- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
Boşverin zaten. Yıllardır evlilermiş, muhabbet nerelere dönmüştür. Siz hiç takmayın, göz teması olmadan selam vermeyin. Nezaket unutulalı çok oldu. Enerjinizi onlara harcamazsanız , yaşıttınız arkadaşlarınız olur. Hiç üzmeyin kendinizi boşuna.Kadının adama öyle söylendiğini duyunca bende tam sizin söylediğiniz gibi düşündüm adam acaba benim hakkımda kadına göre hoş olmayan bişey mi söyledi acaba ondan mi ki diye düşündüm
Bakın her defasında dediğiniz sadece 2 defa adama selam verdim 1 defa kadına seslendim hani 2 olunca az 3 olunca mı çok. Adam yada kadın daha önce evet her defasında yani her raslaştığımızda muhabbet eden insanlardı. Birinde adam çöp atıyorum demiş sert bi şekilde 2.cisinde hmmm diyip geçti ben bi daha selam vermeyeceğimi yazdım zaten. Kadınada seslendim Sadece kötü bişey mi. Evet detaycıyım kendi halinde birine belkide kendi uydurdukları bi şeyi apartmanda birine söyleseler kime nasıl derdimi anlatabilirim. Hatta kimse gelip bana bişey demez belki ama insan şimdi bu durumda hissettiği gibi hisseder bence acaba bişey mi yaptım.Benim anlamadığım neden her defasında abi abla muhabbetine giriyorsunuz ki.
Bir iki denersiniz olmaz, araya mesafe koyarsınız.
Bir de ayak.üstü her defasında ne sohbet edilebilir ki ?
Tavır koyarsam bu defa da " aa bak doğruymuş " diye dusunecekler diyorsunuz.
Fazla detaycisiniz. Mesafe koymayı bilmiyorsunuz.
Size yapılan saygısızlık ve siz tavrinizi koyacaksınız , hepsi bu.
Doğru söylüyosunuz vallaBoşverin zaten. Yıllardır evlilermiş, muhabbet nerelere dönmüştür. Siz hiç takmayın, göz teması olmadan selam vermeyin. Nezaket unutulalı çok oldu. Enerjinizi onlara harcamazsanız , yaşıttınız arkadaşlarınız olur. Hiç üzmeyin kendinizi boşuna.
Şaka yaptığınızı düşünerek ne demeye çalışıyosunuz siz ya bi kendinize gelinYa niye öyle diyon Ali Ağaoğlunun manitasından habern yokmu?yada Acun'un şeymasındanYaşlısı daha kıymetli töbe yaRabbim bazıları yaşlı seviyo belki
Şaka zaten belli değilmi?Şaka yaptığınızı düşünerek ne demeye çalışıyosunuz siz ya bi kendinize gelin
Bir de siz sorunu sorsanız da anlatmazlar. Kadın ne desin... seni kıskandım, abin seni beğeniyor diyemez. O yüzden görmezden gelin, biraz fırsat verin. Kadın yine çark edip, sizi kahveye, dolmaya çağırır ama gitmeyin derim. X abla bende yapalım, bende içelim, gelemem deyin bence.Doğru söylüyosunuz valla
Bende öyle düşünüyorum canım eşime de söyledim hatalarını anlayıp onlar selam verene kadar selam verme dedim he selam verirlerse de a selam de geç kimsenin tribini çekmek istemiyorum. Benim sanırım karakterimde var değişir mi bilmem ama aa bak nasıl insan dağdan inme sanki yanımdan geçiyorda bi selam dahi vermiyor diyecek olmalarını düşündüğüm için böyle oldu sanırımBir de siz sorunu sorsanız da anlatmazlar. Kadın ne desin... seni kıskandım, abin seni beğeniyor diyemez. O yüzden görmezden gelin, biraz fırsat verin. Kadın yine çark edip, sizi kahveye, dolmaya çağırır ama gitmeyin derim. X abla bende yapalım, bende içelim, gelemem deyin bence.
Yakıştırma olduğunu düşündüm bi anŞaka zaten belli değilmi?
