- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
bide istedi mi?
sen güzel söylemişsin.. bana kal gelir bişey söyleyemezdim
önce söylüyor sonra da şaka yapıyoruz ohh ne ala memleket
o zaman ki maddi durumuna bakarsın durumun elverirse yaptırırsın
yoksa da kafana göre hazırla geç boşver
Anlamadım ki pide önerisinde bulunmuş işte, siz ev sahibi olacağınıza göre siz yapar ya da satın alırsınız. Sorun ne?
ama kendisi kısırla geçiştiriyormuşBizde altın günü yapıyoruz ve aramızda konuşuyoruz farklı şeyler yapalım aynı olmasın diye.
Ben art niyet aramazdım bir öneri sunmuş karar senin.
Herkes kendi gününde pide yaptırsa sıkıcı olmaz mı?
ama kendisi kısırla geçiştiriyormuş
arkadaşa da pide yaptır kocan ödesin demiş
tabii söylerken ki tavır da önemli.. ben herhalde yanlış anlardım
Belki de doğru. Öyle değilse üzülürüm seviyordum ben o komşumu.bence seni kendine yakın hissettiği için söylemiştir canını sıkma
belki de öyledir günahını almayalım o haldeBelki de doğru. Öyle değilse üzülürüm seviyordum ben o komşumu.
Uzulme kımseyede sorma ne yapacagını senin canın ne istiyorsa onu yap kimseyi ilgilendirmez.srn gel bize sor biz sana taruflerıyle birlikte fikir veririz.komsuculukta olur böyle vakalar
Hep kısır yapıyormuş ama kısırla geçiştirmiyormuş. Konu sahibi komşusunu tanıyordur herhalde kararı kendisi versin. Ben fikrimi yazdım.ama kendisi kısırla geçiştiriyormuş
arkadaşa da pide yaptır kocan ödesin demiş
tabii söylerken ki tavır da önemli.. ben herhalde yanlış anlardım
Hep kısır yapıyormuş ama kısırla geçiştirmiyormuş. Konu sahibi komşusunu tanıyordur herhalde kararı kendisi versin. Ben fikrimi yazdım.
hımmm ben anladım canım seni. şimdi pide gunu diye bişey var bizim buralardada kime gidiliyorsa oraya yakın pideciden pide şiş tarzı şeyler soyleniyor ama herkes kendininkini ödüyor ev sahibide tatlı yapıyoır.ama siz daha önce bu uygulamayı yapmamışsınız hani deseki komşun kızlar pide gunune çevirelimmi dese eyvallah ama sanki burda açgözlülük tarzı bişey yapmış sen ona söyleyebilirmisin eminim söyleyemezsin misafir ne bulduysa onu yer.evet ortada bi saygısızlık var ya istersen malzemeyi senin verip yaptırılan fırınlar var onlardan pide yaptır hem ekonomik olur onun yanınada sügüzel bi tatlı yaparsın hem sınava hazırlanıyormusssun kendini yormamış olursun alsın yesin pidesini hem
bende öyleHep kısır yapıyormuş ama kısırla geçiştirmiyormuş. Konu sahibi komşusunu tanıyordur herhalde kararı kendisi versin. Ben fikrimi yazdım.
bende öyle
sonra da dedim zaten günah almayalım diye
sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?