Komşumu yanlış mı anladım?

Demekki burada daha hesaplı :)
Kıymanın kilosu 20 tl ki 1 kg kıyma fazla gelir.
Pide hamurunun da tanesi 90 krş :)

Hiç kafanıza takmayın belli ki biraz patavatsız bir kadın. Onun gününde de siz amannn kısır yapma da ne yaparsan yap diye öneride bulunursunuz.

Yaptırırım sorun yok benim de işime gelir pide içi hazırlama da ne var ki ayrıca para falan istemedim sadece altınını alıp gelicek sonra da ben götürecem. asla misafirden yediği içtiği için para istemem öyle şey olmaz. Ama söylemesini geçtim kocan öder demesi ilginç geldi.

Siz fikir istemişsiniz o da vermiş aslında, o kadar detaylı düşündüğünü sanmıyorum. Size uygun şeyler yapın, hiç konusunu açmayın pidenin. İlle yapmak isteyen kendi gününde yapsın.

Sen fırınla pastayla çörekle uğraşana kadar.
Yarım kilo kıyma alıcaksın içini hazırlayıp pideciye yaptıracaksın.
Bence bunda bir art niyet arama.. Hem değişik olur. zaten dört kişiymişsiniz.
Onlarda katılsn pideye diyorsun. Bu olmaz ayıp bişey.
Sende onlara gittiğinde belki onlardan biride yaptıracak pide..
Bizde arkadaşlarla gün yapardık yıllar yıllar evveli ben çalışmıyordum o sıra
Pide yaptıranda oluyordu.. Şimdi bide şu moda var ev sahibi sadece çayı, salatayı, tatlıyı yapıyor.
Herkes kendi kesesinden döner, iskender, lahmacun artık ne yiyecekse sipariş veriliyor.

Kocan öder ne var ki deyince bende herkes yaptırsına getirdim. Benim ki koca da onların ki bostan korkuluğumu

Kocan öder ne var ki deyince bende herkes yaptırsına getirdim. Benim ki koca da onların ki bostan korkuluğumu

Sen biraz bozulur gibi olduysan, oda hemen bu lafı yapıştırmış.
Valla hiç canını sıkma... canın istemezse bir kek birde kısır yap yanındada çay oh mis.
..

Onu yaparsın bunu yaparsında ki niyetini buradan kestiremiyoruz haliyle belki gerçekten senin samimiyetine güvendiği için sana bu kadar rahat konuştu

Onu yaparsın bunu yaparsında ki niyetini buradan kestiremiyoruz haliyle belki gerçekten senin samimiyetine güvendiği için sana bu kadar rahat konuştu

Evet haklısın arkadaşım anlaşılmıyor. Ben pideyi yaptırcıcam bakalım kendi ne hazırlıycak herzaman hazırladıklarını koyarsa önüme ben de iyi niyetli olup olmadığından emin olabilirim.

ya sanki kadın hep aynı şeyler olmasın demekle sadece sizde yenilen şeylerden değilde genel olarak gündeki 4 kişininde yaptıklarını kastetmiş ve pide önerisinde bulunmuş sıra sizde değilde başka birinde de olsaydı önerisini yapardı gibime geldi nedense, art niyetli olduğunu sanmam , arada samimiyette varmış takılacak bi konu değil bence , pide diğer şeylerden daha kolay hem , keyfine bak

benim annemler kendi günlerinde dışarıdan pide lahmacun gibi şeyler söylerlerdi herkes kendi parasını kendi öderdi kişi başı 10tl falan gibi.sanırım ev sahibi öyle olsun demiş komşu sen öde demiş.çakal komşu

Şimdi 4 kadın 2 orta okul çocuğu 2 de küçük çocuk var kaç kilo kıyma yeter, kaç kilo almam lazım hanımlar bi de ona el atıverin bi zahmet hadi ????

Öyle demedim ben ozaman herkes kendigününde pide yaptırsın demeye getirdim yanaşmadı kimse para istemedim.

Evet haklısın arkadaşım anlaşılmıyor. Ben pideyi yaptırcıcam bakalım kendi ne hazırlıycak herzaman hazırladıklarını koyarsa önüme ben de iyi niyetli olup olmadığından emin olabilirim.
Bence bu sefer yap kendiside aynı şeyleri yaparsa sende ona öneride bulun sende hep aynı şeyleri yapma arkadaşım bu hafta lahmacun yada başka birşeyi söyle bakalım ne tepki vercek aaa olur tabiki derse iyiliğinden fikir sunmuş olur yok eğer o ne beee o kadar para veremem çok pahalı derse canı çekmiştir garibimin ondan senden istemiş olabilir diğer yorumum ise bu kadar küçük şeyleri mesele edip komşuyada tavır yapılmaz dostluk bozulmaz

Bu ay durumunuz sıkışıksa neden yaptiriyorsunuz pideyi?

Tavır yapmadım ona normalde bi laf sokmadan edemem böyle durumlarda ben ama hiçbir ters laf etmedim. İşte emin olmak istiyroum eğer uyanıklık işi varsa bozarım arayı hiç tahammül edemem çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…