Komşumdan tiksindim! Eşim bilmemeli

Allah gerçekten hayırlı komşu versin...hayatta en korktuğum şey iftiradır ve böylesii bencede eşine söyleme ama sakın bunun üstüne yatmaa
belkide böle şeyler yoktur alt komşun seni onlardan iyice uzaklaştırmak için böle diodur,seni sevse bunları sana asla anlatmazdıı...
herkes kendi karısının namusuna baksın eşin bunları en sonunda gider başkasından duyar daha kötü olur
yılanın başını baştan eziceksinnnn!!!!!!!!!

Valla ben olsam ya yüzüne haykırırdım adamın sen benim hakkımda ne atıp tutuyorsun diye eşime söyliyeyimde kozunu onla paylaş bakalım nasıl oluyormuş iftira atmak diye, ya da hakikaten kocama söylerdim o baksın icabına. Böyle lafın altında kalıp yutamazdım. Eşin niye gidip vursun ya mafya mı? Sinirlenir olsa olsa hıncını çıkartır, adam da bir daha böyle laflar edemeyeceğini öğrenir. Belli adamın sizde gözü var fantazi kurduğuna göre. Ya eşin başkasından duyarsa suçlu sen olacaksın bu durumda.

acaba alt komşunuz doğrumu söylüyor insanlar ikiyüzlüdür :uhm:

eğerki doğruysa bence iki komşunuzlada muhatap olmayın ne selam verin nede alın

ben olsam çooookkktaaaannn eşime anlatmıştımmmm
kendimden eminim sonuçta bune terbiyesizlik yaa eşine söyleki yarın öbürgün bişey olursa adam seni rahatla savunsun yerimseniben

ben olsam çoktan alt komsumlada ilişkim kesmişdim ayrıca sen benim dedikodumumu yapıyosun bunları söylemeye basladığında ağazımı kapatamadın mı derdim eşin çok sert biriyse anlatma erkeklerin bazen sağı solu belli olmuyo çünkü sana çok güvendiği halde acaba diye bi ufacık soru işareti oluşursa kafasında ozaman hayatını zehir eder içinde kalsın ama alt komsunlada konusmayı kes

canım bencede iki komşunlada ilişkini kes , alt komşumla çok samimiydim yazmışsın o nasıl bir komşuki senin üzüleceğini bile bile üstelik yalan yanlış düşünceleri gelip sana aktarıyor yaptığı koğuculuk ,samimi komşunla bir anda ilişkini kesemesen bile yavaş yavaş soğut arayı .. küs olmakda iyi değil ama selam ver hızlıca yürü sohbet ortamına girme bence ..benimde senin gibi bir komşum var samimiydik yüzüne karşı bişey söylemedim ama ilişkimi kesmeye karar verdim .. ya bende hep ince düşürdüm aman şunu kırmayayım 3 düşünür 1 konuşurdum karşımdaki üzülmesin kırılmasın diye baktım karşımdaki çok rahat düşünmeden beni kırabiliyor ( üstelik en son söyledikleri benim en hassas olduğum zamanlardı ) artık bir karar verdim kırılıyorsam anında söyleyeceğim , RABBİM cümlemize yardım etsin

ay kızlaaar devamını okumadan yazıyorsunuz.
olay çözüldü.
meğer iftirayı atan alt komşuymuş.
yan komşunun hiç bişiyden haberi yokmuş......

böyle komşun olacağına hiç olmasın daha iyi.
eşinide taktir ettim bu arada.
işte eşler böyle olmalı birbirlerine güven konusunda...

anaaa kız mesele çözülmüş...
ama bence ikinci bir mesele olmuş...
off bu kadın milletinden korkulur anam yaa.
hep hemcinslerimizden çıkıyor bu naneler.
zaten erkeklerin bu kadar ince ayar yalanlara kafası basmaz genelde... :roflol:

Son düzenleme:
sonuç temiz olmuş canım sevindim senin adına .. eskidendi komşuluk.. güven ...şimdi herşey çok kötü gene istisnalar var ama o istisna komşuları bulmak mesele .. en iyisi yolda görünce selam verip kapını kapatıp kimseyle muhattap olmamak ..

evet kızlar sorun bitti gitti bazen selam bile vermiyorum görmemezlikten geliyorum.
allahtan hepimiz burda kiracıyız çekip gittiğim zaman kimseyi tanımam.
şimdi eşime yalakalık yapıyorlar her gördüklerinde ayy nasılsın arayı soğutmayalım falan diye ama eşim oldukça mesafeli hee olur görüşürüz falan deyip uzaklaşıyor.

çok can sıkıcı bir durum.bir de hırsızlıktan bahsetmişsiniz,öyle birşey de varsa dikkatli olun bunlar hiç tekin insanlar değil belliki

:1shok:
:1shok:

Alakanı kes böyle tiplerle boşver...

Alt komşun da diyememiş mi sanane o öyle biri değil yapmaz felan gibisinden dinlemiş mi öyle.Bravo.

Sen kendini biliyorsan ve eşin seni biliyorsa sorun yok ama böyle iftiralar moral bozuyor tabiki dediğim gibi alakanı kes bir an evvel

Bence alt komsunla'da alakanı kesmelisin!! Cünkü böyle bir sey karsısında hep güzelce cevabını oturtmalıı ve sana anlatmamalıydı zaten samimiyetin de yokmus olsa hadi uyarmak icin diyecegiim..:1closedeyes:

sana bu dedikoduları ytiştiren komsunda dedikoduyu yapanlar kadar adi bence her iki aileden de uzak durun komusnuz olmayıvarsin cok mu lazım

bence imkanın varsa hemen oradan taşın uzaklaş o ortamdan 2 komşundanda hayır yok,tebdili mekanda ferahlık vardır derler....

kimseye güven olmuyo.bazi insanlarin ici bozuk .benimde böyle bir arkadasim var.beni tanidigim arkadaslari farkli tanitmis.biz seni böyle bilmiyoduk dediler cogu insanlar.. allahinda bulsunnn. buluyoda zaten hastaliktan tipi kaymissss.ben ona cok iyilik yapmistimm.kiymetini bilemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…