Komşumun bebek görme hediyesi!

kaç kişi geri ver, kafasına at, facebooktan teşhir et şöyle yap böyle yap dedi şimdide aaaaa ama sizde ayıp etmişsiniz...
anlayamayacağım şu insanları yahu!
amma da güzel yapmışsınız ohhh cümleten rahatladık :)
ben şahsım adına mutluyum

Cok iyi yapmışsın, ellerine saglık.. Herkes haddini bilsin..

Aman hediyeyı alın çöpe atın kafaya takamanıza bıle değmez sızde ona göre değer verın kendısıne

Kafaya taktiginiza degmez yani bosverin.

Cok fenasiniz insanlari gaza getirince ne geciyor.nasil bir mutluluk anlayisi pes.

malesef toplum olarak bizler ezmeyi, kötülük yapmayı, rencide etmeyi seviyoruz. bu tür bayanlar oldukça fazla. yüze gülüp arkadan iş çeviren insanlara hiç tahammülüm yok. bir yapar iki yapar sonra kendine gelmesini bilmesi gerek. bencede bu tür insanlar kendine getirilmeliki bir daha yapamasın kimseye. ben gayette art niyet gördüm bu olayda ve iyiki yapmış bu arkadaş. yoksa bugün bu olay yarın başka olay sesini çıkarmayınca ez ezebildiğin kadar.

Tamamen boyle düşündüğüm için artı onurum da incindiginden yaptım. İade ederken ve konuşur çok utandım ama o utanmadı bile.. daha senaryo yazdı ben ahmak inanacagim ya.. pişman değilim ama üzgünüm hemde çok..

Ve eğer ihtiyaç sahibi ya da ondan daha düşük bir ekonomik durumum olsaydı çok daha fazla incinirdim.. başkasına yapmaz artik inş.

boşver canım böyleleri benimde etrafımda var. 1 yapar 2 yapar sonrada hadi sana güle güle dersin. ben öyle yapıyorum şuan. hiç tahammül edemiyorum:

Ya okurken çok merak ettim hediyeyi getiren bayan bunu görür ayıp olur lekeli sökük ayıp olur diye düşünmedimi acaba ayıp etmiş yani kadın

kendını tuhaf hıssedıyorsun o utanacagına sen utanıyorsun
maddı durumu yerınde olan bırnın o takımı almasına anlam veremeyecegım
zıra o takımlar sadece 10 tl
neyse

bnm bebeğimede annemin hacı arkadaşları toplanıp gelmişti..paketlerden birinde eski giyilmiş lekeli vede tüylenmiş bir kazak vardı okadar iğrençti ki anlatamam direk çöpe attık..kimin aldığını bilemedik işte çünkü toplu halde bırakıldı paketler..keşke hiç almasaydı böyle yapılacaksa ne diye getiriyorsunki hiç alma bi hayırlı olsun de daha iyi yani lüzumsuz şeyler...

İnsanlar kendilerine yapılmasını istemedikleri birşeyleri neden karşısındakilerine yaparlar anlamış değilim ayıp ya onu size verirken bile utanmamış

Banada dediginiz gibi giyilmiş lekeli eski sararmış bir elbise gelmiş biri de aynı şekilde çok çok eski kot elbise getirmiş sandık kokuyor resmen şimdi bile eski diyorum kızım ancak o elbiseyi 4 yaşında falan giyebilirdi o zamana kadar hiç giyilmezdi ayırmıştım onları naptım hatırlamıyorum bile

valla konuyu bastan sona okudum cokta iyi etmissiniz hadsiz kadin!!! cok iyi olmus az bile olmus kendinizi kotu hissettiginize deymez hatta bu kadin bida sizinle hic konusmasin bence daa ii boyle seviyesiz insanlar hayatinizda hic bulunmasin bence hicbisi kaybetmezsiniz. cesaretinizden dolayida tebrik ederim ben kafamda kurar kurar bisi yapamazdim siz yapmissiniz icimin buzlari eridi resmen :)

Bu insan ne getirdiğini çok iyi bilmeseydi sen iade ettiğinde utancından yerin dibine geçer bin kere özür dilerdi. Senin ses cikaramicaani düşünüp vermiş sen de iade edince tam cildirmis:)
Böylelerine akıl sır erdiremiyorum çok iyi yapmışsın iade etmekle

Bence kadinin size gicigi var ya da sizi saf saniyor tepkiniz yerinde olmus bunun aynisini bir dayimin karisi oburune yapiyor yani eltiler ve yapan cok kiskanc ayrica cok cimri gerci o dayimin karisi bir hediye getirirse muhakkak olay olur annem e de abim askere giderken ele alinmayacak havlu getirmisti annem onu yillarca sakladi onun ogullari askere giderken hediyenin yanina koycam diye ama yigenini cok sevdigi icin yapamadi. Siz cok iyi yapmissiniz bir daha kimseye yapmaz umarim

Bana kv kullandığı kilodunu hediye etti. Ya ben ne yapayım hadi senunki komşu örter kapini konuşmakonuşmazsin ben sürekli yüz yüze bakıyorum

Benim yengeme de çokkkk uzun yıllar komşuluk yaptığı bi ablanın evli kızı getirmişti kız benim çocuklum arkadaşımdı çok eski yani.Yengem hediyeleri komşuların yanında açıyor ben o kızın getirdiği mamalı giyilmiş bir kıyafet ve pembe renk de yengemin de oğlu oldu yengem onların yanında bu ne terbiyasizlik deyip balkona fırlatıyor.Kadın bilerek yapmış birşey almak önemli değil 1 kutu süt de alıp gelebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…