Komşumdan tiksindim! Eşim bilmemeli

aslında tınlamıyorum ama şuan yeni duyduğum için sinirliyim yatıp uyursam sabaha hiç birşeyim kalmaz
teşekkürler kızlar yorumlarınız kafamı sakinleştirdi.

canım bence bunu eşine anlatmalısın yarın öbürgün başka başka şeyleri iftira etmeyecekleri ne malum diğer komşun peki seni savunmamışmı onada pek güvenme derim ben

katılıyorum valla...
herkes herkesi sevmek görüşmek zorunda değil:umursamaz:
bir de o kadar iyilik yapmışsınız
demişler ya ;iyilik yap anlayan olmazsa denize at balık bilir,balık bilmezse Halık bilir diye
aynen öyle

canım bence bunu eşine anlatmalısın yarın öbürgün başka başka şeyleri iftira etmeyecekleri ne malum diğer komşun peki seni savunmamışmı onada pek güvenme derim ben

komşum savunmuş ve oda irtibatını kesti yalnız eşime söylersem kan çıkar buna adım kadar eminim sonra işin içine benim ailem eşimin ailesi karışır ve bu insanlar sahipsiz insanlar onlara açımıyorum ama olan yine bana ve eşime olur.
eşim sakin bi insan değil bunu sineye çekecek boşver slm vermeyiz diyecek biride değil şimdi söylesem direk kapısına dayanır bana her zaman güvenir 3 yıllık evliyim ve 1 gün olsun beni uyarmış değildir eşim şuanda benden böyle birşey duymasını istemiyorum çünkü eşimi göz göre göre tehlikeye atamam.

İnanmıyorum ya canım çok geçmiş olsun Allah(cc.) böyle ruhu bozuk insanlardan herkesi korusun bencede alt komşuylada ilişiği kesin. Hatta mümkünse taşının bile oradan. Eşinizin huyunu biliyorsunuzdur bahsetmeyin sakın.

Merhaba canım.. Öncelikle başına gelen olay için çok üzgünüm. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.. Benim sana tavsiyem biraz radikal bir karar almanı gerektirecek ama düşündüm taşındım tek çözümün bu olduğuna kanaat getirdim. Öncelikle senin kendini açıklamana bile gerek yok eminim ki temiz bir ailenin kızı, iyi bir adamın eşisindir... bundan hiç şüphem yok. böyle olduğu için de kendine olan saygını daima muhafaza etmelisin.. Bunun için de böylesine ciddi bir konuda iftiraya uğradığın bölgeden uzaklamşmalısın bence. Yeni bir ev, yeni bir çevre kendini daha iyi hissetmeni sağlayacaktır ve yeni bir başlangıç yapmış olacaksın. Ben şu anda durumu bilmiyorum; yani ev senin evin mi kaç yıldır orda oturuyorsun, çocukların varsa okulları orda mı bunları bilmek gerekiyor bunu söyleyebilmek için elbette. Fakat senin için de zor olmayacaksa farklı bir eve taşınmanda fayda var. Çünkü yapılan dedikodunun mahiyeti çirkin.. Ben elbette onlara pabuç bırak demiyorum ama kendini iyi hissetmen de şart. Burada senin samimi olduğun komşunun da hataları var. Bunu da gözardı etme.

Valla bu ne şerefsizlik yaaa.Ev alma komşu al demişler.Bence gördüğün ilk anda şöyle okkalı bir tükür zaten anlar psikopat.Bence de değiştirme imkanın varsa ev değiştir.Alttakini de küçük bir test gibi birşeyle sına samimi ise komşuluğuna devam et yok değilse onunla da görüşme.Üzme kendini Allah kırık kalptedir seninde kalbin kırgın şu anda

Canim sana tavsiyem, sen alt komsunlada görüsme.
Laf yetistiren insanlari hic iyi görmüyorum ben.
Üstelik alt komsunla yan komsun samimiymis.
Bu kadar samimi oldugu bir komsusunun söylediklerini hemen sana yetistirmesi hosuma gitmedi benim.
Hic biriyle samimiyet kurma.
Hatta selam dahi verme o yan komsuna.
Sana o iftirayi atan adam, insAllah kendi esinden bir yamukluk görmez!!!!

