Komşumdan gelen sesler

demek yalıtımlı olmasa evde durulmayacak , allaahhh allahhhhhh diye diye savaşa gidiyor sanki millet

Binalar kadar insanlar da sıkıntı. Bizim alt ve üst kiracılar milyon kere değişti. Çocuklusu da geldi yeni evlisi de büyük aile de. Bu ailelerde de kavga oldu, muhakkak ki seviştiler hepsi, öyle apartman inletecek sesler gelmedi hiçbirinden.
Bazı gürültüler var tolere edilir, normaldir. Bazı anırmalar da var ki insana ev sattırırr.

Yani tatlı dille geceleri rahatsız olduğunuzu belirtebilirsiniz komşunuza sorun olacağını düşünmüyorum anlayışla karşılayacaktır. Ya da arsızsa daha da cok inler

karşı komşum bana söylemişti. zaten dikkat ediyorduk daha da dikkatli olduk
ev 2-3 senelik yeni yapı. çok şaşırdık. demek ki yeni yapılarda var bi halt...

Ne kadar ince olursa olsun o kadar ses gelir mi yahu anlamadım bizim apartman çok eski mesela hiç ses falan gelmiyor yani bazen gece duşa giriyorlar duş sesi geliyor anlıyorum birşeyler olmuş ama sesleri hiç gelmiyor ayrıca yatak odasına geçtiğinizde uyumuyor musunuz hemen de o sesleri duyuyorsunuz anlamadım. Duvara vurmak not bırakmak hiç hoş olmaz yani her gece de olmuyordur ki hem misafirleriniz sesin nereden geldiğini ayırt eder sizin yatak odanızda yatmayacaklarsa da duymazlar zaten

Bence yatılı misafire kendi odanızı verin.. Böylece siz nasıl üst komşudan geldiğini anladıysanız onlar da anlar derdiniz buysa .. Sizden geldiğini sanmaz yani.. Bi de artık bi şu komşuları dinlemeyi bırakın yaa ya da ses yalıtımı yaptırın.. kk da her gün yeni bir komşu sesi vakası gerçekten sıktı artık.. Çok rahatsızsanız da gidin söyleyin not falan yazın dert mi yani bu şimdi

ben üst katın gaz çıkarma sesine kadar duyuyorum oda bişeymi

Yatak odamız diger karsi daireyle yan yana adamin horlamasi resmen bizim evde, ayrica bazen kizlari yatak odasında konuşuyorlar bende sanki yanlarında oturuyor gibi duyuyorum.
En çok rahatsiz olduğum Oğlum bizim odada yatiyor, geceleri bazen deli gibi ağlıyor ayikamiyor insanlar rahatsız oluyor diye cok rahatsiz oluyorum

Algida seçicilik olsa gerek bu :)

Laf at komşuna siz acaba tekrardanmı balayına gidin de neden derse hiç başbaşa kalmış olursunuz en azından sadece size özel kalır özeliniz de

Tamam kavga olmasından iyi de kimse kimsenin mahremini duymak zorunda da değil, özel bir şey bu..
Henüz tanışmamışsınız madem vurun duvara belki anlarlar...

yeni eve taşınıcaz ödüm kopuyo böyle bi komşuya denk gelicem diye

duvara vurun tabi anlasınlar

Evli kadin ciglik atmamali bencede : (

bence toplu yaşanan yerlerde insanlar dikkat etmeli ama bu medeni halden bağımsız bekar kadın çığlık atabilir mi yani, diğer insanları geçtim hadi onu umursamıyolar da kendi çocukları olan insanlar bağıra çağıra nasıl seks yapar ki, bu çocuğu nasıl etkiler, biz bu yaz yatak odasına komple yalıtım yaptırıcaz mesela, oğlan 4 yaşına girecek 2 hafta sonra

Ya takildim cnm diger hanimin yorumu komikime gitti:) ne var bagiriosa kadin dediin bagirmaz evli bagirmaz.. yapacaksan atesli yap yapmiycaksan yapma yane:) cocuklu aileler icin tabiiki zor.. konu sahibi hamile.. kucukken anlamaz ama cocuk 3-4 yasinda anlio soruyo yani bazi seyleri.. bu ne bu ses ne diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…