komşumu dün başkasıyla gördüm

zor bi durummm..ama kesin eminsinbdir umarım aşka bir tanıdığı olmadığına....

zor bi durummm..ama kesin eminsinbdir umarım aşka bir tanıdığı olmadığına....
canım o bizi görmedi kafasını çevirene kadar o süre içindede biz 2-3 dakka onu görmek zorunda kaldık dudaktan masumca denilen öpücük varya öyle öpüştüler

Son düzenleme:
son durum ne sezencim, annene gittinmi o olayaklinialirimsmiledan sonra
kadini gördünmü, yada annen gördümü,merak ettim nasil bi tepki vericek diye

son durum ne sezencim, annene gittinmi o olayaklinialirimsmiledan sonra
kadini gördünmü, yada annen gördümü,merak ettim nasil bi tepki vericek diye
yok canım ya annem yan binamda oturuyo kaç kere gittim ama hiç rastlaşmadık yalnız benim gördüğüm gün 1 saat sonra eve gelip kıyafetini değiştirip kocasıyla market servisine binmiş alışverişe gitmişler ama üstündeki kıyafetler hep değişmiş eve geldikten sonra annem balkondan görmüş biz gördüğümüzde kırmızı ceket vardı siyah giymiş etek vardı pantolon giymişş bizi görünce hemen eve gelmiş demekki belkide biz onu market dönüşü kapıda görseydik yanlış kişi gördüğümüzü zannetmemizi sağlıycaktıı

vay kilifida buymus demek, kiyafet degistirmek ama yutturamamissempatiksalakcinni

vay kilifida buymus demek, kiyafet degistirmek ama yutturamamissempatiksalakcinni

Bulmazmi anam bulmazmi? Böyle islerle ugrasanlar zaten sürekli kilif bulmakla mesguldur.

Allah akil fikir versin bizlere, gercektende kimbilir daha neler görecek bu gözler, neler duyacak bu kulaklar.....bazen inanki korkuyorum.

Öyle sapkin iliskiler öyle hadi ya dedirtecek olaylarla karsilasiryoruzki Allahim sen aklima mukayet ol diyorsun.

Daha gecen gün duydugum bir olay aynen böyle dedirtdi bana.

Karisinin bir dedigni iki etmeyen, karisini taparcasina seven, 15 yildir evli iki cocuk sahibi bir tanidik cift, adam meger 4 yildan beri kadini aldatiyormus, hemde kadinin en samimi en yakin arkadasi ile.

Yemeksiz kaldi yemek verdi, ekmeksiz kaldi ekmek verdi, parasiz kaldi para verdi, öyle zor günler yasadiki bu arkadas, o kadin annesinin ailesinin yapmadiklarini yapti ona, mükafat olarak kadinin esinle kiristirdi........Allah cezalarini versin...o adaminda o kadininda...

ıstanbul yani ,şaşırmadım ben.Dediğiniz yeri de biliyorum.ınsanlar pek bir rahat ıstanbul'da.Hangi restorana gitsem,yan masada evli barklı adamların yanlarında sevgilileri oluyor.Çok garip geliyordu başta,ister istemez muhabbetlere kulak kabartıyordum da.ılginç muhabbetleri oluyor.
Eşleri evde otursun ,onlar en güzel restoranlarda sevgilileri ile kırıştırsın.Fotoğraflarını çekip nete koymak lazım.:jeyyar:

evet biz kocasına bişey desek kocası biz o gün alışverişteyiz diycektii uyanık valla zaten en iyisi susmak onun ayıbı o utansın

cnm demek o bayan herşeyi ayarlamış öyle kimseye çaktırmadan yapacağından geri kalmıyor. bir çok arkadaş söyledi ama bende söyleyeyim birşeyler yapıp söylemenin gereği yok iyi olur allahtan kötü olur senden bilirler

birçok arkadaş olayları çarpıttı bence sizin yazdıklarınızda hiç bir art niyet yok .

inşallah en kısa zamanda eşide öğrenirde boynuzlanmaktan kurtulur. :Saruboceq:

dediğin gibi cnm allah akıl fikir versin bende duymuştum bir kadının 15 yıllık arkadaşıyla kocası berabermiş 2 yıl boyunca bu arada kadın kocasının cebinde mektup bulmuş gitmiş o arkadaşında ağlamış oysaki o mektubu o kadın yazmış . sonra ikiside boşanmış . kadının kocasıyla kadının arkadaşı evlenmiş duyduğumda inanamamıştım :1shok:

allah akil fikir versin.
pek sasirmadim nekadar aci degilmi ??? artik sasiramiyoruz bile bu durumlara, öyle alismisiz yani duymaya..

