Aynısı başıma geldi hemde kaç yıllık arkadaşım ama şu sıralar çok pek görüşmüyorduk ısrarla bebeğini görmek istiyorum diye aradı eskiden rengi beyaz olan şimdi rengi kirden sarıya dönmüş bir mont getirmiş bebeğime bide giderken utanmadan giydirmeden yıka biraz tozlu olabilir dedi çok üzüldüm çok kızdım evde köşeye attım eşime fena halde mahçup oldum sana hakaret etti dedi eşimbhaklıda yani durumu olmasa yada böyle şeylerden anlamayan biri olsa anlıycam tabiki ne yüzüne vurdum ne iade ettim ama hala çok öfkeliyim siz olsaydınız ne yapardınızEki Görüntüle 1667204 Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?
Son durum: evde olmadığı için kapısına koyarak iade ettim, ve düşündüğün için sağol ama bu lekeli ve yıkanmış kullanamayacagim için bende kalıp ziyan olmasın,alırken bakmismiydin yada cocuklar mi karıştırdı bilmiyorum parana yazık olmuş diye mesaj attım yeni alınmadığını bile bile. Mesajın üzerine elinde bu sefer yeni bir poşette yeni bir takımla gelmiş, hayır dedi cocuklara kurcalatmam, aldığım yer x mağazası, oradan alırken kontrol etmedim, iade etmen ayıp degil mi dedi. ben de 2 gündür çok üzüldüm, senin güler yüzün yeterdi. 2 dolap giyilmemiş eşya var sağol dedim, bu sefer de yeni bi takim getirmiş elinde onu da almak istemedim, var zahmet etme filan dedim, yine yaptığın ayıp diyerek elime tutuşturdu. Komşu ve is arkadaşıyız hatırın için alıyorum ama ihtiyacım yok dedim. Bir ihtiyaç sahibine vereceğim takimi.
Evine girerken sertce örttü kapısını.
Üşenmedim dediği mağazaya gittim, bana getirdiğine benzeyen 1 mal bile yok, dükkanın malları temiz, yeni ve güncel..
Bu sayede komşumun hem bana verdiği değeri hem ayak ustu senaryo yazma yeteneğini öğrenmiş, onu tanımış oldum. 3 gün üzüldüğüm, komşumu tanımam ve hediye iade etmek de yanıma kalan tecrübelerim oldu..
Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
O insanla muhatab olmayin derim bu soylediklerinize göre kesinlikle kasıtlı yapmış belli ya kim mağazadan aldığı biseyin durumunu görmez boyle insanlar var gercekten millet guzel seyler alir karsisindakine yinede size layik degil ama der bunun yaptgina bak.Samimi değiliz çok ama hem is arkadaşı hem yan komşu, birde çok bakımlı kendi olsun çocukları olsun hep kaliteli ve moda giyinirler, kasıtlı olduğunu düşünüyorum malesef çünkü her fırsatta beni okul yabancı dil gibi unsurlarla alçaltmaya çalışır ama ben kulak asmıyordum. Bu bardağı taşıran damla oldu biraz.
O insanla muhatab olmayin derim bu soylediklerinize göre kesinlikle kasıtlı yapmış belli ya kim mağazadan aldığı biseyin durumunu görmez boyle insanlar var gercekten millet guzel seyler alir karsisindakine yinede size layik degil ama der bunun yaptgina bak.
bence de gerek yok, öyle yapana karşılık bir şey söylemeye bile gerek yokHiç birşey yapmam.
Ben pek umursamam böyle işleri.
hayır hayır, ayıp örtenin ayıbını Allah örter, güzel motive edin, kışkırtmayın, bir pijamaya değmez, boşversin gitsinvurun yüzüne vurunkı başkalarınada aynı edepsizliği yapmasın
Eki Görüntüle 1667204 Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?
Son durum: evde olmadığı için kapısına koyarak iade ettim, ve düşündüğün için sağol ama bu lekeli ve yıkanmış kullanamayacagim için bende kalıp ziyan olmasın,alırken bakmismiydin yada cocuklar mi karıştırdı bilmiyorum parana yazık olmuş diye mesaj attım yeni alınmadığını bile bile. Mesajın üzerine elinde bu sefer yeni bir poşette yeni bir takımla gelmiş, hayır dedi cocuklara kurcalatmam, aldığım yer x mağazası, oradan alırken kontrol etmedim, iade etmen ayıp degil mi dedi. ben de 2 gündür çok üzüldüm, senin güler yüzün yeterdi. 2 dolap giyilmemiş eşya var sağol dedim, bu sefer de yeni bi takim getirmiş elinde onu da almak istemedim, var zahmet etme filan dedim, yine yaptığın ayıp diyerek elime tutuşturdu. Komşu ve is arkadaşıyız hatırın için alıyorum ama ihtiyacım yok dedim. Bir ihtiyaç sahibine vereceğim takimi.
Evine girerken sertce örttü kapısını.
Üşenmedim dediği mağazaya gittim, bana getirdiğine benzeyen 1 mal bile yok, dükkanın malları temiz, yeni ve güncel..
Bu sayede komşumun hem bana verdiği değeri hem ayak ustu senaryo yazma yeteneğini öğrenmiş, onu tanımış oldum. 3 gün üzüldüğüm, komşumu tanımam ve hediye iade etmek de yanıma kalan tecrübelerim oldu..
Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
Zaman çok değişmiş millet kısmaktan bi hal olmşNe cins insanlar var ya, bende hayal kırıklığına uğrayıp üzülürdüm ama geri iade etmezdim çöpe atardım, bana vermiş olduğu deyerden dolayıda o kişiye karşı mesafeli dururdum.
Benimde başımdan buna benzer bi olay geçti, bebeğime resmen küf rutubet kokan eşyalar getirmişti arkadaşım, kendi çocuğuna getirilip beyenmediği eşyaları bodrum katında bekletip bana getirmiş zannedersem, oysaki ben onun çocuğu doğduğunda küçük altın değerinde para vermiştim eksiklerini alsın diye. ben yurtdışında yaşıyorum kendisi buraya gelin olarak gelmiş ve yabancı dili yoktu, kaç kez devlet dairelerinde işi olduğu zaman onun yanında gidip oralarda saatlerce bekleyip tercümanlık yaptım. Değerim hanımefendinin gözünde o kadarmış
Canim ayibi sen baskasina anlatmiyorsunki yada baskasinin yaninda soylemiyorsnki ayip yapana tabikide soyliyebilirsnhayır hayır, ayıp örtenin ayıbını Allah örter, güzel motive edin, kışkırtmayın, bir pijamaya değmez, boşversin gitsin
hediyeyi sen mi goturdun yoksa. Biraz empati yap sana gelse ne yapardin eski kiyafeti giydirecek degil herhalde kadinKonu sahibi senin tedaviye ihtiyacın var amma takmışsın hediyeyi geri iade etmeler falan .Tuhafsın ...
Bende hediyeyi sizin getirdiğinizi düşüneceğim neredeyse, siz de birgün boyle birşey yaşarsanız beni anlarsınız. Ama uslununuz itici..Konu sahibi senin tedaviye ihtiyacın var amma takmışsın hediyeyi geri iade etmeler falan .Tuhafsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?