Komşumun bebek görme hediyesi!

Valla ben götürür geri verirdin kullanilmis lekeli birseyi bebegime getiriyosa utanniyosa bende utannam

Alir veririm , yanlislikla getirdin herhalde derim.

Valla çok güldüm, ip izi bile duruyor.
Sende ilk fırsatta ona içinden yenilmiş bir paket çikolata paketi hediye et, aklı başına gelsin hanımefendinin

Kullanılmış brlli, leke de kan ve surup benziyor.

Ay ben hayatta geri veremem.Kadin hediye etmeye utanmamis ben geri vermeye utanirdim.Hani birinin yalanini yakalarsin da utanip yüzüne vuramazsin onun gibi

Bışver takma..sen de ona götürsürsün benzerini anlar..

Ben çocuğumun kiyafetlerini düzenlerken vereceklerim ve atacaklarim diye ayırıyorum. Her seferinde de ya yanlış poşeti çöpe atarsam yanlış poşeti verirsem diye bi korku oluyor içimde. Yani kafasi dalgın falansa getirmistir böyle saçma hediye mi olur.

Ay ben hayatta geri veremem.Kadin hediye etmeye utanmamis ben geri vermeye utanirdim.Hani birinin yalanini yakalarsin da utanip yüzüne vuramazsin onun gibi
Ya haklisiniz ama bundan sonrada ayni devam ederse çok sinir olacagim diye düşünüyorum. Siz yasitiniz olan çok da samimi olmadığınız bir komşunuza kuzum diye hitap eder mısınız? Benim komşum bana kuzum diyor :?

Sana bunu yapan el insani benim yengem benim kizim dogunca kendi kizinin eski elbisesine zimbayla uyduruk bir etiket zimbalayip paketleyip getirdi uzerinde sut ve kusmuk lekeleride cabasi daha bunu yapan yengede yuksek lisansli iyi maasli falan gorgu diplomayla falan olacak sey degil ben onun kizlarina stajer maasimla neler almistim gormen lazim yinede helal olsun aldiysam kuzenlerime aldim o gorgusuz kariya degil

Var öyle tipler ben siz diyorum o bana canım diyor,hayatim diyor...Tuhaf tipler bunlar he deyip gecmek lazim...

yıllardır sandıkta falan mı duruyordu acaba,ondan sararmıs olabılır dicem de yıne de kontrol etmesı lazım. ayıp etmiş.

Sizin ki de çok ayıp etmiş, bilmiyorum insanların derdi ne..

ay aklıma bi anım geldi pijamanın halini görünce. bi akşam şehir dışından misafirim var, salçanın sonuyla yemekleri yaptım. yemeklerim hazır olduğu için salça almadım yemekleri pişirdikten sonra. yemeğe oturuyoruz, misafirin çocuğu tarhana çorbasından başka bir şey yemiyormuş. tarhana yapalım dendi yemeğe otururken. tarhanaya salça atılacak salça yok. hayatımda ilk defa komşumdan bir şey istemem gerekti ve o an tam da sofraya oturacağız bakkala gidemiyorum. salça istedim komşumdan, çay tabağıyla gittim bir kaşık koyar mısınız diye. kavanozla verdi al al dedi bende çok var. ısrarla verdi. ben de kavanoz dolu değil diye aldım acelem de olduğundan.
neyse geldim eve çorbaya atacağım, kapağı bi açtım. ağzına kadar küf. terbiyesiz kadın ya. ne sinir olmuştum anlatamam. gittim mecbur bakkaldan salça aldım koştur koştur. kadın yardımcı olmadığı gibi bir de vaktimi çaldı.
ben salçayı ne iade ettim ne de bir laf ettim. sadece çöpe attım. muhatap olmamaya çalışıyorum. ölsem en son onun kapısını çalarım. ama eğer samimi olduğum bir insan olsaydı bozulurdum ve bu ne derdim mutlaka.

Ayıp etmiş ama sonuçta akrabanız, arkadaşınız değil ki kafaya çok takasiniz. Ektiğini biçer bundan sonra

Sizin ki de çok ayıp etmiş, bilmiyorum insanların derdi ne..
Kendisiyle en ufak bir sorunum olmadi kiracak tek kelime kullanmadim hep yaninda oldum dayim kac kez evden atti sahip ciktik dayimla bozusma pahasina bu hareketi beni kendime getirdi demek ki tenekeye altin muamelesi yapmamak lazimmis konusmuyorum artik kendisiyle ikimiz icinde hayirlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…