senin ruh halin iyi mi?????????? acilen bir doktora görünmelisin,kendi kafanda senaryo yazıyorsun,bana nasıl bir komuşuyu savunduğunun farkında mısın? belki sende öyle komşulardan birisin belkide evli adamlara asılan sensin,çünkü zihniyetin bu,
msajımdan alıntı yapmışsın aynen şöyle yazmışım
''''''''sizce yapmalımıyım böyle bırsey acillll cvb verin kızlar ,lütfen?????'''''''
yapmalımıyım diye sormuşum,cünkü bazı arkadaslar böyle tavsiyelerde bulundu ve ben hala kararsız kalmıştım,içim o kadar temız kı yapmaya cesaret edemedım belkı bırılerınınden cesaret alırım dıye danıştım,yaptım yada yapacağım DEMEMİŞİM ,şimdi anladın mı????? kafan kalın yada anlamak istediğin gibi anlıyorsun
ayrıca eşim boşandıktan 10 sene sonra tanıdım onu boşattırma gibi imkan olamaz,şuan ben 23 eşim 34 yaşında yazmıştım diğer konularımda ,yani eşim 24 yaşında iken ben 13 yaşında oluyorum,13 yaşında bir cocuktan yuva yıkma bekleyemezsin değil mi??? diğer arkadaşlar kusura bakmasın detaylıca anlattım çünkü arkadaş biraz geç anlıyor...
sen 2 dakkada insanları karalıyorsun paralıyorsun herkes sen mi???bu mesajında kendini ruh halini anlatmışsın,insanlar beni niye korusun ayrıca ben kimsenin ekmeğini vermıyorum kimsede benım,senin kocana birisi asılsaydı sen ne yapardın,benım gibi takip etmezdin hani takip kelimesini yadırgamışsınya ,kadının boğazına yapışırdın sanırım,msjından ne derece agresif itici biri olduğun belli,şimdi ben sana cevap yazdım diye kendini önemseme oldu mu...laflarına hiç sinirlenmedim bile,o kadar anlamsızsın ki
belli belli hiç sinirlenmemişsin
öfkeden deliye döndüm diyememek bu olsa gerek
ben gayet iyiyiym tşk ederim saglıyım sihhatim yerımde..
şimdi edasum hanım ,topiktekilere sormussunuzyaaa ''''''''sizce yapmalımıyım böyle bırsey acillll cvb verin kızlar ,lütfen?????'''''''
yani böyle iftira dusundugunuzun kanıtıdır bu.. anlamayan yada işinize gelmediği için anlamak istemeyen sizsiniz.. şimdi boyle dusunmenızı sizden kımse istemedi bu biirrrr..
sonra kendızını savunmaya gecıyorsunuz neymıs efendım topıkler boyle akıl verdi diyee buda sizin topıktekılere karsı iftiranız olurr buda ikincisi...
anladım ben sizin derdınızı sizden eğitim,kultur ve yaşam kalitesi seviyesi acısından yüksek olanlara hemen ''bu da aşifte''damgasını yapıştırmaya bayılıyorsunuz.. böylemi üstünlük sağlayacağınızı dusunuyorsunuz.. böyle iftiralarla hiç biyere varamazsınız dahası kızınız var anlasılan gun gelır doner dolasır kızına atılır bunlar hiç bişey yokken.. bu kadra fesatlanıp hırslanacagınıza dikkat edın derım sizin basınıza gelmediyse kızınınızında basına gelmeyecek anlamında ?? yerınızde olsam üç defa dusunur birkez soylerdim..
aranızda 10 yas var eşinizin 2.evliliği ve konunuzun basında eşim saf diye de yazabiliyorsunuz??? inanın konustukca batıyorsunuz!! eşiniz saf değil kurt olmus artık bunu sizde biliyorsunuz ama yeterki haklı cıkmak adına kocanıza da saf diyebılıryosunuz..
yoksa kocanız annesi yasındaki kadınlarla internette konusmakta neyın nesi yahu..???
bu arada aklıma gelmısken bir msjınızda komsunuzun eşi için '''çokk yakışıklııı'' demişsiniz yaa... işte buda sizin gözünüzün dısarda olsugunu gösterir.. acaba yoksa sizin mi gözünüz varda adamda boylece o adamın karısını safdısı mı yapmaya calısıyorsunuz ?
bir kadın kocasından baska hiç bi erkeğe yakısıklılık mantıgıyla yani alııcı gozuyle bakıyorsa ben o kadının namus bekcisi gibi gorunupte namusundan süphe ederim
şu da varki konunu bastan sona okudum ve sana hak verecektım taki şu iftirayı dusunene kadarr..basıma geldiği için biliyorum.. ve suan senın hiç bişeyıne inanmıyorum ,belki o komsu için bize burda anlattıklarında bir senaryodan ibaret!!! sırf kendınızı haklı cıkartmak için.. yazıkkk.. inanın sizin gibi insancıklara acıyorum..
RABBİME SUKURLER OLSUNKİ SENIN GİBİ Bİ KOMSUM YOK... SENIN GİBİ OLANLARLA BIRBIR ILISKIMI KESMEME RAGMEN HALA DAHA BENI ARAMALARIDA TUHAF??!!! BENİMLE İLETİŞİME GECMEK İÇİN KENDİ KOCASINDAN EŞİME RİCA ETTİRMESİ NE KADAR TUHAF DEĞİLMİ???TAKINTI BUNA DENIYOR OLMALI ,BÖYLE ALCAKSAMI EGALE EDECEKSIN KARSINDAKİNİN GURURUNU,,DİKKAT ETTE ELİNDE PATLAMASIN BU ÇİRKEFLİĞİN..ŞİMDİ BANA İFTİRA EDEN KADIN YAPAYALNIZ Bİ BAŞINA ,SENDE ÖYLE OLMA DİKKAT ET...
RABBİME SUKURLER OLSUNKİ BU ATTIGIN HER Bİ İFTİRA DÖNÜP DOLAŞIP SENİ BULACAK VEYA KIZININ BASINA BELA OLACAK..