- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz her gün oturup kim geldi kim gitti diye mi izliyor. Bana asıl anormal o geldi.
Kadın aklında tutamamış olabilir sizi samimi görüp takılmış olabilir hemen kara çalmak ne biçim bir düşünce tarzı![]()
Ben yeni üye olsam bile bu benim ilk konum değil saçma sapan cinsellikte değil konum
5.katta oturuyorum benden üstte daire yok sapık dediğim kişi evimin kapısının önüne çıplak kadın resimleri koyan ayakkabının tekini alıp götüren daha sonra geri getiren ama içinde bi sıvı var halde geri getiren biri biz polisede haber verdik bu konu için ve polis bilgisinde karşı komşumun da isteği üzerine taktordım artı kadının hal ve hareketlerine anlam vermiş olsaydım buraya konu açmadım yorumunuz için teşekkür ler
Sanki kamerayı siz taktırmıssınız gibi anlatıyorsunuz, sapıktan neyi koruyacak ıooo kocası gelecekte kamerayı izleyecekti neler neler...iyi de o kamera komşuların ortak fikriyle takılmış
sapık dadanmış çıplak kadın resimleri falan
takip etmesin mi adam? evini korumak istemesi mi anormal? kattakilerin haberi de rızası da var.
Ne sapık insanlar var yahu. Kocası pek memnun etmiyor anlaşılan bu kadını.Merhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim
Yok artık kapının önünde soyunuyor musunuz siz? Ne alaka aklınızda tutulmayacak birşey değil bu.Birisi bana kapimda kamera var kocam bakiyor dese bunu aklimda tutmam, unuturum. Ayrica kapinin önünde istedigimi yaparim kimsenin ortak alanlarda uyarmaya hakki yok. Rahatsiz oluyorsaniz esinize izletmeyeceksiniz
Kapi bi kadinin popo gogus belli etme cabasi basortusuyle cok celiskili..Merhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim
Canım senin kapına bi sapık dadanırsa emin ol ki onu yakalamak için senin kocan da oturup saatlerce kayıt izlerOturup saatlerce kamera mi izliyor esin? olagandışı bir durum olursa kamera görüntüleri izlenir.. sen kadını değil de eşini sorgula saatlerce neye bakiyor![]()
Olay ne tam bilmiyorum ama belki sapık o kadındır . Beraber izleyin benceCanım senin kapına bi sapık dadanırsa emin ol ki onu yakalamak için senin kocan da oturup saatlerce kayıt izler
Ayrıca komşu,akraba,arkadaş..bekar birinin , evlinin evinde işi yok..dışarıda görüşün..aslında böyle gereksiz tiplerle hiç görüşmeyin..kocanızı kapıverir böyleleri.
Ben eşime güvenmiyorum demedim ki sadece komşumun tavırlarını hal ve hareketlerini beğenmediğimi belirtip sizin de fikrinizi almak istedimMadem şüpheleniyorsunuz bu kadından neden görüşüyorsunuz? Eşlerinize biraz güvenin ya.Karşıdaki kadın ahlaksız diyelim ki , amacı eşinin dikkatini çekmek diyelim , eşiniz böyle bişeye izin vermezse sorun olmaz.Tüm dünyadaki kadınları kontrol edemezsiniz.Ki bence abartıyorsunuz gibi geldi.
Bazi insanlar istemsiz olarak bakiyor kameraya ya. Guvenlik kamerasina falan bakan cok oluyor yani. Belki o kadinda oylesine bakmistir bilemiyorum. Ama eşiniz keske bi problem olduğunda izlese goruntuleri, yani kim yapmis ogrenmek icin. Hergün ayakkabınız caliniyorsa o başka ama.