Bazi arkadaslara katiliyorum bu isin dindarlikla, dinle bi alakasi yok

Bence söylemeee....Onlar 2 gün sonra iyi olurlar sen kötü yuva bozan olursun Allaha havale et...Gördügün yerdede birdaha konuşma bile
ben bi arkadasin kocasini gördüm bi kizlan...arkadasa söyledim...herif bi sekilde kandirmis karisini...olurmu öyle sey o benim kardesim sayilir falan filan..yalanci ,kötü olan ben oldum..ohaoldumsmile

ben bi arkadasin kocasini gördüm bi kizlan...arkadasa söyledim...herif bi sekilde kandirmis karisini...olurmu öyle sey o benim kardesim sayilir falan filan..yalanci ,kötü olan ben oldum..ohaoldumsmile

hep öyle olur zaten..
nedense biz kadınlar kocalarımıza inanmak isteriz hep..
işimize gelir onlara kanmak..
kolay olan budur çünkü..

ben söylesem senin durumuna düşücem inanmıycak kocası o yüzden en güzeli susmak çekirge bi sıçrar iki sıçrar üçüncüde yakalanır nasılsa......

benim en kızdığım şeyde bu sevgililerine para yediren adamlar evde karısı yemek parası isteyince surat yaparak vermeleri ölürmüsün öldürürmüsün sen metresine hediye al acıma lüks yerlere götür acıma karın evde yemek parası istesin surat yapp saçlarını tek tek yolmak gerek bu adamlarınnklava:

ona benzer bi hikaye benim arkadaşımın annesinin ve babasının başına geldi annesiyle kadın çocukluk arkadaşı bunlara girip çıkyo arkadaşımın anneside hiç şüphe duymuyo güveniyo eski arkadaşına bi akşam yemek yerken adam sigara yakmak için ateş ararken bu kadın çıkarıp çantasından kibrit vermiş içindede aşk mesajı arkadaşımın anneside görüyo tabi kadını kovuyo evden filan ama sonuç ne oluyo adam boşanıp bu kadınla evleniyo ve bide kızı oluyo arkadaşımın bu kadından bide kızkardeşi vardııklava:

Son düzenleme:

Konunun İstanbu'la ne alakası var anlayamadım...
Ne yani aldatma olayları birtek istanbulda mı oluyor..
Ne kadar saçma bir genelleme yapmışsınız..
Bilirmisiniz ki en muhafazakar illerimizden bilinen Konya, Türkiyede alkol tüketiminin en fazla olduğu illlerden biri....
İnsanlar rahat olduktan, karaktersiz olduktan sonra heryerde anıdır, bunun İstanbulu izmiri yok.. İnsan heryerde insan...
Ve sanki biraz abartmışsınız gibi geldi, hangi restorana gitsenm evli barklı adamlar yanında sevgilileryle dye... İstanbul'da yaşıyorum. Florya sosyal tesislerine de gittim Beyoğlundan Şişlisine Küçükçekmezesinden Avcılarına Bahçeşehirinden Beylikdüzüne Kadıköyünden Ümraniyesine Modasndan Üsküdarına Suadiyesinden Tuzlasına kadar birçok semtte birçok restorana gittim hiçbir restoranda alnında evle erkek yazan yanındaki kadının da aldında karısı değil sevgilisi yazan çiftler görmedim..
Yani gidilen restorantta yemek yerken sohbet ederken etraftaki masalarda oturanların medeni durumlarını ve yanlarındaklerle ilişki durumlarını okuyabilen yetenek bende yok, size bravo....

Arkadaşım, sen en iyisi unut bu gördüklerini, gördüğün komşuyla da arana mesafeni koy muhattap olma... Araya girsen sen kötü olursun, girmesen vicdanın rhat durmaz.. En iyisi uzak durmak....
Herkes kendi günahıyla sorgulanacak, bırak hesabını öbür tarafta versin... En yüze yargılayıcı dururken bize kimseyi yargılamakdüşmez....

kaydirigubbakcemile3
Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…