Komşumdan tiksindim! Eşim bilmemeli

canım sıkma canını bu tıp ınsanlar sana ıyı konuşup arkandan farklı olurlar.ayrıca sana bışı dıyımmı bu tıp olaylar ınsanı esıyle daha cok baglıyor gercektende.

ayrıca esıne sakın ve sakın baskı yapma kıskırtma rahat ol o ınsanlarla göruşme deme ben bu konuda esıme bıraktım herseyı ve ınanırmısın hıç banada bellı etmedı ben tam bışı dıcektım esım sözumu kestı ben o ınsanların tlf numarasını msnsını faceden vs sıldım ,yle bır arkadasım yok sen daha nıye bışı dıyorsunkı dedı sarıldı ,ptu çok mutlu oldum

ne güzel birşey eşlerin birbirine güvenmesi inş bende bu akşam ohh deyip rahatlıcam.pis insanlar utanmıyorlar milletin karısı kızı hakkında böyle pis şeyler söylemeye.

hersey este bıter cnm sende rahatlıycaksın emınım gelısmelerden haberdar edersın sana tekrar dıyorum sen sakın esının ışıne karısma o nederse ok de ışı o çözsün

Öncelikle alt komşun senin gerçekten bi dostunsa cevabını vermiştir ona.
sana gelince bencede kesinlikle eşine söyleme sana ne kadar güvensede aklına takar bi acaba olurr.. sana söylemese bile. sen kendinden eminsin zaten ne oldugunu biliyosun bırak hiç takma bile canımmm gerekirse 2 komşunlada görüşmeeeee.!

hiç takma arkadaşım i.ftira çok ağır bi günahtır.kimsenin yanına kalmaz.öylekii öbür tarafa bile kalmaz emin ol.eşine anlatıpta huzurunuda bozma derim ve mümkünse taşın kendi kendine sinir harbi yaratırsın yoksa.

valla insanlar ne duruma gelmis..bi laf var besle kargayi oysun gözünü diye...zaten kime iyilik yaparsan en büyük darbeyi ondan yersin..gecen sene bende bunu cok iyi anladim..o yüzden karar verdim kimseye iyilik yapmayacagim..herkez basinin caresine baksin diyeceyim..öyle demeyede basladim zaten..bi kac hafta önce biri benden yardim istedi..he deyip gectim..ilgilenmiyorumda..bugüne kadar iyilik yaptimda ne oldu.:umursamaz:sanada tavsiye ederim

nasıl insanlar var ya. hemen iftira atabiliyolar işte. demek sen bi komşunla samimi olunca diğeri çekemedi. zamanında bana da ne iftiralar atmadılar ki. en iyisi sen iki komşunla da konuşma. boşver kendi aralarında saçmalayıp dursunlar.

kızlar öncelikle hiçbiriniz yanılmadınız.
eşim dün akşam 12de gitti yan komşuma evde yoklardı o saate kadar bekledik neyse sen gelme ben hallederim dedi adama söyleyince karısı şok olmuş adam almış kuranı kerimi el basıp alnına koymuş anamın karımın üstüne yemin olsun ben öyle bişey demedim ben senin ekmeğini suyunu içtim sana böyle bir şerefsizliği nasıl yaparım gidelim yüzleşelim demiş.neyse bunlar alt komşuya girmişler bana bunları söyleyen komşumda evin genç kızı benle yaşıt yaşlı bir annesi ve babası birde abisi var herneyse ablası 2 gün önce doğum yaptı orda kalıyor eşimle yan komşu girmişler alt komşuya abisine söylemişler abiside arayalım o zaman demiş hopörleri açmış bi eşim bide yan komşum sormuş böyle böyle diye ayy ben yanlış anlamış olabilirim bebek ağlıyor sonra konuşuruz deyip telefonu kapatmış eşimde ailesine birdaha o kız benim evime gelmeyecek eğer görürsem işte o zaman ağız burun dalarım elimdende alamazsınız demiş abisi babası falan sen merak etme onun hesabını biz görürüz demiş zaten insanlarda şok olmuşlar sonra eşim benim için birdaha oda buraya gelmeyecek gelirse kovun falan demiş ben kendimden şüphe ederim eşimden etmem duyunca kafayı yedim sinir küpü oldum demiş sonra yan komşumda ben bunun hesabını sorcam o kıza böyle şeyler söylemek basitmi ya falan demiş.
tabi kız ortada yok ablasında eminimki buraya gelince benim kapıma çıkcak hiç işim olmaz ama demekki benim hakkımda düşündüklerini samimi olmadığım insanın üstüne atarak itiraf etmiş.allah korusun eşime falan göz koyar kıskançlık insana neler yaptırıyor yarabbim neyse ki kızlar beni rezil etmek isterken kendi rezil oldu demekki allah iftiranın bedelini tez ödetiyormuş hepinize teşekkürler öpüyorum sizleri.

