• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun hasta kızı...

Haklısınız. Ama onlar öyle sevgiye muhtaç ki. Hiç unutmam üniversitede bir ödevimi hazırlamak için özel eğitim merkezine gitmiştim. Sınıfa girer girmez, resmen hepsi kucağıma atladı. O kadar çok sevilmek istiyorlar ki. Çok çok zor bir andı benim için.
Annesine anlayabilirsiniz bu şekilde ben tedirgin oldum, İlk kez böyle bir şey yaşadım ne yapsam, nasıl davransam sizce gibisinden.
Evet annesine Suan yansıtmak istemiyorum benle ilgilenmek isterim ama maalesef küçük kızım var ve hep onunlayım

Evet annesine Suan yansıtmak istemiyorum benle ilgilenmek isterim ama maalesef küçük kızım var ve hep onunlayım
Siz günlük hayatınıza devam edin bence. O da yeni bir ortamda olduğu için bu kadar dikkatlidir belki

evet ama sinirlenince zarar verebiliyor da dedi siddet gösteriyor dedi.

Anladım.
Kötü bi niyeti olduğunu zannetmiyorum. Hatta kötülüğün ne olduğunu bildiğini bile sanmıyorum. İki özel arkadaşım oldu, biri eve girip çıkışlarımı izler her seferinde 'nereye gidiyorsun, nerden geldin' diye mesaj atardı. Biri 12 diğer 7 yıllık dostum şimdi, kimseye değişmem. Bu tür davranışları normal bulmamanız normal aslında. Onların bambaşka dünyaları var, bizim gibi maskeli değiller. Seni merak ediyorsa sana diker gözünü bakar :) Ne rol yapmaktan anlarlar bizim gibi, ne de maske takmaktan. Hiçbirimizin olmadığı kadar gerçekler. Korkulacak kadar saldırgan olsa annesi sabahın 8'inde size yollamazdı sanırım. Bilemiyorum yorumları okuyunca şaşırdım, üzüldüm de. Neyse... İki tarafı da mutlu edecek bi öneri bulamadım. Umarım siz bulursunuz.

Yakınlık mı kurmak istemiş sanki ?
Bana birax öyle geldi .
Allah yardım etsin kıza bakana da sor hastaya da zor.
Siz bence onun bakışını vs görmezden gelin .

Muhtemelen senden ilgi bekliyor. Benim eşim tarafından uzakdan bir tanıdığımız da öyle. 26-27 yaşlarında erkek. Biraz yakın davranayım nasılsın diyeyim yanımdan gitmek bilmez. Bi ara eşimin köyündeyim evde hiçkimse yok kapılar açık ev süpürüyorum. Kafamı bu kaldırdım o gelmiş girmiş içeri. Nasıl korktum anlatamam. Hemen hadi gel diyip dışarı çıkardım bizimkiler gelinceye kadar 2 saat saçmaladık. Tropikal adalardan girdi süper kahraman olmasından çıktı. O konudan konuya geçerken ben nasıl cevap vericem şimdi diye ter döktüm;) meğer konuşmazsan sıkılıp gidiyormuş. Balkona çıkın ama hiç bakmayın konuşmayın. Zamanla sıkılır siz de onun varlığına alışırsınız.

Ay bence haklısınız
Bugun marmaraya bindim bir kiz cocugu biseyler satmaya calisiyor ama alinacak bisey degil yelpaze sapi gibi bisey almayacagim diye gulumsedim kiz gelip sarildi, bikac kez optu acikcasi bende rahatsiz oldum ama kucuk bir kizi toplum icinde rencide etmemek icin kendimden uzaklastirmadim ama hosuma gitmiyor boyle davranislar o yuzden fazla yuzgoz olmamak da fayda oldugunu dusunuyorum

Lutfen korkmayin ve ondan kacmayin normal davranın. Gorusmek istemediginde görüşmezsin. Ama ona bu olumsuz düşüncelerinizi yansıtmayın. Hasta herkes olabilirdi. Hastalik bizim icin demissiniz. Sizin cocugunuz da sert bi darbeyle takilip dusmeyle engelli olabilir. Bunu unutmayin. Sirf cocugunuzun iyi muameleyi hakettigine inanarak ondan kacmayin korkmayin. Annesiyle de konusmayin zavalli kadincagiz herkes gelip boyle konuşuyorsa cok buyuk uzuntu yaşıyordur. Konuya yazan herkesi daha anlayışlı olmaya davet ediyorum. Bugun bana yarin sana olabilir hersey

Sanırım kız ileri derecede bir engelli değil, zeka geriliği var diye tahmin ediyorum, ilgiyi severler, uzun cümleleri anlamaları zordur ama kısa cümlelerle rahatça anlaşabilirsiniz, annesi kafayı takar demiş, saplantılı bir kafayı takma durumu olmuyor, ilgilenen kişiye bağlanıyor, o yüzden o kişiyle daha çok vakit geçirmek istiyorlar, arada çok heyecanlandıklarında, duyguları coştuğunda vururlar evet ama bunun size zarar vereceğini akıl edemezler, istemediğiniz şeylerde kısa anlatım seçmelisiniz, yapma, vurma gibi, bu kelimeleri kavrar ve vuruyorsa vurmaktan vazgeçer, eğer annesi kızı özel eğitime gönderdiyse davranış eğitimi almıştır, annesi de kızına nasıl yaklaşacağını biliyordur, çok tedirgin oluyorsanız annesiyle davranış, kıza yaklaşım konusunda konuşabilirsiniz.

Back
X