Demekki o komşun yokluktan seninle o kadar samimi olmuş. Başkalarını bulunca senden vazgeçti o yüzden. Ondan artık sana ne köy olur ne kasaba. Artık sende yeni birilerini bulup arkadaş olmaya çalış. Ayrıcada onun evine kim gelmiş kim gitmiş dikkat etmektende vazgeç. Boşver kim gelirse gelsin kimle kahkaha atarsa atsın. Boşyere takıyorsunuz bu kadar.
ah be güzelim seni en iyi ben anlarım koca apartmanda 2 sene yapayalnız kaldım her gün birbirlerindeydiler hatta apartmanda kuran günü yapmışlar biri bile çağırmadı gülme sesleri geliyordu hem ben iki küçük çocukla yapayalnızdım ailemde yanımda değil çok ağladım birisi bir gün çağırdı koşa koşa gittim ikinciye çağırmak isteyince çağırtmamışlar ne yaptım ki ben onlara deyip durdum hoşgeldine bile gelmemişlerdi neyse şimdi hepsi peşimden koşuyor onları iyiliğimle dövdüm resmen şimdi ben olmadan toplanamıyorlar artık:)senin suçun yok insanlar tuhaf anlayacağın:)
ne diyeyim derdiniz tek derdiniz bu olsun
ama kimse kimseyi bir yere giderken çağırmak zorunda değil
yada misafiri geldiğinde sende gel demek zorunda değil
sizde kendinize bi ortam yapın sizde başka arkadaşlarınızla gezin oturun
kimseye zorla kendinizi kabul ettirmeye çalışmayıon
Benim de bebeğim yok ,ben de çocuklularla görüşmekten açıkçası pek hoşlanmıyorum.Canım sıkılıyor,o yüzden sizden uzaklaşmış olabilir.
bazı kişiler çocuklu ortamlardan hoşlanmaz rahat edemez, senin arkadaşında büyük ihtimal öyle..
bende aynı şeyi düşündüm canım çocuk tan dolayıdır çünkü hamile kaldıktan sonra kopmuş sizden onun çocuğu yokmu peki
Eşinin asker arkadaşları yok mu onlarla eşli olarak akşamları görüşün. Sonra da o bayanlarla arkadaşlık edersin gündüzleri şeker:)
bende 2senedir su binada yalnızım ama napım alıştım bence bu bir sorun değil!
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?