Siddet yasal mi ???
inşallah öyle olur yurda yerleşirirler ama benşm ümidim yok adamda acayip bi dil var okumuyodu tembeldi gönlü vardı kaçacaktı niaşnladık falan der bide 18 ine kadar evlendirme derse yazık olur garip kıza n azından niaşnlısı bundan kötü olamaz
hayır lise birden aldıKız okuyor mu? Bildiğim kadaryla 12 yıllık eğitim de zorunlu
hepimiz dua edelim kızcagız rahat etsin artık ya cok üzüldüm ben kıza. aslında keşke güzelce baksalar da yurda yerleşmese ama bu insanlar değişmiyo malesef umarım gerekeni yaparlar ve umarım komsun yalanlarla ekipleri kandırmaz
hayır lise birden aldı
inşallahkızlar dua edin
kıza dayağı attı ben 183 aradım konuşurken eşim geldi bu arada adam ve eşi gayet mutlu bi şekilde eşimin krşısından gelmiş çarşıya gidiyolrmış
kızcağız balkona çıktı dedisini aradı ağlayarak eşimi çağırdım bak dedim nlar gülerek evden giitti ama kızcağızın hali ortada eşimde çok üzüldü dedesine dediki dede ben hastayım beni hasta ettiler
Ne dertliymişsin be zehtra, ne çektin be yavruummgeçen gece mastrbsyn diodun, sonra saçkıran olmuş kocan cinsellik diodun.. bu gece çatlak komşularr.. oooff offf..
içim parcalandı diye bi tabir var ya onu yasıyorum su anyazık ya gercekten cok üzüldüm Allah ım yardım etsin. cok iyi bişey yapmıssın hiç korkma huzurlu uyu sen cok iyi bişey yapmıssın. insan böyle bişeye nasıl susar. israil gibi komsuların var
şuan çok ciddi bi konudayım espiri kaldıracak modda değilim ne kadar gerzek olduunun farkındasındır umarım
İade ediyorum......................
sana soran mı oldu bu güne kadar ne derdim var diye
bu dert benim değil hepimizn derdi toplumun derdi senin gbi asalaklar olduğu sirece benim gibilerin üstüne kalması muhtemeldir
Yazik ya, kiyamam ben o kizcagiza. Cok uzuldum.
Dogru yapmissiniz. Insallah bir caresi bulunur. Balkonda beni hasta ettiler diye agladi ha, icim parcalandi. Yavrum ya, kucucuk daha.
Kiz disari cikiyor mu bilmem ama gordugunuz zaman ona sefkat gosterin, sevin, evinize alin, konusun. Kimbilir psikolojisi ne haldedir. Bir kisi de olsa destegi olsun, siginacak bir insani olsun. Insallah sosyal hizmetler devreye girer ve bir daha bunlari yasamaz.
senin bahsettiğin konu tam yanı başımda var, gereken yapıldı süt dökmüş kedi adam kaldıki kendide biliyor benim şikayet ettiğimi, merak etme, o sözün sana aittir, hakaret etme..
işin kötüsü evden dışarı adım attırmıolar geçelerde evden gittiklerinde kpıyı çaldım merdivenci kadın gelmedi birlikte mrdivenlerle uğraşılımmı ne dersin dedim bana iş bırakıp gittiler ütü yapacağım dedi vicdensız bunlar hanımınaysa sınırsız özgürlük ve giyinme vern adam
o zaman konuma odaklan ve dalga geçme şuan çok gerginim
Sanirim arkadas konudaki uvey anne yada onun gibi biri bosver .. cok iyi yapmissin bende olsam asla dayanamazdim . Ama bu tipler bulasik olur. Komsulariniza falan soylemeyin agizlarindan kacirirlar . Sonucta sizin de colugunuz cocugunuz var ..
Ne dertliymişsin be zehtra, ne çektin be yavruummgeçen gece mastrbsyn diodun, sonra saçkıran olmuş kocan cinsellik diodun.. bu gece çatlak komşularr.. oooff offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?