Önemsemez kiranin düzenli gelmesi yeter onlar icinEv sahibi böyle bişeyi önemsemez galiba.
Eşim hic tasinmaktan yana deil.apartmandan kimseyede bahsetmedik bu konudan.imza toplamak işe yararmi bilmiyorum binada yoneticimiz bile yokYa kendiniz taşınacaksınız yada diğer apartman sakinleriyle konuşup imza toplayıp çıkmalarını sağlayacaksınız
Başka yolu yokki bunun
Merhaba arkadaşlar benim yanimdaki daireye 1 yil önce bi aile taşındı.kadınla balkonda filan karşılaşınca sohbet ederiz onun dışında gidip gelmemiz olmadi hiç.restoran acmislardi bi kez hayirli olsun icin yemek yemege gittik sadece.zaten soğuk duruyorlardi dier komsulara karsida.2 tane ogullari var biri ortaokulda biri 17 yada 18yaşlarinda.evlerinden cok kavga sesi geldigi icin heralde kadin balkonda gördüğünde büyük oglunun sorunlu olduğunu eve bazen gelmediğini söyledi bu yuzden tartisiyorlarmis bende arkadas cevresi kötüyse ondandir düzelir ins filan demistim..
1 ay önce filan sabah apartman kapisinda pttden gelmis bi zarf vardi üstüne baktim cezaevinden gelmis bu komsunun oğlunun adi yaziyordu cok şaşırdım sanirim kavga filan etti cezaevine girdi dedim.bu arada eşim polis durumu ona söyledim emniyetten bakmış çocuğun 40tan fazla hırsızlıktan kaydi varmış şok oldum dibimizde oturuyo bu insanlar balkonlarimiz yanyana.babasina filanda bakti onun herhangi bi sabıka kaydi yokmuş.daha önce apartmanin önünden 2 tane motor çalınmıştı esimkine bise olmamisti ama ben artik bu cocuktan şüphelendim.biz haftasonları sehir disina gidiyoruz bazen icim hic rahat deil ya.geçen gün gördüm lanet olsun ki çıkmış cezaevinden.eşim normalde mesai calisiyo ama haftasonlari filan il dışı görevi oluyo.bu hafta sonuda vardi gün ışıyana kadar uyuyamadim.eşime tasinalim diyorum sacmalama bise olmaz ev hırsızlığı yok dio ins beni kandirmiyodur.kendide huzursuz olmaliki gece bi ses duyunca hemen balkona cikiyo bisemi var die.ablamla konustum ev sahibine söyleseniz cikarmazmi evden dedi hic sanmıyorum tümden başıma bela olur die korkuyorum.anliycaniz bu konu cok kafama takılıyor
Eşim hic tasinmaktan yana deil.apartmandan kimseyede bahsetmedik bu konudan.imza toplamak işe yararmi bilmiyorum binada yoneticimiz bile yok
Gerçekten yaptığınız cok ayıp ya eşiniz resmen işini kullanmış çocuk gerçekten basit bir kavgadan girmiş olsaydı vicdanen rahat olacak mıydınız? Sizin eve gireceğini sanmam eşinizin polis olduğunu biliyorsa cesaret etmez ama sizin oradan taşınmanız lazım çok zor bir durum o korkuyla panik atak falan olursunuzMerhaba arkadaşlar benim yanimdaki daireye 1 yil önce bi aile taşındı.kadınla balkonda filan karşılaşınca sohbet ederiz onun dışında gidip gelmemiz olmadi hiç.restoran acmislardi bi kez hayirli olsun icin yemek yemege gittik sadece.zaten soğuk duruyorlardi dier komsulara karsida.2 tane ogullari var biri ortaokulda biri 17 yada 18yaşlarinda.evlerinden cok kavga sesi geldigi icin heralde kadin balkonda gördüğünde büyük oglunun sorunlu olduğunu eve bazen gelmediğini söyledi bu yuzden tartisiyorlarmis bende arkadas cevresi kötüyse ondandir düzelir ins filan demistim..
1 ay önce filan sabah apartman kapisinda pttden gelmis bi zarf vardi üstüne baktim cezaevinden gelmis bu komsunun oğlunun adi yaziyordu cok şaşırdım sanirim kavga filan etti cezaevine girdi dedim.bu arada eşim polis durumu ona söyledim emniyetten bakmış çocuğun 40tan fazla hırsızlıktan kaydi varmış şok oldum dibimizde oturuyo bu insanlar balkonlarimiz yanyana.babasina filanda bakti onun herhangi bi sabıka kaydi yokmuş.daha önce apartmanin önünden 2 tane motor çalınmıştı esimkine bise olmamisti ama ben artik bu cocuktan şüphelendim.biz haftasonları sehir disina gidiyoruz bazen icim hic rahat deil ya.geçen gün gördüm lanet olsun ki çıkmış cezaevinden.eşim normalde mesai calisiyo ama haftasonlari filan il dışı görevi oluyo.bu hafta sonuda vardi gün ışıyana kadar uyuyamadim.eşime tasinalim diyorum sacmalama bise olmaz ev hırsızlığı yok dio ins beni kandirmiyodur.kendide huzursuz olmaliki gece bi ses duyunca hemen balkona cikiyo bisemi var die.ablamla konustum ev sahibine söyleseniz cikarmazmi evden dedi hic sanmıyorum tümden başıma bela olur die korkuyorum.anliycaniz bu konu cok kafama takılıyor
Aynen grubu varmis cocuk şube taniyor bunu bütün arkadaslarinin hirsizliktan kaydi varmis.açıktan hırsızlık dedi motor filan heralde bilmiyorumki.bende korkuyorum imza işe yaramazsa musallat olur kesinbence yapmayın zaten, yani imza toplama olayını
belki bir grubu falan vardır, apartmana musallat olurlar falan
hele ki bir de konunun sizden çıktığını öğrenirler
ev hırsızlığı değilse neymiş? yankesicilik falan mı?
