- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
benimde aklimdan enerjileri gecti enerji neysede hicmi kafaya bisey takmiyorlar başıdamı agrimiyor mesela :))Her gece mi geliyor. Millet de ne enerji var anamsamimiyetiniz varsa bayanla konuşabilirsiniz. Yeni yapı binalar hep böyle sanırım.
evet çok kötü yerde yaşıyormuş ve çekiyormuşsun. buyur gel ülkemizeIste.. onun icin dedim ya.. hergun polislik olurduk bizde.. ozgurlukler ulkesi..heran hersey ulu orta yasanabilir, ses mis, evde rahat rahat dolasmakmis bunlar icin cok bisey ifade etmiyor yani. Sukredin halinize :)
Cok iyiymişWifi isminizi "komsulutfensessizsevis" yapın, birgün elbette ki görecekhem de kimden olduğunu bilmeden
Ayy aynı sorun bende de var.. bizim de duvarlar çok ince yan komşunun horlama sesini bile duyuyorum.. ama üst kattaki kadının sevişme sesleri tüylerimi diken diken ediyor.. yani yillardir bu apartman da duvarlarin ne kadar ince oldugunu gayet iyi biliyor olması lazim.. bir de onunda ust katinda kayınvalidesiyle kayinpederi yaşıyor.. kadini gordugum zaman dik dik bakıyorum anlasin diye hoş daha once montuma sigara atmisti kocasi, montum yanmisti bi ozur bile dilememislerdi.. ondan dik dik baktigimi saniyo olabilir..Tanımıyorum ki hiç gormedm kim olduklarıni bilmiyorum genelde her hafta geliyor bende biri yatıya kalınca stres oluyorum tanimadgm icin duvara vuraym anlarlar diye düsünüyorum farkında da olmayablirler çünkü malum simdi ki duvarlar cok ince
Herkez istediği gibi yapsın kimse buna karışamaz fakat herkez 'de istediği gibi evinde rahat olmak ister madem sizin özeliniz ise o sizde kalsın ,etrafa bangır bangır duyurursanız bu iş özel.olaktan çıkar herkesin karıştığı bir şey haline gelir unutmayın.Bizimkide gidiyor mu merak ediyorumneyse bizim apartmanda kimse hiç bir sesden rahatsız olmuyor olsalarda umrumda değil evimde istedigim gibi sevişirim
bizim alttakilerin inlemeleriyle ezan sesi birbirine karışıyor, umurlarında değil takmayan takmıyor.tam o esnada arapça konuşmalar aç pc den
Ben edepsiz sevişmeyi tercih ediyorum bu sizi ilgilendirmezHerkez istediği gibi yapsın kimse buna karışamaz fakat herkez 'de istediği gibi evinde rahat olmak ister madem sizin özeliniz ise o sizde kalsın ,etrafa bangır bangır duyurursanız bu iş özel.olaktan çıkar herkesin karıştığı bir şey haline gelir unutmayın.
Ayrıca edepli davranarakta herkes istediği gibi sevişebilir.
Hahahah bu çok iyiydiBizim binada parmak ucunda yurusen duyuluyor yan, ust, alt dairelerden. Komsularin hepsinin yeni bebekleri var o yuzden heralde gece kimsede ses yok. Enerjileri kalmiyor
Fakat karsi binada bir ciftimiz vardi yazin pencere acmak mumkun degildi. Sadece ses degil goruntude vardi.. Tasindilar rahat ettik.
Serkaaaannn bu cok guzel birseymis derdi surekli.
Kocasi serkan olan kisi sen kendini bilirsin. Burdan sesleniyorum perde tak perde
Hanımlar üsluplara biraz dikkat edelim lütfen, insanlar bilerek gürültü yapmıyorsa diğer sesler için komşuları değil müteahhitleri suçlamanız lazım, evlerde ses yalıtım yok, duvarlar karton gibi, normal tonda konuşma sesleri bile duyuluyor, siz onları duyuyorsanız onlar da sizi duyuyor, ya apartmanı komple yalıtım yaptıracaksınız veya herkes kendi dairesine ses izolasyonu yapacak, bunun başka yolu yok.
Valla beni uykumdan uyandırıyorsa bal gibi de ilgilendirir.. Karısını dövenleri de çok şikayet ettik hatta sizin gibi kapılarına not bırakmayi düşünmeyi değil, kapılarına dayandık. Anladık super seks hayatınız var ama inanın bu kimsenin umrunda değil. Neden sürekli bir ispat peşindesiniz skor pesinde olan abazalar gibi anlamadim.Ben edepsiz sevişmeyi tercih ediyorum bu sizi ilgilendirmez
HerkeZZ kavga eden çiftlerinde kapısına not yazsın polisi arasın bir zahmet belki kurtulan bir iki kadin olur
65 herşey için enerji bitiyorBizim böyle dertlerimiz hiç yok. Apartman ahalisi 65+
Arada apartman boşluğundan horlama, geğirme gibi sesler geliyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?