• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun acayip hareketleri

Yeni üye ve açılan konu da çok manidar yani kapalıysa neden size açık geliyor belki apartman içinde diye samimisiniz diye kısa kollu gelebilir de eşiniz izliyor diye özel bölgelerini ellemesini anlamadım ben o an ne yapıyorsun diyemediniz mi ne alaka yani. Eşiniz yokken geliyormuş zaten. Belki o an unutmuştur olamaz mı neden söylemediniz o an yani.

Eşiniz tek tek izlemesi de enteresan apartmana kaç kişi girip çıkar herkesi tek tek izlemesi garip değil mi kayıtlardan sapık dadanmış falan eee ne yaptı birine mi saldırdı evinize mi girdi. Şahsen ben apartmanda izlenmek istemezdim yani düşünsenize ben eşimle eve giricem belki oan eşimle şakalaşıyorum belki öpüyorum kimse yok diye olamaz mı ama karşı daire komşum apartman içini gözlüyor saçma değil mi evinize koyun kamerayı. Bizim apartmanda kamera var ama apartman girişinde var apartman girişini alıyor sadece kim girip çıkıyor öyle de belli olur zaten.

Eşiniz neden bakıyor kayıtlara?
Normalde kapalı bir kadının karşı komşuya geçse bile tedbirli olması gerekir.

Hareketinden hoşlanmıyorsanız uyarsaydınız "x ne yapıyorsun? eşim kayıtları kontrol ediyor sürekli" diye..
Belki unutmuştur.
Tekrarlarsa görüşmeyi keserdiniz.

İnandırıcı gelmedi derken
Karşınızda kameraya bakarak özel bölgesini elleyen birine aval aval baktınız mı?
Eşim izliyor demeniz eşiniz sapık dadandığı için geleni gideni izlemesi kapının halıdan dolayı açılmaması falan bunlar fazla tesadüf bana göre. Her şeyi kılıfına uyduruyorsunuz şuan
Velev ki doğru, kapınızda kameranın ne işi var ya?? Hakkınız var mı böyle bir şeye?

Kadın iranda kapali gezip turkiye de kabak cicegi gibi açılan tiplerden demek ki yüz buldukça sapitiyor.ici kavun dışı karpuz misali ben olsam samimiyeti azaltirim.cat kapi birine girmek de saçma o an belki siz yada kocaniz ic çamaşırı ile müsait değilsiniz.komşum her şeyimi bilmek görmek zorunda değil.işte bu yüzden çoğu insan ile samimi olmuyorum.hakkımda ne düşündükleri umrumda olmuyor.

Merhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim
kapalı ve ozel bolgelerını elleyerek ne tarıf edebılırkı szın yannzda anlamadım. yanı kafamda betımlemek ıstedıgımde kameraya bakarak nasıl bı tarıfte bulundu tam olarak ne dedı

Yeni üye ve açılan konu da çok manidar yani kapalıysa neden size açık geliyor belki apartman içinde diye samimisiniz diye kısa kollu gelebilir de eşiniz izliyor diye özel bölgelerini ellemesini anlamadım ben o an ne yapıyorsun diyemediniz mi ne alaka yani. Eşiniz yokken geliyormuş zaten. Belki o an unutmuştur olamaz mı neden söylemediniz o an yani.

Eşiniz tek tek izlemesi de enteresan apartmana kaç kişi girip çıkar herkesi tek tek izlemesi garip değil mi kayıtlardan sapık dadanmış falan eee ne yaptı birine mi saldırdı evinize mi girdi. Şahsen ben apartmanda izlenmek istemezdim yani düşünsenize ben eşimle eve giricem belki oan eşimle şakalaşıyorum belki öpüyorum kimse yok diye olamaz mı ama karşı daire komşum apartman içini gözlüyor saçma değil mi evinize koyun kamerayı. Bizim apartmanda kamera var ama apartman girişinde var apartman girişini alıyor sadece kim girip çıkıyor öyle de belli olur zaten.
Ben yeni üye olsam bile bu benim ilk konum değil saçma sapan cinsellikte değil konum
5.katta oturuyorum benden üstte daire yok sapık dediğim kişi evimin kapısının önüne çıplak kadın resimleri koyan ayakkabının tekini alıp götüren daha sonra geri getiren ama içinde bi sıvı var halde geri getiren biri biz polisede haber verdik bu konu için ve polis bilgisinde karşı komşumun da isteği üzerine taktordım artı kadının hal ve hareketlerine anlam vermiş olsaydım buraya konu açmadım yorumunuz için teşekkür ler

Karşınızda kameraya bakarak özel bölgesini elleyen birine aval aval baktınız mı?
Eşim izliyor demeniz eşiniz sapık dadandığı için geleni gideni izlemesi kapının halıdan dolayı açılmaması falan bunlar fazla tesadüf bana göre. Her şeyi kılıfına uyduruyorsunuz şuan
Velev ki doğru, kapınızda kameranın ne işi var ya?? Hakkınız var mı böyle bir şeye?
Alttaki diğer üyeye cvp yazdım canım merak ettiysen oradan okuya bilirsin inanmıyorsan yorum yapma mecburiyetinde değilsin

bu kadınla o sapık adamın ilişkisi olmasın :skandal:
bu kadın azmış :kusmuk: bence mesafe koy ve yavaş yavaş uzaklaş, nişan kına düğün vs gitme sakın zaten koparsınız o zaman..

Eşiniz neden bakıyor kayıtlara?
Normalde kapalı bir kadının karşı komşuya geçse bile tedbirli olması gerekir.

Hareketinden hoşlanmıyorsanız uyarsaydınız "x ne yapıyorsun? eşim kayıtları kontrol ediyor sürekli" diye..
Belki unutmuştur.
Tekrarlarsa görüşmeyi keserdiniz.
Daha önce söyledim ama yine aynı gelenede gelme diyemem ya

Daha önce söyledim ama yine aynı gelenede gelme diyemem ya

Niye diyemeyesiniz?
Her hareketinden hoşlanmadıklarımıza tahammül gösterseydik ermiş falan olurduk galiba..
Gayet de lisanı münasip bir şekilde hareketlerinin onun yaşında bir kadına yakışmadığını düşündüğünüzü, daha önce uyardığınızı ama demekki yapısının bu olduğu için uyuşamadığınızı söyleyebilirsiniz..

Ben işyerimde 6 yıldır her gün defalarca muhabbet ettiğim, ailecek bile görüştüğümüz kadına karşı mesafe koydum hafif meşrep hareketleri yüzünden. Selam bile vermiyorum..

Eşin de izlemesine o zaman, her zaman kadınları sucluyorsunuz , komsu ne yaptı eşinin karsısında mı yaptı sanki bu hareketleri, ya da milletin eşi var aman diyip evden dışarı çıkmasın mı kadınlar, öyle bi anlatmıssınız ki sanki geçti kameranın karşısına göğüslerini orasını burasını açmış gibi

Ben daha çok kamera olayına değil de kapalı birinin size gelirken açık gelmesine, yok buralarımı belli eden elbise alıcam demesine takıldım. Anlaşılan komşun baya bi dengesiz samimiyeti kes bence

Eşiniz her gün oturup kim geldi kim gitti diye mi izliyor. Bana asıl anormal o geldi.

Kadın aklında tutamamış olabilir sizi samimi görüp takılmış olabilir hemen kara çalmak ne biçim bir düşünce tarzı:işsiz:

Back
X