Bu arada arkadasim, esine bencede sakin söyleme.
Erkege hersey anlatilmaz.
Bu olay esinin basini tehlikeye sokacaksa, kesinlikle söyleme.
Alt komsum beni savunmus diyorsun ama alt komsunada sakin güvenme, sirrini sitirini paylasma.
Iyi insan olsa, seni savunur, iliskisini o insanlarla keser, sanada bu söylediklerini yetistirmez, sadece seni uyarirdi o insanlara karsi.

ne bicim insanlar var..cama ciksan onu bile cirkin dusuncelerine alet edebilecek kapasitede..biz taimiyoruz ama siz yine de alt komsunuza da temkinli yaklasin.

terbiyesiz insanlar. inş. tez zamanda oradan taşınır giderler sende görmezsin canım çok üzüldüm.

bu nedemek diye yan komşuna bence sor. ne bu terbiyesizlik de. direk alt komşuna güvenme.

Uzanamadigi cigere mundar demekten baska birsey degil bu canim....böyle insanlara selam bile vermemek lazim.

Belkide pis günahi boynuna sende gözü vardir o serefsizin, avucunu yalamak cok zoruna gitmis, böyle kusuyor zehrini....meydan dayagi cekecen böylelerine.....hastanelik olana kadar döveceksin, bakalim bir daha bir kadinin namusunu böyle kolay agzina alabiliyormu!!!:mymeka:alsanaalsanasmile

Sakin esine söyleme....Allah korusun cok kötü seyler olabilir....:1no2:

Samimi oldugun komsunada cok dikkat et, dedikodu tek tarafli olmaz der Anneannem hep

öbür sevmediğin komşunu bilmem ama alt komşunda bence pek hırlı değil...........kimse açık açık böyle şeyleri gerçek olsa bile dile getiremez ki yalan olanını söyleyemez...bu işler namus işidir sonuda kötüye varabilir bu kadar akılsın olduğunu sanmam o karı kocanın.......alttaki ortalığı karıştırıp seyretmek istemesin?yada onun ağzından kendi iftira atmaya çalışmasın? çok dikkat et böyle olaylarla çok karşılaştım etrafımda o yüzden korkarım yani kimin napca belli olmaz canım geçen bi komşum boşandı bu yüzden uzak dur hepsinden bence...........

çok kötü bir durum iftiraya uğramak eşine söyleme ama sen yüzleş onlarla belkide sizi kıskanıyorlar ondan böyle laf çıkarttılar belki de adamın sizde gerçekten gözü var baktı ki ciddisin böyle söyledi bilemem neyin ne olduğunu ama yüzleşin bana kalırsa birde eşiniz başkasından duyarsa çok daha kötü olabilr

Bu tip insanalrdan her türlü kepazelik beklenir...
Bence uygun bir dille eşine söylemen gerekir...

Sana bunuları diyen komşunun tepkisi olmamış mı?
Yada sizleri buna direk mi? söyledi... Merak ettim

Bravo en güzel cevap seninki canım
bence bir an önce o koyun komşusundan da elini eteğini çekmeli
biliyormusunuz benim tek bir komşum var oda televizyon
bırakın komşularla sinir bozmayı
televizyonla el işi ile oyalanın olmazmı

bence esınız bılmelı bunu..
ve madem kı aranız ıyı konuya denılıyo bunlar keşke oda ona cevap verseydı ..
demekkı sızın sandıgınızkadar samımı degılsınız..

kıskançlıktan söylemiştir onu vede sizinle görüşmesin diye lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…