- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.521
- 1.123
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Gunde size gelen misafirlerde mi para vercek ikram edeceginiz pideye!
Hayatimda ilk defa boyle bisi duydum
Ortaya 2ser lira atin! yada pideleri ikram edince durun hesabi getirim dersiniz
Bi yasima daha girdim
1pide 75krs
5pide 5tl bile degil
10bardak cay icseler cayda 50krs dan eder 5tl
Kahvede isterlerse fincani 4tl
Matematigim yetmedi eror!
Pahaliymis dayayin kisiri biksinlar gelmesinler15 pideye 20 lira falan veriyorum kabaca bir pide 1.25 kuruş burda
Biri de meşhur bir pastaneden baklava istedi şakaydı heralde.Pahaliymis dayayin kisiri biksinlar gelmesinler
olur böyle şeyler takmayın kafanıza...belki sadece öneri sunmuştur yüz şekliniz değiştiyse fark edip şaka yaptım demişte olabilir.
canım tabiki öyle değil yukardada yazdım böyle uygulamalar var artık pide söyleniyor herkes kendi çekiyor tatlı yı çayı ev sahibi yapıyor özellikle çalışanalr hazırlık yapamayanlar falan yapıuor ki bence bi sıkıntı yok ama aslında bunu kastetmişler ama misafirin sen pide söyle kocan ödesin çok ayıp benceGunde size gelen misafirlerde mi para vercek ikram edeceginiz pideye!
Hayatimda ilk defa boyle bisi duydum
Ortaya 2ser lira atin! yada pideleri ikram edince durun hesabi getirim dersiniz
Bi yasima daha girdim
1pide 75krs
5pide 5tl bile degil
10bardak cay icseler cayda 50krs dan eder 5tl
Kahvede isterlerse fincani 4tl
Matematigim yetmedi eror!
Bana öneride bulunmuş gibi geldi. Ayrıca illa karşılıklı mı olması lazım herşeyin. Tavırlarından hoslanmadiginiz kişilerle böyle etkinliklere katılmayabilirsiniz.
Ciddi ben ilk defa duydum amacanım tabiki öyle değil yukardada yazdım böyle uygulamalar var artık pide söyleniyor herkes kendi çekiyor tatlı yı çayı ev sahibi yapıyor özellikle çalışanalr hazırlık yapamayanlar falan yapıuor ki bence bi sıkıntı yok ama aslında bunu kastetmişler ama misafirin sen pide söyle kocan ödesin çok ayıp bence
hayır ya anlamıyorum kendileri hep aynı şeyleri yaparken insanlardan daha üstün bişey beklemelerini yapmayınca laf etmelerini anlamıyorum. evlenince bu tarz olaylara pek karışmıycam sanırım şu duruma bak herkes yüzsüz olmuş
Sen alda bende yiyim deseydinBiri de meşhur bir pastaneden baklava istedi şakaydı heralde.
Doğru aslında olabilir.
Tabi ki karşılıklı olması gerekmez ancak kocan ödesin nolucak diyince gülerek biraz kıl kaptım. Yani masraflı olduğunu biliyor demek ki benim kocam parayı sokaktan mı topluyor. Pide yaptırabilirsin deseydi sadece sıkıntı yoktu. Ancak belki de kötü niyetle söylememiştir diyorum kendi kendime ama kafama takıldı bi kere.
Ciddi ben ilk defa duydum ama
Hic basima boyle bisi gelmedi bizim gunler toplanmadan oluyo belki ondan bilmiyorum
Ama ben kimseye diyemem boyle bisi.misafir.neticede elimden ne geliyosa onu yaparim kimsenin aklinida dinlemem isteyen yaptrsin derimcikarimisin icinden
Bi sutlu tatli, borek, bi salata bitti
Maliyet tas catasin 10tl
Komşunuzun tavri hoş değil evet. Ama siz de fazla takmıyor musunuz kafaya? Canınız ne istiyorsa gücünüz neye yetiyorsa onu yapın gitsin. Olaya daha ılımlı yaklaşabilirdiniz bence.
Ayrıca böyle bir ilişkiniz varsa görüşmeyin daha iyi.
Sen alda bende yiyim deseydin
Biz kiyip para verip alamiyoruz
Oraninda baklavasi cok guzel.ama ya alirsan bende isterim gun nezamandi sizin baci :)
Birincisi siz ev sahibisiniz.Pide yaptıracaksanız,
pide için gelen misafirden para almak hoş olmaz.
İkincisi de komşunuzun pide yaptır demesi ağzıyla istemesi ayıp.
belki samimiyetinize dayanarak söylemişte olabilir.
Ama sonra demiş olduğu ne olacak kocan öder lafı da
sanki masraflı da ben yaptıramam sen yaptır gibi olmuş.
Komşunuz farklı yapalım dediğinde siz herkes farklı yapsın,
bende sürekli aynı şeyler görmekten sıkıldım diyerek topu onların da üstüne
atabilirdiniz.Pide yaptır dediğinde de pide yaptıralacaksa herkes günde pide yaptırsın.
böylece haksızlık olmaz diyebilirdiniz.
Ayrıca orda konuşulmuş bitmiş artık bundan sonra
ne yapayım diye sormak yerine bence kimseye
sormadan istediğiniz şeyi yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?