- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
Normal şartlarda nasıl davranır komşunuz? Bebeği olmadan önce nasıl davranırdı?Başka hic bir sorunumuz yok. Aslında buna da sorun diyemem. Sadece bu kadar özensiz olmasını garipsedim, kırıldım. Onun açısından bakmaya çalışıyorum.
Evet tabiki iyi bir insan. Yoksa bu şekilde düşünmezdim. Ben özensiz olmasına üzüldüm. Zaten su an öyle bir hediye de beklemiyordum.ALLAH askina ben dogum yaptim esimin sadece 2 akrabasi hediye getirdi.Siz komsudan bahsediyosunuz oda 3 parca almis bnce iyi bi insan.Bide her insan farklidir yani tutumluysa kimseye zarari yoksa bu konuda haksiz deil.
Hediyeyi kucumsememek lazim.
Almis sonucta biseyler.
Ama sizin davranislarinizida ayri olarak ele alirsak; sizde biraz abartiya kacmissiniz bu komsu olaylarinda.
Hediyeler hediyeler ve hediyeler.
Biraz kendi kesenizi dusunun.
Para kolay yazanilmiyor.
Bebek besigini oylece vermissiniz, ikinci cocugunuzada lazim olucak o besik. Ikinci cocuk dusunmuyosaniz kardesiniz felan elbet vardir, ona lazim olucaktir elbet.
Ben azda olsa pinti olan bi kisilige canak tunamam. "Ogrenmesi gerek paranin harcanmasi icin var oldugunu" diyerekten cebinden para cikarirken " aman aman alma sakin benim evimde besik var' demem.
Mesela bi arkdasim vardir hic kacinmaz para harcamaktan. Mesela gecen gun gezmeye gittik, hesabi toplu odedik cebimizdeki paralarla beraberce( ben banka kartimi goturmustum). O benden fazla odemis oldu nakit odemeye dondugumuz icin. 8 euro 5 kurus borcum var. Kac kere dedim banka numarani ver aticam bankana diye. Vermiyor olmaz diyor. Boyle bi arkdasa seve seve parada veririm elimdekinide veririm ihtiyaci varsa. " bu sefer ben oduycem" diycem bidahakine. Ama baska bi arkdasim dahada vardirki cok baska. Onada " ben oduycem' diycek degilim yani. Ogrenmeli cebinden paranin elbet cikmasi gerektigini.
Yaa offf öldürdün sen beniiEviniz kira mı?Taşınmayı düşünüyor musunuz?Sizinle komşu olmayı isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?