bir gun tesadüf marketten dinerken fark ettim. Kedi inliyormus. Ama ses ayni kadin sesi gibi inanamazsin. Bu arada ben ikinci katta oturuyorum. O yuzden bahcede ki kedilerin sesi geliyor. Eger siz de asagi katta falansaniz karistiriyor olabilirsiniz.

Yok yukaridaym 4.kat disaridan ses gelmez hayatta karsi apart. Bagrsa duyulmaz ses ama bu kadn sesi kadin inlemiyoda cok degişik bagriyo cok da zevk almıs gbi de degl duysanz gerçekten tuhaf bi bayan olarak az çok nasl ses ckcagni biliyorum ama bu kulak tırmalıyo

Bende bi zamanlar o evlerin birinde oturuyordum. Alt katımda ve yan dairemdeki arkadaşlar baya bi vahşice yapıyolardı o işi kapıyı açtıgımda koridor inliyodu bi keresinde. Ramazan ayıydı ev sahibine vassaptan sesi çekip yolladım. Bi daha yan dairemden ses gelmedi. Alt katımdakide tvnin sesinide açsan duyuluyodu. Acıdı hızlı dur geldi yan yat
En son kapısına gittm gece. Eski patronum cıktı. Meger bekar eviymiş.
Gerci o kızlada nişanlandılar. Bende o binadan ayrıldımda kurtuldum. Ailem geldiginde anneme anlattım oda babama söylemiştir sanırım. Duyarsanız şaşırmayın diye

Ay ahaha eski patron ckması da kötü

bızımde bı komşu vardı anlatıyo habıre rahatsızlığını bende çok şaşırdım kapısına bıle gtmış karı koca yadırgadım baya bır.çünku bınalar bellı gaz çıkarsan duyuluyor.bıde demezmi çiş sesi bile gelıyo dıye bende e napsın adamlar onudamı yapmasın.

aynı durum bizdede var yalıtım yaptırmayı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…