Komşumdan tiksindim! Eşim bilmemeli

slm, ben olsam (güya iyi olan) komşunlada arayı biraz açardım, sonuçta senin dedikodunu o da yapmış, susturmamış.sakın güvenme bidaha, hatta yine laf getirirse yüzleştiriceğini söyle bakalım ne kadar rahatsız olacak???

bunlar oturmuş sizin dedikodunuzu yapıyor besbelli. alt komşuda pek tekin görünmüyor.birde yan komşudan dinlemek lazım alt komşu ne diyor. bu münasebetlere girmektense alakayı kesmek en iyisi.dedikodu yuva yıkar.

aynen kızlar her ikisiylede ilişkimi kestim zamanla bunu anlayacaklar aslında komşuluğu hiç sevmem ama birtane temiz komşum olsun istedim sanırım hepsi aynı alt komşum yüzleştirmek çok istiyor yan komşumla ama kimseye prim vermem yaptıklarından kendilerini düşünerek utansınlar bundan sonra ne evimin kapısı açıktır onlara nede ben giderim onlara.
bundan böyle neyin dedikodusunu yapacaklarsa yapsınlar ben duymakta istemiyorum malzeme vermekte verdiğiniz fikirler için hepinize teşekkürler.

boşver güzelim bu tür insanlarla muhatap olmaman daha iyi olur. eeğrki diğer komşunda onlara uyuyorsa onunlada görüşme. pis insnalar etrfa pislik saçmaya çalışırlar. sen kendini biliyorusn ya eşinde seni biliyor amann kim ne derse desin umurunda olmasın. senşin yine komşun iftira atmış ebnim kaynanam attı o iftiaları ama napcan cahil insanlar işte. sen ne akdar konuşursan konuş anlamaz onlar.

komşu komşunun külüne muhtaç miş derlermişş
sizin komşunuz sizin başını yeyecekkkkk
uzak durunnnnn o komşularınızdaaaaeyvahedigeldismile

ayy canım senin durumun çok daha kötüymüş hadi benim görüşmek istemediğim zaman kapımı açmayacağım insanlar bana bu iftarayı attı ama senin kayınvaliden olması kötü inş eşinle bir sorun yaşamamışsındır.
allah muhafaza çok tehlikeli bir durum allah bile gözünüzle gördüğünüz halde söylemeyin muhakkak 4 şahit olmalı dediği halde bu ne ahlaksızlık.
onların günahlarına ortak olmamak lazım ne kadar uzak olursan o kadar rahat olursun tabiki bende.

cok kötü bi durum ya , ALLAH yardimciniz olsun , hic kimsenin yanina kalmaz böyle bi durum iftiranin bedelinin ne kadar agir oldugunun farkinda degiller heralde , insallah kisa sürede bi cözüm bulunur da kurtulursunuz dualarimiz sizinle

böyle insanlardan uzak durmak en iyisi.bence diğer komşunla da görüşme.sırf bu gibi dedikodular,ikiyüzlülükler yüzünden kimseyle görüşmez oldum ya.biz hiçmi kimsye güvenemeyeceğiz

alt komşunun uydurması da olabilir.Bazı paranoyak insanlar kendi kötü düşüncelerini sanki bir başkası söylemiş gibi karşısındakine söyleyerek ve onun üzüldüğünü görerek mutlu oluyorlar.Benim başıma geldiği için biliyorum.Zaten alt komşun adam olsa laf yetiştirmez.

ya bence ne kadar kan cıkar falan desenzde uygun ve bırazda dozunu azaltarak esınıze soylesenz ıyı olur derim. cunku bu ınsanlar daha fazlasınıda yapma cesaretı gosterıp esınızınde kulagına gıderse sızde suclu duruma dusersınız Allah korusun. saklamaktansa az soylemek yınede ıyıdır. ne soyledıgını soylemenıze gerek yok kı olur olmadık laflar edıyormus benım hakkımda dersınız alt komsunuzun ne soyledıgını soylemezsınız en azından esınız haberdar olmus olur. oda bı selamda sabahda sınır koyar sızı daha cok kollar.

eşinize söylerseniz olay büyüyebilir. bence da arkadaşların dediği ne gi bne alltakiyle ne de yandakiyle görüşün. manyaklarla uğraşılmaz. alt komşunuz yemedi içmedi size mi yetiştirdi? belki de yan komşunuz hiç böyle birşey söylemedi, alttaki uyduruyor. bilemezsiniz....

