- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
- Konu Sahibi limonlupasta06
-
Şimdi 4 kadın 2 orta okul çocuğu 2 de küçük çocuk var kaç kilo kıyma yeter, kaç kilo almam lazım hanımlar bi de ona el atıverin bi zahmet hadi ????
Bu ay durumunuz sıkışıksa neden yaptiriyorsunuz pideyi?
ya genelde marketler ayarlıyor ama , eşimle bana 300 gr kıyma yetiyor lahmacun için , ona göre hesaplayabilirsin , ama böyle gün için falan yaptıran arkadaşlar daha iyi yardım edebilirler sana
Bencede bi dene bakalım böylelikle anlamış olursun kendini uyanık zannedip karşı tarafı keriz yerine koyanlardan oldum olası nefret ederimTavır yapmadım ona normalde bi laf sokmadan edemem böyle durumlarda ben ama hiçbir ters laf etmedim. İşte emin olmak istiyroum eğer uyanıklık işi varsa bozarım arayı hiç tahammül edemem çünkü.
belliki sen komuşularından yaşça küçüksün.
onlar çakal olmuş artık sen baş edemessin.
bende senelerce çok içli dışlı komşuluk yaptık ama bi yerden sonra ilişkiler bozuluyor.
şimdi de hiç bulaşmıyorum hiç uğraşamam valla
hiç iyi niyetle söylenmiş bi söz değil koy mesafeni bence ne demek kocan öder ne olcak.. demekki kocanın maaşıyla ilgili bi konuşma geçmiş aranızda.. yada ne bileyim durumunuzun sıkışık olduğuna filan inanmıyolardır, başıma gelen bi olaya benzettim insan samimi olduğu birine o şekilde söylemez o lafı bence..
Canım bu kadar sıkışıksan şart değilki pide yaptırman kocaman aklı başında kendi kararlarını verecek insansın ne diye o söyledi diye yaptıracaksın canın ne yapmak isterse onu yap bütçeni zorlamadan ay sonu açık olan hesaplarını ödemeyeceği için kafana ne yatıyorsa onu yap gitsinKomşu da biliyor sıkışık olduğumu hatta gün parası beni biraz olsun rahatlatıcak iyi ki ilk ben almışım demiştim hatta. Ama söylenen sözlerden iyice emin olamıyorum. Emiin olmak için yaptırıcam sonra da onun ne hazırladığına bakıcam.
belliki sen komuşularından yaşça küçüksün.
onlar çakal olmuş artık sen baş edemessin.
bende senelerce çok içli dışlı komşuluk yaptık ama bi yerden sonra ilişkiler bozuluyor.
şimdi de hiç bulaşmıyorum hiç uğraşamam valla
yaptıracağınız pidenin parasını misafirlere mi ödeteceksiniz?
Canım bu kadar sıkışıksan şart değilki pide yaptırman kocaman aklı başında kendi kararlarını verecek insansın ne diye o söyledi diye yaptıracaksın canın ne yapmak isterse onu yap bütçeni zorlamadan ay sonu açık olan hesaplarını ödemeyeceği için kafana ne yatıyorsa onu yap gitsin
Ne kadar sacma bir mesele.
Iki de bir yanlis mi anladim diyip duruyorsunuz . ..
O size bir secenek sunmus.
O zaman herkez kendi gununde pide yaptirsin demenizden daha ayip degil komsunuzun yaptigi.
Misafir on bereketiyle gelir,birini yer dokuzunu birakir.
Basit şeyleri ne kadar çok büyütüyorsunuz herşeyde neden art niyet arıyorsunuz art niyetli olsa bile sen neden o şekilde düşünüyorsunki ben art niyet göremedim. Gün sırası sendeyse sen tabikide ödeyeceksin parasını .Bizdede pide yapılır güzel oluyor. Ne kadar zoruna gitmişki buraya yazmışsın. Paran yoksada dersin buay okadr durumum yok bidahikine öyle yaparız die .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?