Komşumun bebek görme hediyesi!

Sizin yenge de iyi yapmış valla o an ben olsam sonar kalirdim bişey diyemezdim

Hediyelesmek bizim değerlerimizden biri bence, şart mi elbette değil. Ama sana bunu layik gördüm, benim çöpüm sana layik der gibi bor tavır insanin zoruna gidiyor..düşünmeye değmez demissiniz lakin hemen hergun gördüğünüz ve samimiyetle güler yuz gösterdiğiniz bir insana sebebini belirtmeden yuz vermemeye başlarsanız yorumu, hem hediye götürdüm hem surat yapıyor olur bence..

Hediyesinden zaten ne olduğunu anlamış olurdun. Keşke götürüp koymasaydın o da ayıp olmuş. O yapmış sen yapmamış olurdun. Neyse insanız bazen böyle şeyler yapıyoruz. Umarım bi daha böyle bişey gelmez başına.

Benim de hala kızları düğün hediyesi diye pas lekesi ve tersi yamalı yani defolu hem de tek kişilik yatak örtüsü vermişlerdi. Annem de zavallım gözleri çok iyi seçmez anlamamış bir şey. Memelekete gittiğimde düğünden sonra bana gelen hediyeleri çıkardı. O zaman ben gördüm. Alıp onca km yolu getirmedim bile. Çok söyledim götür ver geri diye ama onlar terbiyasizlik yaptı ben yapmayacağım dedi. Mesele öyle kaldı, ama gelin evime sokmadım bile onu. Aklıma bin bir türlü şey geldi!!!!!!

Siz ne güzel iyi yapmışsınız geri vermişsiniz, vallahi ben yapmış kadar oldum

yav ne insanlar var diyordum ki bi kaç yorumu daha gördüm şaştım kaldım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..tövbe yarabbim siz hiç üzerinize alınmayın kusurlu olan o,ezik olan da o yazık ona kk camiası olarak ona ve öylelerine acıyalım hep birlikte'' ay yazıkkk o nası bi ezikliiik ''

Boyle kaynanalar var iste komsun kullanilmis getirir cok zoruna gitmezde kaynana getirince daha bi zoruna gidio insanin.
ya kızlar aynı olay benimde başıma geldi hala ara ara düşünüp anlamlandırmaya çalışıyorum.belki anlam vermekte yardımcı olursunuz diye yazayım istedim.benim kaynana da ne kadar eski püskü varsa hediye ediyor bana ve üstüne geçende buzdolabı ve çamaşır makinesini yeniledim.eşime demişki siz onları bana getirin benim evdekileride siz götürün.hayır kötü niyetlimi gerçekten saf mı bu insanlar bir cevap lütfen.aklımdaki deli sorulara cevap bulamıyorum.

Kesinlikle saflik degil bu.yersen pazari canim.sen tamam dersen alacak gicur gicir makinalari kullanacak.boyle anneleri anlamiyorum.bizimkinin canini alin parasini almayin.bir tl si oglundan kiymetlidir.benden soylemesi rahatsiz oldugunuzu soylemzseniz sonu gelmeyecektir canim.ben artik hic taviz vermiyorum.

Ayniiiisi benimde basima gelmisti
Ben utanmistim uzerindeki lekeleri gorunce cok sinir bozucu bir urun kayinvalidemin getirdigi misafirdi bende ona verdim al ne yaparsan yap demistim.
Insanlarda dusunce namina birsey kalmamis

Bende pek sallamam arkasından bu ne len paçoz karı der atarım çöpe kadınıda bidaha ciddiye almam yoluma bakarım.Ne iadeyle uğraşırım ne laf sokmalı mesaj atmakla.Çokta şey yani.
Ayyy keske oyle cesaretli olsak cogunuz
Cokta iyi olur du
Ama cesarette degil aslinda ben demeyi cok isterdim soylediklerini ama insana kalll geliyor bazen

pess bu ne yahu istemsiz kahkaha attım.sanırm elime geçseydi aynı şekilde güler sonra doğru çöpe.durumu olmayabilir kınamam asla ama hiç getirmesin yahu şart mı hediye.

O değil de ne kadar naziksiniz. Komsunuzun bu terbiyesizligine ve hala üste çıkma çabalarına rağmen nezaketinizi koruyup kendinizi kaybetmemissiniz. Çok sabirlisiniz cidden

geri paket yap kaldır komşuna hediye vermen gerektiğinde onları götür anlasın

benimde arkadaşımın annesi şu 2 li iç içe olan borcamlardan almış biri küçük biri büyük iç içelerden pakette 2 li diyede yazıyor ama içinden küçük olanı çıkmadı onu almış sadece birini bırakmış yuh demiştim görünce çok komik gelmişti

Reactions: nio
Ne cins insanlar var ya, bende hayal kırıklığına uğrayıp üzülürdüm ama geri iade etmezdim çöpe atardım, bana vermiş olduğu deyerden dolayıda o kişiye karşı mesafeli dururdum.
Benimde başımdan buna benzer bi olay geçti, bebeğime resmen küf rutubet kokan eşyalar getirmişti arkadaşım, kendi çocuğuna getirilip beyenmediği eşyaları bodrum katında bekletip bana getirmiş zannedersem, oysaki ben onun çocuğu doğduğunda küçük altın değerinde para vermiştim eksiklerini alsın diye. ben yurtdışında yaşıyorum kendisi buraya gelin olarak gelmiş ve yabancı dili yoktu, kaç kez devlet dairelerinde işi olduğu zaman onun yanında gidip oralarda saatlerce bekleyip tercümanlık yaptım. Değerim hanımefendinin gözünde o kadarmış

Hani durumu falan mi yok bu kadinin ki puskul puskul olmus seyi getirdi?

Kendisinin getirdiği delik eski pijama yi gri vermene ayıp değil mi diyor
Ama ke di utanmadan sana bu hediyeyi getiriyor. Ay Allahım insanlar ne pişkin ne saygısızlık hale geldiler
Kendimi yerine.koydum da en iyisini yapmışsin. Tek hatan yeni getirdigi takımı kabul etmen. Kese kesinlikle kabul eymeeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…