Kafaya taktiginiza degmez yani bosverin.Haklisiniz, yaptigimi bende tasvip etmiyirum, ancak her fırsatta yüzünüze gülüp size laf geçirmeye calisan, size kan mi idrar mi ne olduğu belli olmayan şeyi hediye diye getiren birine karşı sessiz kalmak kolay olmuyor. Zaten altta da kalmadı ki birde terbiye etti beni..
Ama siz de haklisiniz. Ben sadece hediye için olsa bunu yapmazdım.
Cok fenasiniz insanlari gaza getirince ne geciyor.nasil bir mutluluk anlayisi pes.kaç kişi geri ver, kafasına at, facebooktan teşhir et şöyle yap böyle yap dedi şimdide aaaaa ama sizde ayıp etmişsiniz...
anlayamayacağım şu insanları yahu!
amma da güzel yapmışsınız ohhh cümleten rahatladık :)
ben şahsım adına mutluyum
Tamamen boyle düşündüğüm için artı onurum da incindiginden yaptım. İade ederken ve konuşur çok utandım ama o utanmadı bile.. daha senaryo yazdı ben ahmak inanacagim ya.. pişman değilim ama üzgünüm hemde çok..malesef toplum olarak bizler ezmeyi, kötülük yapmayı, rencide etmeyi seviyoruz. bu tür bayanlar oldukça fazla. yüze gülüp arkadan iş çeviren insanlara hiç tahammülüm yok. bir yapar iki yapar sonra kendine gelmesini bilmesi gerek. bencede bu tür insanlar kendine getirilmeliki bir daha yapamasın kimseye. ben gayette art niyet gördüm bu olayda ve iyiki yapmış bu arkadaş. yoksa bugün bu olay yarın başka olay sesini çıkarmayınca ez ezebildiğin kadar.
boşver canım böyleleri benimde etrafımda var. 1 yapar 2 yapar sonrada hadi sana güle güle dersin. ben öyle yapıyorum şuan. hiç tahammül edemiyorum:Tamamen boyle düşündüğüm için artı onurum da incindiginden yaptım. İade ederken ve konuşur çok utandım ama o utanmadı bile.. daha senaryo yazdı ben ahmak inanacagim ya.. pişman değilim ama üzgünüm hemde çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?