kızlar merhaba,yaşadığım sehırde yalnızım apartmandakiler hep çalışıyor,bunlardan bırtanesı eşime resmen asılıyor kafayı yicem,arada bana gelır giderdi,hatta doğum yaptım geldi bana yardımcı olmaya başladı,hergün iş çıkışı beni yokladı,iyi gibi davrandı meğersem eşimden dolayıymış,eşime iyi görünmek için,benden onunla ılgılı haberler almak içinmiş,çok kurnaz bir kadın,ordan burdan laf acar eşin kacta gelir kacta gider vs. gibisinden,örnek verim;mesela eşimle apartmanda karşılaşır sohbet ederek benım kata doğru çıkarlar benım kata gelınce ıyı gunler dıleyıp koşarak çıkar bana görunmemek çaktırmamak için,sinsice harket edıyor,eşim evımın tam karşısına dükkanını taşıdı bizim için,çok iyi oldu ama bu kadın beni yıldırdı bu duruma sevinemıyorum artık,hergün işe giderken başka yol dururken dükkanımızın önünden süslenip püslenip bolca parfüm sürüp topuklularla tak takk dükkanın içine baka baka gecıyor,gene iş çıkışı gene dükkanın önünden geçer,sonra eve gelir üstünü değiştirir çocuğunu bakıcıdan almaya gider tekrar dükkanın önunden,gene eve gelir üstünü değiştirir oğlunu alıp sokakta oyun oynamaya cıkar 3-5 çocuk alır bizim dükkanın önunde top oynar,top nedense dükkan kapısına doğru gider,kendini birşekilde belli etmeye çalışır,sürekli farklı kıyafetlerle eşime gösterir gün içerisinde,önceden cocuguyla kapının önunde oynardı sımdı ön cadde uzerınde dükkanımızın önunde, eşimin hiçbirşeyden haberi yok saftır bu konularda,kadın resmen asılıyor eşimin gözünün içine içineee girmeye calsııyor,bu hiç topuklu gıymezdı benden gördü nasıl gıyıyorsun dedı oda gıyıyor sımdı,her sabah asansore bınmez takkk taaaakkk en üst kattan aşağıya kadar iner,yataktan uyanıyoruz topuklu sesine,iş dönüşü dikkat ediyorum asansore bınıyor eşim evde yok cunku,gün içinde bırseyler buluyor bakkal vs. süreklı dukkanımızın önunden gecıyor ben camdan izliyorum,napıyım şimdi bu şeytan kadını ,yardımcı olun lütfen((((((
peki eşin bu durumun farkında mı?
benim anlamadığım oğlu var demişsin bu kadın evli değilmi?
biraz dusununce ,kadinla rastladiginda dik dik baksan,arada laf soksan,biraz ustu kapali aba altindan sopa gostersen belki korkar...mi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?