- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
Benim yengeme de çokkkk uzun yıllar komşuluk yaptığı bi ablanın evli kızı getirmişti kız benim çocuklum arkadaşımdı çok eski yani.Yengem hediyeleri komşuların yanında açıyor ben o kızın getirdiği mamalı giyilmiş bir kıyafet ve pembe renk de yengemin de oğlu oldu yengem onların yanında bu ne terbiyasizlik deyip balkona fırlatıyor.Kadın bilerek yapmış birşey almak önemli değil 1 kutu süt de alıp gelebilirdi
ya kızlar aynı olay benimde başıma geldi hala ara ara düşünüp anlamlandırmaya çalışıyorum.belki anlam vermekte yardımcı olursunuz diye yazayım istedim.benim kaynana da ne kadar eski püskü varsa hediye ediyor bana ve üstüne geçende buzdolabı ve çamaşır makinesini yeniledim.eşime demişki siz onları bana getirin benim evdekileride siz götürün.hayır kötü niyetlimi gerçekten saf mı bu insanlar bir cevap lütfen.aklımdaki deli sorulara cevap bulamıyorum.Boyle kaynanalar var iste komsun kullanilmis getirir cok zoruna gitmezde kaynana getirince daha bi zoruna gidio insanin.
Kesinlikle saflik degil bu.yersen pazari canim.sen tamam dersen alacak gicur gicir makinalari kullanacak.boyle anneleri anlamiyorum.bizimkinin canini alin parasini almayin.bir tl si oglundan kiymetlidir.benden soylemesi rahatsiz oldugunuzu soylemzseniz sonu gelmeyecektir canim.ben artik hic taviz vermiyorum.ya kızlar aynı olay benimde başıma geldi hala ara ara düşünüp anlamlandırmaya çalışıyorum.belki anlam vermekte yardımcı olursunuz diye yazayım istedim.benim kaynana da ne kadar eski püskü varsa hediye ediyor bana ve üstüne geçende buzdolabı ve çamaşır makinesini yeniledim.eşime demişki siz onları bana getirin benim evdekileride siz götürün.hayır kötü niyetlimi gerçekten saf mı bu insanlar bir cevap lütfen.aklımdaki deli sorulara cevap bulamıyorum.
Ayyy keske oyle cesaretli olsak cogunuzBende pek sallamam arkasından bu ne len paçoz karı der atarım çöpe kadınıda bidaha ciddiye almam yoluma bakarım.Ne iadeyle uğraşırım ne laf sokmalı mesaj atmakla.Çokta şey yani.
pess bu ne yahu istemsiz kahkaha attım.sanırm elime geçseydi aynı şekilde güler sonra doğru çöpe.durumu olmayabilir kınamam asla ama hiç getirmesin yahu şart mı hediye.Eki Görüntüle 1667204 Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?
Son durum: evde olmadığı için kapısına koyarak iade ettim, ve düşündüğün için sağol ama bu lekeli ve yıkanmış kullanamayacagim için bende kalıp ziyan olmasın,alırken bakmismiydin yada cocuklar mi karıştırdı bilmiyorum parana yazık olmuş diye mesaj attım yeni alınmadığını bile bile. Mesajın üzerine elinde bu sefer yeni bir poşette yeni bir takımla gelmiş, hayır dedi cocuklara kurcalatmam, aldığım yer x mağazası, oradan alırken kontrol etmedim, iade etmen ayıp degil mi dedi. ben de 2 gündür çok üzüldüm, senin güler yüzün yeterdi. 2 dolap giyilmemiş eşya var sağol dedim, bu sefer de yeni bi takim getirmiş elinde onu da almak istemedim, var zahmet etme filan dedim, yine yaptığın ayıp diyerek elime tutuşturdu. Komşu ve is arkadaşıyız hatırın için alıyorum ama ihtiyacım yok dedim. Bir ihtiyaç sahibine vereceğim takimi.
Evine girerken sertce örttü kapısını.
Üşenmedim dediği mağazaya gittim, bana getirdiğine benzeyen 1 mal bile yok, dükkanın malları temiz, yeni ve güncel..
Bu sayede komşumun hem bana verdiği değeri hem ayak ustu senaryo yazma yeteneğini öğrenmiş, onu tanımış oldum. 3 gün üzüldüğüm, komşumu tanımam ve hediye iade etmek de yanıma kalan tecrübelerim oldu..
Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
O değil de ne kadar naziksiniz. Komsunuzun bu terbiyesizligine ve hala üste çıkma çabalarına rağmen nezaketinizi koruyup kendinizi kaybetmemissiniz. Çok sabirlisiniz ciddenEki Görüntüle 1667204 Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?
Son durum: evde olmadığı için kapısına koyarak iade ettim, ve düşündüğün için sağol ama bu lekeli ve yıkanmış kullanamayacagim için bende kalıp ziyan olmasın,alırken bakmismiydin yada cocuklar mi karıştırdı bilmiyorum parana yazık olmuş diye mesaj attım yeni alınmadığını bile bile. Mesajın üzerine elinde bu sefer yeni bir poşette yeni bir takımla gelmiş, hayır dedi cocuklara kurcalatmam, aldığım yer x mağazası, oradan alırken kontrol etmedim, iade etmen ayıp degil mi dedi. ben de 2 gündür çok üzüldüm, senin güler yüzün yeterdi. 2 dolap giyilmemiş eşya var sağol dedim, bu sefer de yeni bi takim getirmiş elinde onu da almak istemedim, var zahmet etme filan dedim, yine yaptığın ayıp diyerek elime tutuşturdu. Komşu ve is arkadaşıyız hatırın için alıyorum ama ihtiyacım yok dedim. Bir ihtiyaç sahibine vereceğim takimi.
Üşenmedim dediği mağazaya gittim, bana getirdiğine benzeyen 1 mal bile yok, dükkanın malları temiz, yeni ve güncel..
Bu sayede komşumun hem bana verdiği değeri hem ayak ustu senaryo yazma yeteneğini öğrenmiş, onu tanımış oldum. 3 gün üzüldüğüm, komşumu tanımam ve hediye iade etmek de yanıma kalan tecrübelerim oldu..
Eki Görüntüle 1667204 Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?