Gerçekten yaptığınız cok ayıp ya eşiniz resmen işini kullanmış çocuk gerçekten basit bir kavgadan girmiş olsaydı vicdanen rahat olacak mıydınız? Sizin eve gireceğini sanmam eşinizin polis olduğunu biliyorsa cesaret etmez ama sizin oradan taşınmanız lazım çok zor bir durum o korkuyla panik atak falan olursunuz
Neden ayip yan komsum diyorum vede apartmamdan kimseye bahsetmedim bu konudanGerçekten yaptığınız cok ayıp ya eşiniz resmen işini kullanmış çocuk gerçekten basit bir kavgadan girmiş olsaydı vicdanen rahat olacak mıydınız? Sizin eve gireceğini sanmam eşinizin polis olduğunu biliyorsa cesaret etmez ama sizin oradan taşınmanız lazım çok zor bir durum o korkuyla panik atak falan olursunuz
Uyusturucudan bende şüpheleniyorum.kapiyi sonuna kadar kilitliyorum ama alarm taktirmayida soylucem esimekorkmakta haklısınız
ama kimseye taşın diyemezsiniz, kimse de diyemez
ya kendiniz taşınacaksınız, ya da alarm vs bi önlem alıp oturacaksınız
ben sanırım korkardım ve taşınırdım
çünkü bu kadar hırsızlık suçu olan insan belki uyuşturucu vs de bulaşır
o anlarda da ne yaptığını bilmeyebilir
Bende diyorum polis oldugunu bildigi icin belki çalmadı motorunu.evet 1 yildir oturuyolar çocuğu toplamda 3 5 kez ancak gördüm eve cok gec geliyor.ins bise olmaz cok saolunDaha dikkat çekmeyin Eşinizin polis olması avantaj, bulaşmaz zaten.. Bugüne kadar hiç sıkıntı olmamış gürültüden başka.. Dikkatli olun unutmaya calisin
Genelleme yapmak yanlış bence örneğin benim imkanım var ama öğrenmek istemem bu zamana kadar da hiç istemedim bir insanın mesleğini kullanması gerçekten kötü bir şey anlıyorum insan bu tedirgin olur illaki merak eder ama çok merak edersem sorarım beni öldürecek değil ya çok çok tersler beni ,zarfı gördüğüm gibi alırım komşum bu zarfı benim kapıma bırakmışlar der bir yolunu yapar sorarımKarsi komsusunun cezaevine neden girdigini ogrenme imkani olan herkes ogrenir bence. Katil midir, hirsiz midir, madde saticisi midir ne oldugunu ogrenmek ister. Cocuklari gorusuyorsa uzaklasirir veya muhattabi azaltir. Kisinin kendini az da olsa korumak icin ogrenmesi iyi olmus bence.
Gerçekten yaptığınız cok ayıp ya eşiniz resmen işini kullanmış çocuk gerçekten basit bir kavgadan girmiş olsaydı vicdanen rahat olacak mıydınız? Sizin eve gireceğini sanmam eşinizin polis olduğunu biliyorsa cesaret etmez ama sizin oradan taşınmanız lazım çok zor bir durum o korkuyla panik atak falan olursunuz
Neden ayip yan komsum diyorum vede apartmamdan kimseye bahsetmedim bu konudan
Cok haklısınız eşim gayet rahat görünüyor her soyledigimde abartma bise olmaz dior.simdilik tek çözüm alarm taktirmak galiba.yada eşimin motorununda çalınmasini beklemek olcakÇok kötü ya..
Eşinize ısrar edin "yapamıyorum uyuyamıyorum psikolojim bozulacak o zaman da boşverecek misin? Bizden daha mı önemli burada oturmak?" deyin..
Hırsızlık hırsızlıktır. Motor kilidi veya araba kapısı açmak ile kapı kilidi açmak arasında ne fark var? O eşiği geçmiş mi geçmiş..
Eşiniz alışkın tabi her gün ne manyaklarla uğraşıyor. Sizi anlamıyor.
O zaman evinize güzel bir alarm sistemi yaptırsın..
Bir insanın elindeki imkanları kendi için kullanması hiçbir meslekte etik değildir şu anda zor bir durum olduğu için insanlar size destekçi oluyor zor bir durum olmasaydı emin olun sizin de vicdanınız rahat olmazdı imkanı olan bir mesleğimiz olması konu komşunun özeline girme hakkını vermez bize özellikle asker polis şu bu gibi mesleklerde suç bu farkında mısınız bana cezaevinden mektup gelse komşum böyle bir şey yapsa gelip burada anlatsam insanlar şikayetçi ol der çünkü haklıyım insanlara yaymadığınıza göre kötü biri değilsiniz ama sırf kötü bir durum var diye bu sizi haklı da çıkarmaz hiçbir meslekte hiçbir kimse imkanlarını kendi çıkarları için kullanmamalıNeden ayip yan komsum diyorum vede apartmamdan kimseye bahsetmedim bu konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?