• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun acayip hareketleri

Pink20170

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
147
52
48
27
Merhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim

Not ( kamera taktırmamızın nedeni bi sapık dadandı çıplak kadın fotoları falan koyuyordu ayakkabılarımızın tekini götürüp içinde garip bir sıvıyla geri getiriyordu bu yüzden en üst dairede olduğumuz için polisin ve yan dairenin izniyle kamera taktırdık) bu arada eşim kamera kayıtlarını hızlı hızlı izliyor ayrıntılı değil

Son düzenleme:
Birisi bana kapimda kamera var kocam bakiyor dese bunu aklimda tutmam, unuturum. Ayrica kapinin önünde istedigimi yaparim kimsenin ortak alanlarda uyarmaya hakki yok. Rahatsiz oluyorsaniz esinize izletmeyeceksiniz
Canım kameraya baka baka özel bölgelerini elliyo yani kameranın orda olduğunun bilincinde kadın

Canım kameraya baka baka özel bölgelerini elliyo yani kameranın orda olduğunun bilincinde kadın

eger bir elbise aldiysam, arkadasima anlatirken istemsizce bende el hareketleriyle anlatırım. Beli şöyle, baseni boyle gibisinden.
Kameranin olmasi ve esinizin izlemesi unutmamam gereken, cok onemli bir bilgi degil benim icin.

İşte kına için düğün için elbise alıcak mış göğüslerine dokunup poposuna dokunup buraları ortaya çıkarıcak elbise alıcam falan dedi
Kapı önünde oluyorsa bunlar, kapı 90 derece açık haldeyken kapının önünde duran kişiyi çekmez kamera dürbünü?
Yanlış anlamadım dimi kameranın yerini.

bu komşu, bu davranışı elbette bilerek yapıyor.
Sen bu kadınla görüşme zararlı birisi bu. Sana da kapına da bir daha gelip gitmesin.
Kendini göstermeye çalışıyor belli ki.

Back
X