Komşumdan tiksindim! Eşim bilmemeli

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
slm kızlar elim ayağım titriyor aslında ben kendimi biliyorum ama insan böyle şey duyunca sinir oluyor işte.
şimdi benim bi alt komşum birde yan komşum var yan komşumu hiç sevmedim bi karı bi kocalar ama boş insanlar böyle insanlarlada komşuluk yapmak istemiyorum bi slm veriyorum o kadar ama alt komşumla çok samimiyim bu yan komşumda alt komşumla çok samimi neyse gelelim saadete bu yan komşumun eşi çalışmıyor birgün açlar birgün tok bende zamanında çok yiyecek şey verdim eşya falan verdim ama bugün alt komşumdan öğrendimki benim için yan komşum o çok gaddar çok suratsız onu hiç sevmiyorum sende görüşme demiş buna aldırış etmedim peki kocası ne demiş biliyormusunuz ben adama cilve yapıyormuşum perdeleri kaldırıp erkeklere bakıyormuşum adamı beğeniyormuşum falan.
ben 3 yıllk evliyim ve birgün olsun eşim beni uyarmamıştır çok otoriter bir babanın kızıyım bekarken bile balkona çıkamazdım babam izin vermezdi ve benim camdan bakmak balkondan bakmak gibi bir huyum hiç olmadı kaldıki şimdi evliyim ne bir erkeğe bakarım nede komşuma bir insana böyle ifitira atmak nasıl bir duygudur ya hakkım haram olsun eşime bunu söylemeyemem gider vurur sonra olan bana olur maalesef içime atcam hiçbir şekilde o insanla yüzleşmicem o kendisi anlayacak iftira attığını hayatta en korktuğum şey başıma geldi sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim belki rahatlarım diye şimdiden hepinize teşekkürler.

alt komşun ne demiş peki, ağzının payını verememiş mi, ay canım bunlar oturup senin dedikodunumu yapıyor madem samimiler böyle bi olasılık var, bence sen yavaş yavaş alt komşudanda ayağını kes yada ters psikolojiyle alt komşuyu yan komşudan uzaklaştır:hulya:

inanmıyorum ya nasıl bir insana böyle iftira atabiliyolar...bence samimi olmadıgın için böyle bi karalama yoluna girdiler bence bundan sonra mrbnı bile kes gördüğünde gözünün içine ters ters bak kadının ama... aptal adam bunuda farklı anlatır yoksa...peki o alt komşun güvenilirmi o farklı anlatıyo olabilirmi?

Kesinlikle alakanı kes..
Hem sonra ..balkon da bakarsın,perdeni de açarsın..Kime ne?
Peki o alt komşuna sormadın mı?seninle iilgili konuşmuş o kişiler de..
Alt komşunun tavrı ne olmuş?
Koyun gibi dinlemiş mi?yoksa onları uyarmış mı?
Onu bir araştır canım..
Sinirini hiç bozma..Eşine aktarmana gerek yok..
Sen kendin halledersin..

Aklın yolu bir..kaydirigubbakcemile5

enteresan alt katta oturup sizin perde acitiginizi balkona ciktiginizi gormesi icin sizi gozlemlemesi gerekmiyo mu? bu durumda takip eden siz misiniz o mu yani :jeyyar:
hey allahim ya birine yalan atmak ne kolaymis.
alt komusun bu konulara kadar nasil girebilmis onunla? komsuna guveniyo musun? hic haz etmem boyle komsuluk iliskilerinden mutlaka bi yerde sarpa sariyo ya.

tamamen katılıyorum vereliniortak artı o kendi bilmezi de Allah a havale et

alt komşundan uzaklaş hemde acilen
o bunları dinlediğine göre oda tenha biri değil

alt komşum elbette tepkisini koymuş tabiki sen kimsinki elin karısına iftira atıyorsun kedi ulaşamadığı ciğeri mundar eder eğer isterse seni yüzleştircem bakalım bu lafları onun yüzünede söyleyebilecekmisin sen bana güvenip anlattın ama ben eşinede söylicem falan diye çıkışmış.
ayrıca alt komşum güvenilir bunlar geldi işi bozdu eğer komşum yalan söyleseydi gidip yüzleş bende yanında olcam demezdi.
ben zaten bırak slm vermeyi artık suratına tükürmem hakkım bile haram olsun.

bu arada alt komşumda görüşmüyor artık evim gelmeyeceksiniz kimbilir benim için neler söylüyorsunuz ve benle daha samimisiniz demekki beni daha da karalarsınız siz demiş gerçektende görüşmüyorlar.

bunu alt komşuna yan komşunun eşi olacak bayan söylediyse ki kocasına cilve yapan bir kadını ne diye anlatsın sadece dedikodu olsun diyemi
hadi alt komşuna söyledi diyelim o niye gelip sana söylüyor belki de onun uydurması

derhal her ikisiyle de alakayı kesin selam bile vermeyin mümkünse
iyilikten maraz doğar derler siz eşya yemek vermişsiniz adam da arkanızdan kaynatmış olacak işmi yahu

alt komşumun uydurduğunu sanmıyorum çünkü ben bu yan komşumdan şüpheleniyordum benim sevmediklerini ve eşimle beni çekemediklerini onun için bu laflara inanıyorum her konudan çok güçsüz insanlar eşimin öğrenmesini bu yüzden istemiyorum zaten gerekte yok çünkü şerefsizliğini anlayacak diye umudediyorum.
alt komşumu uzun süredir tanıyorum bana birgün olsun yalan söylemedi ama yan komşum bi taşındı böyle bir olay gündeme geldi kim haklı kim haksız çıkacak işte o zaman tavrım ağır olcak.

ha iyi o zaman, bravo alt komşuna,
ya apartmanlarda bazen böyle manyak tipler oluyo görüşemek istiyolar sen yüz vermeyincede diş bilemeye arkandan konuşmaya başlıyolar, ben senle görüşmek zorundamıyım illa ki yahu
:hulya:

ayy çok kötü bir duyguudur eminim boşver aldırış etme unut gitsin canını sıkma insan oğlu işte çiğ süt emmiş diye demiyolar boşauna

ya zaten eşimle sokağa çıksam arkamızdan bakmalar fısır fısır konuşmalar manyak oldukları belli ayrıca evime 2 ay önce hırsız girdi ve eşim kesinlikle yan komşu dedi sanırım o bazı şeyler yerine oturuyor çünkü.
ben komşuluk yapmayı sevmem zaten birtek alt komşum var aynı yaştayız ve ailecek görüşüyoruz babalarımız bile görüşüyor başkada komşu istemiyorum zaten beni sevmemiş karısı ee daha iyi işte bende sizinle görüşmüyorum iftiraya ne gerek var zaten adam karı gibi dedikodu yapan bir tip çok konuşuyor ama hep boş konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…