komşumun kocama olan ilgisi:(

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
kızlar merhaba,yaşadığım sehırde yalnızım apartmandakiler hep çalışıyor,bunlardan bırtanesı eşime resmen asılıyor kafayı yicem,arada bana gelır giderdi,hatta doğum yaptım geldi bana yardımcı olmaya başladı,hergün iş çıkışı beni yokladı,iyi gibi davrandı meğersem eşimden dolayıymış,eşime iyi görünmek için,benden onunla ılgılı haberler almak içinmiş,çok kurnaz bir kadın,ordan burdan laf acar eşin kacta gelir kacta gider vs. gibisinden,örnek verim;mesela eşimle apartmanda karşılaşır sohbet ederek benım kata doğru çıkarlar benım kata gelınce ıyı gunler dıleyıp koşarak çıkar bana görunmemek çaktırmamak için,sinsice harket edıyor,eşim evımın tam karşısına dükkanını taşıdı bizim için,çok iyi oldu ama bu kadın beni yıldırdı bu duruma sevinemıyorum artık,hergün işe giderken başka yol dururken dükkanımızın önünden süslenip püslenip bolca parfüm sürüp topuklularla tak takk dükkanın içine baka baka gecıyor,gene iş çıkışı gene dükkanın önünden geçer,sonra eve gelir üstünü değiştirir çocuğunu bakıcıdan almaya gider tekrar dükkanın önunden,gene eve gelir üstünü değiştirir oğlunu alıp sokakta oyun oynamaya cıkar 3-5 çocuk alır bizim dükkanın önunde top oynar,top nedense dükkan kapısına doğru gider,kendini birşekilde belli etmeye çalışır,sürekli farklı kıyafetlerle eşime gösterir gün içerisinde,önceden cocuguyla kapının önunde oynardı sımdı ön cadde uzerınde dükkanımızın önunde, eşimin hiçbirşeyden haberi yok saftır bu konularda,kadın resmen asılıyor eşimin gözünün içine içineee girmeye calsııyor,bu hiç topuklu gıymezdı benden gördü nasıl gıyıyorsun dedı oda gıyıyor sımdı,her sabah asansore bınmez takkk taaaakkk en üst kattan aşağıya kadar iner,yataktan uyanıyoruz topuklu sesine,iş dönüşü dikkat ediyorum asansore bınıyor eşim evde yok cunku,gün içinde bırseyler buluyor bakkal vs. süreklı dukkanımızın önunden gecıyor ben camdan izliyorum,napıyım şimdi bu şeytan kadını ,yardımcı olun lütfen((((((

peki eşin bu durumun farkında mı?

o giyiniyorsa sen daha güzel giyineceksin daha güzel olacaksın eşini elinde tutacaksın
önemli olan eşinin ona bakmaması.
kadın istedigi kadar yırtınsın kocan yüz vermezse bişey olmaz bunu saglamak da senin elinde kadını boşwer kendine bakım falan yap bence kocana sahip cık kızz

boyle seyler dizilerde olur sanirdim,cok sasirdim,
zor bir durum ,kadina soylesen kesin inkar eder sen de paranoyak kiskanc kadin pozisyonuna dusersin,
kocani uyarmaya kalksan olmaz,tabiri caizse esegin aklina karpuz kabugu dusurmek olur
ayy bilemedim ne yapilir bu durumda???

eşinizi uzaktan takipleyin zaten saftır demişsiniz kocanızın herhangi bir ilgisi yada farkındalığı yok.. kadının da bariz bır şekılde yuzunuze söylemi ya da eşinize hareketi olursa net bir dille uzaklaştırın etrafınızdan... muhatap olmayın, ağzına laf vermeyin... ona ne kocanızın kaçta gelip gittiğinden.. bu seni ilgilendirmiyor diyin..

ben bunu aynısı bi tanıdıktan dinledim bu hafta, kadın evlerine girip çıkan hemde adamın en yakın arkadaşının karısıymış. 8 yıl diretmiş diğer adam konusunda, adam da en son dayanamamış, 8 yıl bile iyi dayanmış gerçi; tehlikeli kadınlar valla hafife almamak lazım

peki eşin bu durumun farkında mı?

hayır canım farkında değil ,ama şimdilik bu böyle yapmaya devam ederse en salak adam bile anlarrr kadın güzel uzun boylu zayıf sarışın ve öğretmen, eşim taşınalı birkac ay oldu şimdiden yıldım bunun yazı var kışı var bu böyle devam ederse ne olur bilemıyorum,bir kadının isteyipte yapamıyacağı hicbirsey yok,tehlıkelı durum

artık arabasını eşimin dükkanının önune parkedıyor orada ınıp orada bınıyorlar ailecek,dün bunlar bındı dükkanın önunde arabalarına kocamda gitti yanlarına kocasıyla sohbet ettı,sonra adamın kapısını kapattı dükkanına girdi,bende eşimin xxxxxxxx msj attım' hayırdır bu ne yalakalık bu ılgi burak'a olmasa gerek ,kapılarına kadar kapatmalar vs. dedim' esımde ne ıılgısı var benım guzel karım yapma ne olur dıye cvb atmış,kocama kıskandıgımı dün ılk defa belli ettim,şimdi pişmanım yanlıs mı yaptım???:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz dusununce ,kadinla rastladiginda dik dik baksan,arada laf soksan,biraz ustu kapali aba altindan sopa gostersen belki korkar...mi acaba???

Zor ve can sıkıcı bir durum gerçekten..

Eşiniz zaten farkında değilmiş ona bu konuyu anlatarak ilgisini kadının üzerine çekmeyin...

Kadına da eşinizin size karşı çok ilgili olduğunu,yapdığının farkında olduğunuzu ve bu tarz hareketlerini sürdürürse sizin de yapacaklarınız olduğunu söyleyin ve daha da konuşmayın,ne yapacaksın derse de ben biliyorum ne yapacağımı dersiniz o kadar,çekinip korkacağını düşünüyorum.

İlgisi tacize dönüşürse de şikayet edersiniz ama o boyuta geleceğini sanmam,inş sizi üzmeden kapanır bu konu...

baktın kadın uslanmıyor sende eminsin eşine karşı ilgisinden şakayla falan gülerek kadının eşinin yanında ima edersin bizim dükkanı çok sevdin herhalde x ayrılamıyon civarından die sölersin.belki eşindende tırsar falan kurtulursun

Son düzenleme:
Ne zor durum bu böyle yasiz eşinizi övgüyle mi anlattınız yada eşinize olan tutkusun neden olabilir??hiç bunu düşündünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…