pptya87

alinti yapamiyorum yazindan nasil oluyor bilemiyorum ama komsunla olan yazini okudum..

bu konular bizdede cok oldu iftira sekilde degil de yinede laf falan oldu. iyi anlastigin alt komsun ilk evela sana bunu neden söylüyor ?? bence söylememeli böyle kisilerden aninda kopmak gerek..ve sen o alt komsuna sorsaydin keske veya gec olmadiysa bile sor...benim lafim nasil acildi sizin aranizda diye ?? durduk yere o kadin onu diyemezki senin hakkinda illakii negativ bir konusmalari olmusturki de o kadin yöle demis senin icin veya kocasi...ha demis etmis o ne cevap vermis ona onlari ögren ve deki sen iyi bir komsu degilsin benim hakkimda sana kötü söylenenleri bana gelip söylememen gerek demelisin...cok ayip..böylelerinden cok uzak dur ..arkadaslardan ben korkuyorum o yüzden ailece gidip geldigim 2 dostumuz var bitti ...öyle kadin oturmasi o bna gelsin ben ona gidiyim yapmiyorum..

sev beni inanki canım bende komşu oturmalarına gitmiyorum herkese karşı aşırı suratsız bir insanım ve bunuda bilerek yapıyorum ama kapıma gelenide ters cevirmem buyur ederim alt komşumla samimiyetimde buydu nasıl açılmıştır benim konum bence kıskanclıklarından oturup beni çekiştirmişlerdir.vallahi az önce alt komşum aradı beni ben bilerek yanlış anlamışım dedim dedi çünkü eşin çok sinirliydi eğer evet doğru deseydim biliyorumki yan komşuya sağlam bi şekilde geçirirdi dedi böyle telefondan olmuyor haftasonu ordayım ben yüzleştircem herkesi dedi ondan sonrada ister benle konuşursun ister suratıma tükürürsün dedi bende ona ben birdaha kimseyle samimiyet istemiyorum birdaha benim hakkımdada konuşmayın eğer birdaha duyarsam böyle şeyler o zaman işte hayatınızı bitiririm dedim tamam canım ben halletcem bu işi merak etme dedi ben böyle basit insanların benim namusumu ağızlarına almalarına göz yumamam ayağınızı denk alın adam olun dedim tamam özür dilerim falan dedi dedim özür dilencek şeymi bu sence bunun özrüde olmaz özrü kabulude gel çözümlüyorsan çözümle benide kendinize benzetmeyin dedim ama inanın çok rahatım şimdi 2si yesin birbirlerini benimde kıymetimi anlasınlar beni karalamak istediler ama kendileri yandı ohhh çok iyi oldu.

zaten baştan garip bi defa cok samimi oldugun alt komşun bu kadar kalitesiz olan yan komşunla samimiyse bence o da kaliteli değil..
zaten kaliteli olsa oturup dedikodu yapmaz...
şahsen ben bunları duysam o kişiye lafı yapıştırır saçmala derdim...sana da bi şeycik söylemezdim...böyle dedikodudan baska işi olmayanlardan nefret ediyorum...

