Komşumdan tiksindim! Eşim bilmemeli

Bir bayanin ugrayacagi en igrenc iftiralardan biri...
Sogukkanlilik tek care diye düsünüyorum..
Herzaman suna inanirim.. Cahile bulasma.. Birak yarim akliyla kalsin..

ay ne insanlar varya hic utanma .arlanma denen birsey kalmamis.nekadar kotu bir durum iftira atmak hic yokdan sucsuz biriini suclamak.canim sen kendine guveniyorsan olay biter esinde sana guveniyorsa ama boyle insanlarla birak selam vermeyi goz goze bile gelmemen senin icin daha hayirlisi olur emin ol.

wuuwwwww çok kötü iftira ama böyle yapanlar var malesef, daha öncede bu forumda konuların birinde okumuştum canım, sıkma canını hiç, üzülmek böylelerine değer vermek olur.

benim anlayamadığım bir şey var,alt kat komşunuz neden size laf taşıyor:uhm:
bence her ikisinden de uzak durun,çünkü insan zamanla bulunduğu ortam gibi olmaya,bir arada olduğu insanlara benzemeye başlarakannehir
mesafe her zaman güzeldir..
iyilik yapmayın bundan sonra kimseyeyerimseniben

ama bide şöyle düşünürsek alt komşunuz iyi niyetli olabilir, duyduğu kötü iftiranın sizin bilmeniz gerektiğini düşünmüştür. ki ben olsam bende uyarırdım, önce ima ederdim bak görüşme diye, ama açıklamadan edemem, ve ben çevremdeki insanlara öyle iftira atan dedikoducu komşuyla ilişkimide keserim, hoşlanmam böylelerinden, sizin alt komuşunuz da ilişkisini kesmeli, kesmezse onunla da görüşmeyin. bide böyle heryerde seviyesiz dedikodu yapan yalan konuşanlara bi süre sonra kimse itimat etmez, dediklerini ciddiye almaz, içiniz rahat etsin.

Ne biçim insanlar bunlarya evli bir kadına iftira atmak kolaylarına geliryor herhalde 2 tarafla ilşkini tamamen kes daha fazla zarar gelmesin sana çamur at izi kalsın demişlerya bu taktiği uyguluyorlar eşinede söyleme canım içini ferah tutu allaha sıgın.

olay çözülmüş, önceki sayfaları şimdi okuyunca gördüm, alt kat komşunun genç kızı atmış iftirayı, aman evlerden ırak derler ya. ne oyun bizans entrikası diyorsunuz ya öyle.

bu lafı soyleyendennde sana bu lafı tasıyandanda acılen uzaklas. yuva bıle bozar bu ınsanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…