komşumun hırsız oğlu:(

Kaldı ki devlet tüm giril işlemlerini kaydediyor. Yani kim hangi bilgiye bakmış bellidir. Şikayet anında polis eş hemen tespit edilir.
Benim çalıştığım kurumda da oldu. Paçalarını zor kurtardılar.

Konu sahibi ifşa değil, ihlal. İkisini de yazıp, bakın ifşa etmeseniz de suçmuş demiştim.

Yukarıda arkadaş da yazmış, aynı şeyi yapan tanıdığının başı derde girmiş.

Iyi niyetiniz icin oncelikle teşekkür ediyorum.Merakimin tek sebebi yan dairemde oturuyor olmasi kendimi guvende hissedemedigim icin. bu zarfi iş yerinde yada baska yerde görsem umrumda olmazdi.sizde bi cok olayla karşılaştığınız icin normal geliyor bence ama bana normal gelmedi bu durum

Cezaevinden kişi adına zarf ztn gelmez..Eğer çocuk içerideyse ailesine ya mektup yazmıştır ya da davası görülmüştür adres değişikliğine binayen falan verilen dilekçesine cevap gelmiştir.Aksi takdir de kimlik onaylı olmadan öyle kapıya bırakılıp gidilmez böyle özel hayata dair şeyler..Yoksa işte eşim polis bi sorgula bakalım durumları çok yaşanırdı ..
Konunuza gelecek olursak taşınırdım.Kisa ve net

Bu arada emniyet gorevlilerden kimin kimin siciline baktigi belli oluyor,bir sikayet olsa esinizin baktigi ortaya cikar ve hakkinda sorusturma acilir, gorev yeri bile degistirilebilir. Kendini zor kurtarir yani ozetle onu soyleyeyim de,nasil cesaret edip bakmis hayret. Umarim boyle kotu bir tecrube yasanmaz.

Şöyle söyleyim eşimin çalıştığı yerdede dosyasi var bu şahsın o dosyalarda orda çalışanlarin elinden geciyor ztn(eşim ve arkadaslari yani sadece eşim denk gelmemis demek ki onun dosyasina) yani dediginiz durumlarin yaşanması gibi bi durum yok.eşiminde işlediği bi suc yok ortada

Anladim. Sistemse eger baktigi yer oradan kimin baktigi belli oluyor o yuzden soyledim. Kac tane insan sorun yasadi bununla ilgili. Suc ki sikayet aninda sicillerine islendi hepsinin.

Tabii fiziksel olarak dosyayi gordu bulduysa onu kimse bilmez o da ayri bir konu

Bence insan en azından evinde huzurlu olmalı. Güvenli ve bildiğiniz bir yere taşınsanız rahat uyursunuz. Bir de yalnız kaldığınuz durumlar da oluyormuş, o yüzden güvende hissetmeniz önemli. Hep diken üstünde yaşamak olmaz bence.

Keske en basta güvenliği olan adam akilli yöneticisi olan bi yere tasinsaydik o kadar pismanim ki şuan.dedigim gibi eşim taşınmak istemiyor yapabilcem tek sey alarm sistemi kurdurmak olcak.komşunun bide ev almaya niyeti vardi ama borclarindan dolayi kredi cikmamis ins o kredi cikarda alirlar istedikleri evi

Korkma benim oturduğum apartmanda da var her gece aksiyon oluyor kapı cam kavga gürültü gece polisler geliyor en son annesini vurdu duruldu

Hiç olmayacak mevkide ki kişilerin yetismis çocukları hırsızlığı oyun haline getirmiş çıkabiliyor.Bu sizin bildiğiniz bilmediğiniz niceleri var

Korkma benim oturduğum apartmanda da var her gece aksiyon oluyor kapı cam kavga gürültü gece polisler geliyor en son annesini vurdu duruldu
Cok fenaymis sizinkide ya psikolojik olarak yipraniyor insan

Hiç olmayacak mevkide ki kişilerin yetismis çocukları hırsızlığı oyun haline getirmiş çıkabiliyor.Bu sizin bildiğiniz bilmediğiniz niceleri var
Eminim vardir artik hastalik olmuş bazi insanlarda bu durum.Allah hepimizi kötü niyetli insanlardan korusun ins

İyi de kadının suçu ne? Oda istemezdi oğlunun bu durumunu alarm taktırın sirenli ışığı balkona da yaptırın

Pesss!!! Baskasina gelen mektub bakip esinizede sabikasi varmi diye arratirdiniz oylemi? O cocugu bilmemde, aile bunu duysa sizi sikayet etse sizede yakinda cezaevi yolu gozukur galiba:) Ben hollandada yasiyorum bu yaptiginizin cezasi cok buyuk burda( turkiyeyi bilemem) ama burda siz ceza evine esinizde isinden olurdu! . Birde cocuk hirsiz diye insanlari evinden attirmak istiyorsunuz. Rahatsizsaniz kendiniz tasinirsiniz, hirsizsa kendi sorunu size bulasmadigi surece. Siz diger komsularin ne oldugunu biliyormusunuz? Belki ust komsu pedofil, belki yandaki cinayet isledi? Sunu unytmayin nerde yasarsaniz yasayin hicbiryerde hicbirimiz guvenli degiliz..

Fazla ütopik düşünüyorsunuz gerekli aciklamalari yukarlarda yaptim

_______

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…