Komşumun bebek görme hediyesi!

Aynısı başıma geldi hemde kaç yıllık arkadaşım ama şu sıralar çok pek görüşmüyorduk ısrarla bebeğini görmek istiyorum diye aradı eskiden rengi beyaz olan şimdi rengi kirden sarıya dönmüş bir mont getirmiş bebeğime bide giderken utanmadan giydirmeden yıka biraz tozlu olabilir dedi çok üzüldüm çok kızdım evde köşeye attım eşime fena halde mahçup oldum sana hakaret etti dedi eşimbhaklıda yani durumu olmasa yada böyle şeylerden anlamayan biri olsa anlıycam tabiki ne yüzüne vurdum ne iade ettim ama hala çok öfkeliyim siz olsaydınız ne yapardınız

ayıp ya bence kızımın eskilerini bile ihtiyaç sahiplerine gönderirken çok yıpranmış lekelileri göndermiyorum.iyi etmişsin bence

Aklıma ne geldi, inşallah komşunda kk takılıyordurda senin bu konuyu okur ve fotolarida görünce utanır

O insanla muhatab olmayin derim bu soylediklerinize göre kesinlikle kasıtlı yapmış belli ya kim mağazadan aldığı biseyin durumunu görmez boyle insanlar var gercekten millet guzel seyler alir karsisindakine yinede size layik degil ama der bunun yaptgina bak.

Canim bide samimiyeti boswer cunku benimde 5 aylik bebegim var komsularim + ise giderken servis beklerken selamlastgimiz insanlar bile neler getirdiler önemli olan düşünmek ister 10 tl ister 100 tl ama bu kadarida ayip yani

Gerçekten bilerek getirdiyse yazık ..
At çöpe ..

Hiç birşey yapmam.
Ben pek umursamam böyle işleri.
bence de gerek yok, öyle yapana karşılık bir şey söylemeye bile gerek yok
benim kv bir yere bebek görmeye gidecekti
mağazadan hediye almış, bana gösterdi
yakasında büyük bir leke olduğunu fark edip söyledim, bir şey olmaz dedi
biz nişanlıyken de bana fantezi gecelik takımı almış, sandığa koyup getirmiş
paketi açıp baktım ki alt çamaşır kullanılmış ve lekeli
hatta pislik içinde, çöpe attım ve bir şey demedim
görmemiştir bile kendisi pis olduğunu

Kapisinin onüne serseydin paspas niyetine kullanirdi te allahim ne insanlar var ya. Hic bir sey getirme elin bos gel şu çaputu getircene millet senden hediyemi bekleyecek sanki...

Siz bu konuyu yok yere büyüttünüz onun böyle bir şey yapması kendi ayıbı kale büle almam atarım çöpe ne düşünüp kendimi üzerim ne de ona anlatır kale alırım uzatmanın bir mantığı yoktu

Zaman çok değişmiş millet kısmaktan bi hal olmş

Konu sahibi senin tedaviye ihtiyacın var amma takmışsın hediyeyi geri iade etmeler falan .Tuhafsın ...

hayır hayır, ayıp örtenin ayıbını Allah örter, güzel motive edin, kışkırtmayın, bir pijamaya değmez, boşversin gitsin
Canim ayibi sen baskasina anlatmiyorsunki yada baskasinin yaninda soylemiyorsnki ayip yapana tabikide soyliyebilirsn
Peygamber efendimiz kapiya gelen dilenciye kendi yemedigi yiyecegi asla vermezmis birseyi baskasina verirken ozellikle dikkat ederim girilebilecek yiyilebilicek olmasına bu bayanın uyarilmasi lazım

Olabiliyor böyle şeyler. Oğlu olana kız kıyafeti getirirler eski de getirirler. Ben güler geçerim. Takmam kafama asla.
Yerinizde olsam çöpe atarım aklıma bile getirmezdim.bide uğraşıp resim atmışsınız. Komşumuzun dengesizliği boşverin

Öncelikle şu hediyeleşme işini eleştiriyorum ben, düğünde doğumda hediye vermek takı takmak adı neyse o gönülden olan olması gereken bir iştir malesef bunu tabu haline getiren gene bizim kendi toplumumuz. anlaşılan o ki hediyeyi alan gönülden değil adettendir diye almış hediyeyi. yok bana ne taktı yok zengindir ayıp olur diye zengine büyük fakire küçük hediyeler uygun görmek. Tam tersini yapmak gerekmez mi? Valla hiç birşeye bakmadan Allah rızası için gönlümden ne koparsa karşılığını da beklemeden verme taraftarıyım.Bana bu gelseydi napardım? üzülürdüm yani ikinci el birşey verecekse de giydirir misin getireyim mi diye izin alması gerekir.üzülürdüm çünkü topluma karşı sırf hediye aldım demek için bunu yaptı aramızda bir samimiyet yokmuş diye düşünürdüm. önemli olan bu maçı kimin kazanacağı değil önemli olan bir komşunuzla aranızda zaten bir samimiyetin olmadığını öğrenmiş olmanız tutumuz ile de bunu perçinlemiş oldunuz.

Konu sahibi senin tedaviye ihtiyacın var amma takmışsın hediyeyi geri iade etmeler falan .Tuhafsın ...
Bende hediyeyi sizin getirdiğinizi düşüneceğim neredeyse, siz de birgün boyle birşey yaşarsanız beni anlarsınız. Ama uslununuz itici..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…