- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Bizm bina bulundugumuz yerde en iyilerinden diyeblrm yalitm cok iyi katlar arası yalitm var 1aydan fazla dogalgaz klima yanmiyor ev sıcack yan bitişigmde köpek varmş ve ben bilmiyorum ses gelmiyo küçük bebeğim var evden çıkmıyorum ama yukarıdakilerin çok sesi geliyor Hele o malum sesler binamz yalitımli yani
şaka dimi bu ?Bizimkide gidiyor mu merak ediyorumneyse bizim apartmanda kimse hiç bir sesden rahatsız olmuyor olsalarda umrumda değil evimde istedigim gibi sevişirim
Bence yatılı misafire kendi odanızı verin.. Böylece siz nasıl üst komşudan geldiğini anladıysanız onlar da anlar derdiniz buysa .. Sizden geldiğini sanmaz yani.. Bi de artık bi şu komşuları dinlemeyi bırakın yaa ya da ses yalıtımı yaptırın.. kk da her gün yeni bir komşu sesi vakası gerçekten sıktı artık.. Çok rahatsızsanız da gidin söyleyin not falan yazın dert mi yani bu şimdiMerhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim
Ne kadar ince olursa olsun o kadar ses gelir mi yahu anlamadım bizim apartman çok eski mesela hiç ses falan gelmiyor yani bazen gece duşa giriyorlar duş sesi geliyor anlıyorum birşeyler olmuş ama sesleri hiç gelmiyor ayrıca yatak odasına geçtiğinizde uyumuyor musunuz hemen de o sesleri duyuyorsunuz anlamadım. Duvara vurmak not bırakmak hiç hoş olmaz yani her gece de olmuyordur ki hem misafirleriniz sesin nereden geldiğini ayırt eder sizin yatak odanızda yatmayacaklarsa da duymazlar zaten
Algida seçicilik olsa gerek bu :)Bizm bina bulundugumuz yerde en iyilerinden diyeblrm yalitm cok iyi katlar arası yalitm var 1aydan fazla dogalgaz klima yanmiyor ev sıcack yan bitişigmde köpek varmş ve ben bilmiyorum ses gelmiyo küçük bebeğim var evden çıkmıyorum ama yukarıdakilerin çok sesi geliyor Hele o malum sesler binamz yalitımli yani
Laf at komşuna siz acaba tekrardanmı balayına gidin de neden derse hiç başbaşa kalmış olursunuz en azından sadece size özel kalır özeliniz deMerhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim
Aynen eşim evli bi kadın boyle olamaz dedi adam bile şok oldu
duvara vurun tabi anlasınlarMerhaba kızlar konuyu dogru yere mi açtım bilmiyorum ama benim bi sıkıntım var komşumun yatak odası sesleri evime kadar geliyor cok afedersiniz resmen inliyor ben bundan rahatsz oluyorum sanki bizim odadalar gbi misafirim geliyo sıkıntıya düsüyorum ya bugünde sesleri gelirse misafir bendn geldigini düsünür diye sizce bi daha ses gelince duvara vurmalıyım ne yapaym bilemedim
Evli kadin ciglik atmamali bencede : (nasıl yani, nasıl olurmuş evli kadın ya da nasıl kadın nasıl olurmuş kategorisi mi var bunun
Evli kadin ciglik atmamali bencede : (
Ya takildim cnm diger hanimin yorumu komikime gitti:) ne var bagiriosa kadin dediin bagirmaz evli bagirmaz.. yapacaksan atesli yap yapmiycaksan yapma yane:) cocuklu aileler icin tabiiki zor.. konu sahibi hamile.. kucukken anlamaz ama cocuk 3-4 yasinda anlio soruyo yani bazi seyleri.. bu ne bu ses ne diye :)bence toplu yaşanan yerlerde insanlar dikkat etmeli ama bu medeni halden bağımsız bekar kadın çığlık atabilir mi yani, diğer insanları geçtim hadi onu umursamıyolar da kendi çocukları olan insanlar bağıra çağıra nasıl seks yapar ki, bu çocuğu nasıl etkiler, biz bu yaz yatak odasına komple yalıtım yaptırıcaz mesela, oğlan 4 yaşına girecek 2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?