Komşumdan gelen sesler

Bence konuşulacak bir mesele değil. Tabiki evlerinde istedikleri gibi sevişirler ama aşırı ses çıkarıp sizin alanınıza girdiğinde bu özgürlük olmuyor. Dolayısıyla benim evim benim kocam istediğim gibi sevişirim olayına asla katılmıyorum.
Rahatsız olduğunuzda bir kaç kere kapıyı çarpın duvara vurun. Etkili olursa ne ala. Ama hiç tanımadığınız birine böyle şak diye konuşmak mantık dışı.
Bilgisayardan; dairenizden gece saatlerinde rahatsız edici sesler geldiğini söyleyen daireler var lütfen anlayışlı olunuz vs. Yazarak altına “yönetim” ibaresini ekleyip kapıya bırak diyeceğim, ama kamera varmış.

Iste.. onun icin dedim ya.. hergun polislik olurduk bizde.. ozgurlukler ulkesi..heran hersey ulu orta yasanabilir, ses mis, evde rahat rahat dolasmakmis bunlar icin cok bisey ifade etmiyor yani. Sukredin halinize :)
evet çok kötü yerde yaşıyormuş ve çekiyormuşsun. buyur gel ülkemize

Ayy aynı sorun bende de var.. bizim de duvarlar çok ince yan komşunun horlama sesini bile duyuyorum.. ama üst kattaki kadının sevişme sesleri tüylerimi diken diken ediyor.. yani yillardir bu apartman da duvarlarin ne kadar ince oldugunu gayet iyi biliyor olması lazim.. bir de onunda ust katinda kayınvalidesiyle kayinpederi yaşıyor.. kadini gordugum zaman dik dik bakıyorum anlasin diye hoş daha once montuma sigara atmisti kocasi, montum yanmisti bi ozur bile dilememislerdi.. ondan dik dik baktigimi saniyo olabilir..

Hayir yani bir de 3 yasinda cociklari var hemen yan odada.. nasil o kadar sesli yapabiliyolar anlamiyorum. İnsan evladi duyacak diye cekinir.. napcam bilmiyorumm..

Bizimkide gidiyor mu merak ediyorum neyse bizim apartmanda kimse hiç bir sesden rahatsız olmuyor olsalarda umrumda değil evimde istedigim gibi sevişirim
Herkez istediği gibi yapsın kimse buna karışamaz fakat herkez 'de istediği gibi evinde rahat olmak ister madem sizin özeliniz ise o sizde kalsın ,etrafa bangır bangır duyurursanız bu iş özel.olaktan çıkar herkesin karıştığı bir şey haline gelir unutmayın.
Ayrıca edepli davranarakta herkes istediği gibi sevişebilir.

Ben edepsiz sevişmeyi tercih ediyorum bu sizi ilgilendirmez
HerkeZZ kavga eden çiftlerinde kapısına not yazsın polisi arasın bir zahmet belki kurtulan bir iki kadin olur

Son düzenleme:
Bizim binada parmak ucunda yurusen duyuluyor yan, ust, alt dairelerden. Komsularin hepsinin yeni bebekleri var o yuzden heralde gece kimsede ses yok. Enerjileri kalmiyor

Fakat karsi binada bir ciftimiz vardi yazin pencere acmak mumkun degildi. Sadece ses degil goruntude vardi.. Tasindilar rahat ettik.
Serkaaaannn bu cok guzel birseymis derdi surekli.
Kocasi serkan olan kisi sen kendini bilirsin. Burdan sesleniyorum perde tak perde

Hahahah bu çok iyiydi

Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Şaka bir yana duvarlar çok ince, belki farkında değillerdir. Duvara vurmak değil de ima etseniz karşılaştığınızda daha iyi olur. İnsanların huyu suyu bilinmez duvara vurursunuz ters bir tepki alırsınız durduk yere canınız sıkılır. Yöneticiniz varsa eşiniz konuşsun biryerden ses geliyor böyle böyle diye. Apartman girişine bir yazı asar. Siz de hedef olmamış olursunuz. En güzel yol bu. Daha yapıcı.

Bence not yazmak iyi olmaz. O an duvara vurun bi kaç defa. Bakalim anlayacaklarmi. Merak ettim bu gecede geldimi ses. Duvara vurursan yaz buraya merak ettim. Susacaklarmi

Ablacım bende Geçenlerde böyle bir konu açmıştım bizim binalar eski ben alt kat haricinde böyle ses duymadım inanır mısın? Yani temizlik yaparken filan mobilya çekme sesi gelir ama bazıları bilerek yapıyor. Gece uykudan uyanıyor insan. Onu da anlayışla karşılıyoruz ama ses evin içinde çınlıyor. Hem iyi bir yalıtım hemde apartman kuralları şart bence. Bir de anlayış gerekiyor. Haftanın 4 5 günü duyuyorum ben. Kulak tıkacı dahi denedim işe yaramadı öyle bir ses :)

Kocamla barıştım yardımcı olan herkese teşekkurler konusu ile bu konu peşpeşe olunca çok komik oldu

Ben edepsiz sevişmeyi tercih ediyorum bu sizi ilgilendirmez
HerkeZZ kavga eden çiftlerinde kapısına not yazsın polisi arasın bir zahmet belki kurtulan bir iki kadin olur
Valla beni uykumdan uyandırıyorsa bal gibi de ilgilendirir.. Karısını dövenleri de çok şikayet ettik hatta sizin gibi kapılarına not bırakmayi düşünmeyi değil, kapılarına dayandık. Anladık super seks hayatınız var ama inanın bu kimsenin umrunda değil. Neden sürekli bir ispat peşindesiniz skor pesinde olan abazalar gibi anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…