- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
alt komşun ne demiş peki, ağzının payını verememiş mi, ay canım bunlar oturup senin dedikodunumu yapıyor madem samimiler böyle bi olasılık var, bence sen yavaş yavaş alt komşudanda ayağını kes yada ters psikolojiyle alt komşuyu yan komşudan uzaklaştır:hulya:
alt komşun ne demiş peki, ağzının payını verememiş mi, ay canım bunlar oturup senin dedikodunumu yapıyor madem samimiler böyle bi olasılık var, bence sen yavaş yavaş alt komşudanda ayağını kes yada ters psikolojiyle alt komşuyu yan komşudan uzaklaştır:hulya:
alt komşum elbette tepkisini koymuş tabiki sen kimsinki elin karısına iftira atıyorsun kedi ulaşamadığı ciğeri mundar eder eğer isterse seni yüzleştircem bakalım bu lafları onun yüzünede söyleyebilecekmisin sen bana güvenip anlattın ama ben eşinede söylicem falan diye çıkışmış.
ayrıca alt komşum güvenilir bunlar geldi işi bozdu eğer komşum yalan söyleseydi gidip yüzleş bende yanında olcam demezdi.
ben zaten bırak slm vermeyi artık suratına tükürmem hakkım bile haram olsun.
Alt komşuna..erkek olan yan komşun aktarmış değil mi bunları?
Ne cüret..
ha iyi o zaman, bravo alt komşuna,
ya apartmanlarda bazen böyle manyak tipler oluyo görüşemek istiyolar sen yüz vermeyincede diş bilemeye arkandan konuşmaya başlıyolar, ben senle görüşmek zorundamıyım illa ki yahu:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?