Komşumu yanlış mı anladım?

Hic bana göre degil su gün isleri... Siz onlara gittiginizde onlarin yaptigi masraflara ortak oluyormusunuz? Olmuyorsaniz onlar neden size olsun? Oluyorsanizda sizde alin onlardan yada en ucuza maal edin...Ben sorunu anliyamadim galiba, malum hic anlamam bu gün islerini...

İyi ya da kotu niyetli soylemistir bilemeyiz, ses tonu mimikler vs. onemlidir yorum icin.
Ne niyetle soyledigini onun istedigini yaparak nasil anlayacaksiniz anlamadim, anlamaniz icin asil yapmamaniz lazim.
Sahsen ben olsam ne yapmak istiyorsam onu yapardim kesinlikle pide almazdim.
Benim durumum onemli benim icin.

Komşun "pide yaptır" diyerek güya espri yapmaya çalışmış ama "kocan öder" diyerek de patavatsızlıkta zirve yapmış.!
Bence topluca pideciye gidin.. hem size başka uğraş olmaz hem de pideci ile anlaşırsınız, size toplu indirim yapar.! : )

.

Normalde de böyle patavatsız konuşan biri mi?
Yani insan olan aman canım ne k olayına gelirse onu yap istersen dışardan söyle falan der.

Hiç sevmiyorum şu gün olayını. Çocukluğumdan biliyorum bu kadınlar günde toplanır gırgır muhabbet. Sonra ayrı ayrı gün sonrası buluşur. Yok evinin şurası pis. Yok şu yaptığı şöyle kötü diye dedikodu yaparlar. Birde bir kadın olur mesela 2 hafta yada 3 hafta insanlık hali ya günü erteler başka birine. Ayyy yandı gülüm keten helva. Kadının arkasından demediklerini bırakmazlar. Yani büyükler beni yanında farkedip başka odaya gönderene kadar duyduklarım bukadar :)))

Yeni jenerasyon bence tarihe gömmeli bu gün olayını.

Bizde gün yapıyoruz, herkes o gun pide ya da lahmacun ısmarlıyo kendine, ev sahibi sadece çay ve yanına salata ya da tatlı bişiy yapıyor o kadar. Herkes kendi cebinden ödediği içinde istediği kadar ısmarlıyor böylece hiçbir şey de artık kalmayarak ziyan olmuyor, en güzel yanı da ev sahibine fazla iş çıkmıyor. Oh ne rahatlık valla amaç ha babam tıkınmak değil ki amaç oturup sohbet etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…