millet ne entrikacı olmuş yhaklava: kız senle yaşıtmış belliki senin düzenini eşinle olan mutluluğunu kıskanmış bu şekildede ara bozmak istemiş.. neyseki eşin adam gibi adammışta sahip çıkmış papuç bırakmamış onlara....alkisalkisalkis

ikisiylede görüsme artik bundan sonra...selam ver gec git...gel git dersede zamanim olmuyo de gecir...ben öyle diyorum valla...hatta esim istemiyo benim gidip gelmemi napiyim diyorum banane ...ugrasamam insanlarla...benimde bir komsum var bana diyoki seni cok seviyorum senin gibi bir arkadas hic görmedim ben sirf sana anlatiyorum derdimi...buna ilk baslarda inanmistim...dinlemistim sorunlarini...daha sonra diger bir karsi komsu beni yolda gördü bana selam vermeden duydunmu aysenin kocasi kacmis gitmis dedi ...hayir duymadim dedim...2 3 gün sonra beni cok seven arkadas geldi gene bize bana tekrar övgüye basladi...dedimki ayse bak dedim bana iyi kötü derdini anlatiyosun aklim yettigi kadar dinleyip sana bir iki laf ediyorum ama bana deme dedim sirf sana anlatiyorum deme dedm hicte tek ben degilim bu durumu bilen dedim...cevreni iyi tani dedim...bana biri böyle böyle dedi dedim...kadin soke oldu..tjah banane...geipte beni yagliyo böyle ...herkese herseyini anlatma dedim...bana o kadin niye hemen seni soruyo selam vermeden dedim...ha bunu bana yapan baskasina hele hele yapar dedim...konusmani bil anlattigin kisileri tani dedim...bunu sana dedigimide dedim ister ona söyle ister söyleme dedim...öyle oldu yani...ben korkuyorum arkadasliklardan ...kadin oturmasi yapmam...gidersemde esimle bir gider oturur gelirim o kadar ...

Benim çok sevdiğim bir söz var,
" bugün başkasının dedikodusunu sana yapan,yarın senin dedikodunuda başkasına yapar"
ben olsam o iki komşumlada ilişiğimi keserdim...
Allah akıl fikir versin hepsine........

Benimde oğlumun odasında bir teleskop vardı karşı komşum bir gün oturmaya bana geldi çocuklara bakmak için oğlumun odasına gittiğinde teleskopu görmüş bir hafta sonra komşum diğer komşulara onların evlerinde kocaman bir dürbün var kocası orayı burayı gözetliyor herhalde dikkatli olun demiş.Çok şaşırmıştım ne yapacağımı bilemedim teleskopu kaldırdım bu sefer oğlum ortalığı yıktı yıldızlara bakamıyorum neden kaldırıyorsun diye eşim teleskopla ne zorun var çocuğu ağlatıyorsun diye kızdı.Aman bu komşular hepsi bir türlü.

memlekette manyak dolu ya ama ben her ikisiylede kestim ilişkimi zaten eşim demiş her ikisinede evime gelmeyeceksiniz diye eğer görürsem o zaman girişirim demiş ohhh 2 gündür kapım çalınmıyor çok rahatım valla zaten çokta samimi değildim her ikisiylede zaten çok samimi olsam benim hakkımda böle konuşamazlardı kıskançlıklarından oldu ne olduysa.

alt komsunda yan komsunda adam degilmis canim... alt komsunun sana boyle biseyi soylemesi de cok yanlis. ya agizlarinin payini vericekti ya da sana bunlari anlatmicakti.. bak kendi kendini yiyorsun... bak ben olsam yemin ederim ki o karsi komsumun gider sacini basini yollarim.. asla boyle bir iftirayi duyup da kulagimin uzerine yatmam.. bunu alt komsuna soyleyen butun mahalleye soylemistir. esine sakin bisey soyleme simdilik ama tasinmaya calis oradan yoksa bu lafar cok buyur
allah im her turlu iftiradan esirgesin ve korusun yarabbim...

bu arada halletmissin konuyu cok sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…