Haber vermediyse önceden gelemeyecegim diye kabul etme tabi terbiyesizlik çünkü yaptığıBı de bebeğim var.
Şimdi gelmek istediğinde kabul etmicem.
Ya da ararsa açmıcam telefonu.
Bebekle ilgilenmekten totom bile yamuldu. Evimi tertipli düzenli tutuyorum. Aniden gelen olur diye...
Bide böyle denicem canım zaten her davetine icabet etmiyorum hani o akşam da olsa çağırır ama eşim gelecek şimdi yemek yapıcam falan diyorum genelde hayır diyemecek pozisyonda olduğumda gidiyorum 1 saat en fazla 2 saat duruyorum teşekkür edrim tavsiyeniz içinmesafe harika şey, mesafeli ve resmî olun bütün dertleriniz sona erecektir.
davet etmeyin, davet edildiğinde teşekkür edip uygun olmadığınızı belirtin.
ağzınızı arıyordu belki ya da bak kocamla çok mutluyuz yapmaya çalışıyorduTabi anlattıklarımdan bu çıkıyo bende başka bişey düşünemiyorum ama kadın sürekli kahve içmeye çağırıyo du madem kocasını kıskanıyo ne demeye beni sürekli davet ediyodu
Hadi senin böyle bi durumun olmuş tabi ki haklı değiller ama ben henüz ne yaptığımı bilmiyorumBenimde bir komşum var yaşları eşimden ve benden 18 yada 20 yaş büyüktür muhtemelen, apartmana yeni taşınınca kendileri gelmişti hoşgeldinize falan öyle tanıştık, eşimde, bende öyle çok girip çıkmalı görüşmedik ama kapıda görünce selamlaşıyorduk ablaya falan selam gönderiyordum, adam postacı bizede birgün bir kargo gelmiş, postanede eşimin adını görünce ben veririm diye almış getirmiş adam bende teşekkür ettim, bir süre sonra hanımıyla karşılaşıncada x abidende sendende Allah razı olsun abla sende, abide komşu hatrı biliyor eşimin kargosunu görünce saolsun getirip bırakmıştı dedim, demez olaydım hemen yüzü asıldı ben afalladım
Bana dedi ki:
(Ayyy ne münasebet benim eşim kargocu değil ki evrak dağıtımında ayrıca bu mahalleyede bakmıyor niye getirmiş) dedi
şok oldum, sonradan eşine ne dediyse adam bizi gördüğü yerde kaçıyor selam sabah hak getire, yani Allah korusun akıllarında ki o düşüncelerden ama var böyle tipler bende artık konuşmuyorum
Bu değerlendirmeyi yapabilecek çapta değillermiş demek kiHadi senin böyle bi durumun olmuş tabi ki haklı değiller ama ben henüz ne yaptığımı bilmiyorumsanırım komşuluk ölmüş yada insanlar çok fazla müge anlıyı izliyor. Ya adam 60 yaşında hadi diyelim ki kadın benden kıskandı kocasını o kadar zamandır muhabbetimiz var benim konuşmalarımdan öyle bir terbiyesizlik yapmayacağımı anlayamamış mı 60 yaşında diyorum bu adam 30 yaşında da olsa bişey değişmez. Kocası belki aldatmaya meyillidir bunu bilemem fakat ben kocamı aldatacak kadar karaktersiz değilim. Kocasını zincirle bağlasın benlik bişey yok.
Kadının kocadı evdeyken kahve içmeye gittiğimi kim söyledi.Kadının kocası evdeyken niye kahve içmeye gidiyorsun?
Kesinlikle doğru söylüyosun. Şöyle de bişey var belki bu olay bi kıskançlık ta olmayabilir sebebini bilmediğim bişey var sadece. Hani diyorum acaba yanlış bişey mi yaptım düşünüyorum da ben zaten 2 ay kadar ailemin yanındaydım yardım için gitmiştim ve eve geldiğimde başladı bu tavırları hani yanlış yapmak için vakit yok yani. Anlamadım işte ne olduğunuMuhabbetiniz içine fitne girmiş yok sayın bence fesat düşünceleri bu seferde başka şekle kayar allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?