Valla çok güldüm, ip izi bile duruyor.Merhabalar, aşağıya resimleri eklemeye çalışacağım, ayni kurumda çalıştığım tahsilli komşunun bebeğim için kapıdan verip gittiği lekeli ve yıkanmış hatta paçası delinmiş pijamayi görünce ve parfüm ve rutubet karışık kokusunu alınca çok şaşırdım. Yaninda 5 tl lik yeni bir yelek var bu kullanılmış takimin. Siz olsanız bu hediye hakkında ne düşünür ne yaparsınız?Eki Görüntüle 1665684 Eki Görüntüle 1665685
Kullanılmış brlli, leke de kan ve surup benziyor.Aslında kullanılmışa benzemiyor çünkü ip uzamış kenarından kalite kontrolden geçmemiş gibi yani bekleye bekleye böyle olmuştur belki ya da bu şekilde aldı.Yine de saygısızca bir davranış olmuş kontrol edebilirdi
Ya haklisiniz ama bundan sonrada ayni devam ederse çok sinir olacagim diye düşünüyorum. Siz yasitiniz olan çok da samimi olmadığınız bir komşunuza kuzum diye hitap eder mısınız? Benim komşum bana kuzum diyor :?Ay ben hayatta geri veremem.Kadin hediye etmeye utanmamis ben geri vermeye utanirdim.Hani birinin yalanini yakalarsin da utanip yüzüne vuramazsin onun gibi
Ben götüremem ki..Bışver takma..sen de ona götürsürsün benzerini anlar..
.
Doğrusu çok ayıp çok uyguna çok güzel bir hediye alabilirdi.
Var öyle tipler ben siz diyorum o bana canım diyor,hayatim diyor...Tuhaf tipler bunlar he deyip gecmek lazim...Ya haklisiniz ama bundan sonrada ayni devam ederse çok sinir olacagim diye düşünüyorum. Siz yasitiniz olan çok da samimi olmadığınız bir komşunuza kuzum diye hitap eder mısınız? Benim komşum bana kuzum diyor :?
Sizin ki de çok ayıp etmiş, bilmiyorum insanların derdi ne..Sana bunu yapan el insani benim yengem benim kizim dogunca kendi kizinin eski elbisesine zimbayla uyduruk bir etiket zimbalayip paketleyip getirdi uzerinde sut ve kusmuk lekeleride cabasi daha bunu yapan yengede yuksek lisansli iyi maasli falan gorgu diplomayla falan olacak sey degil ben onun kizlarina stajer maasimla neler almistim gormen lazim yinede helal olsun aldiysam kuzenlerime aldim o gorgusuz kariya degil
Kendisiyle en ufak bir sorunum olmadi kiracak tek kelime kullanmadim hep yaninda oldum dayim kac kez evden atti sahip ciktik dayimla bozusma pahasina bu hareketi beni kendime getirdi demek ki tenekeye altin muamelesi yapmamak lazimmis konusmuyorum artik kendisiyle ikimiz icinde hayirlisi buSizin ki de çok ayıp etmiş, bilmiyorum insanların derdi ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?