arkadaşlar dün eşime söyledim önce kendim sakinleşmeliydim ve 1 hafta içinde sakinleştim şimdi sıra eşime söylemeye geldi dedim ve ona gaz vermeden sakince anlattım sende sakin ol bunu anlayalım kim söylemiş dedim hiçbir komşumla görüşmüyorum birtane temiz komşum olsun istedim hepsi birbirinden şerefsiz çıktı.
bugün eşim işten gelince bu lafı ortaya attığı iddia edilen adamla alt komşuyu yüzleştircek bende yanlarında olcam.
birinin kem küm etmesinden anlayacağım lafın kimden çıktığını eşimde merak etme kavga etmeyeceğim sadece yüzleştirip aslını astarını öğrenip ikaz edeceğim ve birdaha bize slm bile vermeyin diyeceğim dedi.
çok düşündüm eğer bunu eşim bilmezse ben karşı tarafa karşı böyle pis şeyler yapıyormuşum gibi görünecektim ayrıca akıllarını başlarına alırlar ve birdahada namuslu bir kadına laf atmazlar inş.

eşine anlatmakla iyi yapmışsın. bakalım kim laf atmış ortaya.
ben de komşulardan uzak duruyorum. zaten 6 gün çalışıyorum. akşam yorgun oluyorum.
eski komşuluklar kalmadı malesef.
neler oldu yarın anlat canım.

işte komşuluk bu yüzden muhim birşey iyi olursa size destek olur yoldaş yardımcı olur ama kötü olursa evliliğinizi bile bozabilirler.böyle iftiralarda hep temiz insanları buluyor hayatta neyden korkarsan başına geliyor.yapacak pek bi seçeneğiniz yok ya başka biryere taşınmak yada güçlü olup komşularla aynı apartmanda atışmak :/ .ama eşinizin size güvenmesi çok önemli bazı ekrkler var kolay aldanıp inanıyorlar bir iftiraya hemen inanıyorlar.

evet canım muhakkak yazacağım buraya saat 9 9.30 gibi yazarım asla kötü birşeyin olmasını istemiyorum ama eşim birdaha bize gelmeyeceksiniz slm dahi vermeyeceksiniz derse tabi arada bi iki ağır lafta söylerse çok iyi olur.

zamanında benımde basıma geldı ama kesınlıkle kes alt komsunla arkadaslıgını saman altından su yurutur anlamazsın emınımkı basın dık ve rahat mutlu olucaksın senın namus bekçiligını yapcaklarına kendılerıne baksınlar esınede söoyle katıl fılen olmaz olsa benım esım olurdu Tiyeee aldı senınkıde oyle olacaktır cunkı sana guvenıyordur salla gıtsın cnm arkadas komsumu yokkı

evet dün bende bunları anlattıktan sonra eşime dedim belki bu bizim boşanma nedenimiz olcak ama ne olursa olsun yüzleşelim bu insanlarla dedim ben sana çok güveniyorum ne boşanması falan dedi 2 bilmem ne çocuğu ortaya bi laf attı diye sanamı kırılcam yada onlara inanıp senimi bırakacağım falan dedi ve yine bana sarılarak uyudu.
eşimle 2.5 yıllık evliyim ama eşim beni 5 yaşımdan beri tanıyor ailemi 17 yıldır tanıyor asla benden şüpheleneceğini sanmıyorum zaten ben dedikleri şeyi yapan bir kadın olsaydım bu eşimin gözünden kaçmazdı o bile anlardı.bugüne kadar eşimin yanında çok takdir aldım ben eşimin ailesi bile beni istemeyerek aldılar ama anneme babama hiç böyle olacağını sanmıyorduk 4 4 lük bir evlat yetiştirmişsiniz falan dediler.
işin tuhafıda bundan 3 ay önce bana bu lafları diyen adam eşime beni övüyordu madem ben böyle rezil bi insanım o zaman açık açık söylesene eşime yada söyleme ama benide övme.

aynen canım eşim hiç tiye almadı sadece konuşalımda birdaha böyle birşey yapmaya cesaret bulamasınlar dedi.
ayrıca eşimde alt komşu sallıyor kesin kimse kimsenin namusu hakkında bu kadar açık konuşamaz dedi ama kimin ne uydurduğunu öğrenmek için bu yüzleştirmeyi yaptırmak zorundayım dedi hiç umursamazlık yapamam çünkü seni korumak ve kollamak zorundayım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…