Komşumun dilinden anlamıyorum

Kesinlikle doğru söylüyosun. Şöyle de bişey var belki bu olay bi kıskançlık ta olmayabilir sebebini bilmediğim bişey var sadece. Hani diyorum acaba yanlış bişey mi yaptım düşünüyorum da ben zaten 2 ay kadar ailemin yanındaydım yardım için gitmiştim ve eve geldiğimde başladı bu tavırları hani yanlış yapmak için vakit yok yani. Anlamadım işte ne olduğunu
Evin bütün bireylerine işlemiş mevzu konuşarak çözemezsiniz

Evin bütün bireylerine işlemiş mevzu konuşarak çözemezsiniz
Zaten konuşmayı düşünmüyorum onların yaptığı gibi selam verirlerse almıcam selam vermeyi de düşünmüyorum. Hani hangi damın öküzü bu demesinler diye selam vermeyi borç biliyodum kendime şimdi öküz olmayı tercih ederim.

:confused:Baban yasinda adam. Kadin delimidir nedir.
Kocasinin son kullanma tarihi gecmis. Birinin kadina bunu hatirlatmasi gerek bence.. Hadsiz..:KK53:

:confused:Baban yasinda adam. Kadin delimidir nedir.
Kocasinin son kullanma tarihi gecmis. Birinin kadina bunu hatirlatmasi gerek bence.. Hadsiz..:KK53:
😅 adam 30 olsa ne fark eder ki. İnsan gözüyle görmediği kulağıyla duymadığı bişeye gece düşünüp sabah inanması deliliktir bence de Allah uzak tutsun herkesi böyle insanlardan. Anlamam geç oldu belki ama ders oldu her güler yüze inanmamam gerektiğini anladım

Tabi anlattıklarımdan bu çıkıyo bende başka bişey düşünemiyorum ama kadın sürekli kahve içmeye çağırıyo du madem kocasını kıskanıyo ne demeye beni sürekli davet ediyodu
Kesinlikle doğru söylüyosun. Şöyle de bişey var belki bu olay bi kıskançlık ta olmayabilir sebebini bilmediğim bişey var sadece. Hani diyorum acaba yanlış bişey mi yaptım düşünüyorum da ben zaten 2 ay kadar ailemin yanındaydım yardım için gitmiştim ve eve geldiğimde başladı bu tavırları hani yanlış yapmak için vakit yok yani. Anlamadım işte ne olduğunu
İnsanların psikolojisi bozuk,
Bu aileninde bozuk demek ki, en iyisi uzal durmak, bazı insanlara yanaştıkça delirirler asosyaller, içine kapanıklar, herkesten, herşeyden şüphe duyarlar onlar bu yalnızlığa alışkındı

Back
X