komşumun kocama olan ilgisi:(

belli belli hiç sinirlenmemişsin

öfkeden deliye döndüm diyememek bu olsa gerek

ben gayet iyiyiym tşk ederim saglıyım sihhatim yerımde..

şimdi edasum hanım ,topiktekilere sormussunuzyaaa ''''''''sizce yapmalımıyım böyle bırsey acillll cvb verin kızlar ,lütfen?????'''''''

yani böyle iftira dusundugunuzun kanıtıdır bu.. anlamayan yada işinize gelmediği için anlamak istemeyen sizsiniz.. şimdi boyle dusunmenızı sizden kımse istemedi bu biirrrr..
sonra kendızını savunmaya gecıyorsunuz neymıs efendım topıkler boyle akıl verdi diyee buda sizin topıktekılere karsı iftiranız olurr buda ikincisi...

anladım ben sizin derdınızı sizden eğitim,kultur ve yaşam kalitesi seviyesi acısından yüksek olanlara hemen ''bu da aşifte''damgasını yapıştırmaya bayılıyorsunuz.. böylemi üstünlük sağlayacağınızı dusunuyorsunuz.. böyle iftiralarla hiç biyere varamazsınız dahası kızınız var anlasılan gun gelır doner dolasır kızına atılır bunlar hiç bişey yokken.. bu kadra fesatlanıp hırslanacagınıza dikkat edın derım sizin basınıza gelmediyse kızınınızında basına gelmeyecek anlamında ?? yerınızde olsam üç defa dusunur birkez soylerdim..

aranızda 10 yas var eşinizin 2.evliliği ve konunuzun basında eşim saf diye de yazabiliyorsunuz??? inanın konustukca batıyorsunuz!! eşiniz saf değil kurt olmus artık bunu sizde biliyorsunuz ama yeterki haklı cıkmak adına kocanıza da saf diyebılıryosunuz..
yoksa kocanız annesi yasındaki kadınlarla internette konusmakta neyın nesi yahu..???

bu arada aklıma gelmısken bir msjınızda komsunuzun eşi için '''çokk yakışıklııı'' demişsiniz yaa... işte buda sizin gözünüzün dısarda olsugunu gösterir.. acaba yoksa sizin mi gözünüz varda adamda boylece o adamın karısını safdısı mı yapmaya calısıyorsunuz ?

bir kadın kocasından baska hiç bi erkeğe yakısıklılık mantıgıyla yani alııcı gozuyle bakıyorsa ben o kadının namus bekcisi gibi gorunupte namusundan süphe ederim

şu da varki konunu bastan sona okudum ve sana hak verecektım taki şu iftirayı dusunene kadarr..basıma geldiği için biliyorum.. ve suan senın hiç bişeyıne inanmıyorum ,belki o komsu için bize burda anlattıklarında bir senaryodan ibaret!!! sırf kendınızı haklı cıkartmak için.. yazıkkk.. inanın sizin gibi insancıklara acıyorum..

RABBİME SUKURLER OLSUNKİ SENIN GİBİ Bİ KOMSUM YOK... SENIN GİBİ OLANLARLA BIRBIR ILISKIMI KESMEME RAGMEN HALA DAHA BENI ARAMALARIDA TUHAF??!!! BENİMLE İLETİŞİME GECMEK İÇİN KENDİ KOCASINDAN EŞİME RİCA ETTİRMESİ NE KADAR TUHAF DEĞİLMİ???TAKINTI BUNA DENIYOR OLMALI ,BÖYLE ALCAKSAMI EGALE EDECEKSIN KARSINDAKİNİN GURURUNU,,DİKKAT ETTE ELİNDE PATLAMASIN BU ÇİRKEFLİĞİN..ŞİMDİ BANA İFTİRA EDEN KADIN YAPAYALNIZ Bİ BAŞINA ,SENDE ÖYLE OLMA DİKKAT ET...
RABBİME SUKURLER OLSUNKİ BU ATTIGIN HER Bİ İFTİRA DÖNÜP DOLAŞIP SENİ BULACAK VEYA KIZININ BASINA BELA OLACAK..

konu sahibi korkmakta ve şüphelenmekte çok haklı..bı komşumuz vardı çok samımı gıdıp geldıgı bır kadın kocasını elınden almıştı ve sureklı goruşuyorlardı da kadının ruhu duymamış adam boşanıcam dıyınce öğrenmş..kı cancıger arkadaşlarmış...
bırde arkadaşımın annesı anlatmştı,sureklı görüştüklerı bır kadın varmış gırıp çıktıkları,eşi hep uyarıyormuş o kadınla görüşme başka da bişey sorma dıye..tabı arkadaşımın annesı cıddıye almamış..bı gun kadını kapıya bısey surerken yakaladılar..kocasıda demışkı ben sana açıkça dıyemıyordum ama benı arayıp arayıp rahatsız edıyordu,sen tam eş olucak adamsın senı sevıyorum bana ümit ver dıye..bunlar şahıt oldugum bırebır yakınımın basına gelen olaylar...ve hıc beklemedıklerı kadın yaptı
hıc beklemedıgın adamlar bunu yaparken,bıde şüphelendıgını düşün..
bence dıkkat etmekte haklı konu sahıbi,en dogrusunu yapıyor,ne kadınlar tanıdım iş ortamımda,evlı oldugu halde evlı adama sırnaşan

Arkadaşlar bir kaç örnek yazmışlar. Birde bizim komşumuzun kızkardeşinin başına gelen olayı anlatayım... Artık konu sahibinin paranoyak ve iftiracı olup olamayacağını bir daha düşünsün derim.

İki komşu çok iyi anlaşıyorlar, bir gün birinin evinde oturuyorlarsa bir gün diğerinin. Artık kardeşten yakın olmuşlar düşünün. Hatta kızlarını oğullarıyla evlendirme planları falan... Bu komşular karşılıklı oturuyor. Bir gün komşu kadının kocası evden ayrılıyor ve kısa bir süre sonra kendi eşi eve gelmiyor. Telefon ettiğinde diyor ki: Ben karşı evdeyim, artık burada oturuyorum, siz başınızın çaresine bakın Kadınla adam birbirlerini artık ne aralık ayartmışlar ne aralık kocasını yollayıp ilişkiye başladılar akıl erdiremiyor. Ha birde birbirini çok sevredi bu çiftler öyle böyle bir ilişkileri yoktu yani. Hiç tanımadığım birisi anlatsa hayatta inanmam. Kadının kendisi anlatınca inandım.

Ayrıca şunu söyliyim, benim kocam yapmaz Ama ne demişler, işini kış tut isterse yaz olsun...

ya tabıkı anlatmadıgımız bılmedıgımız daha neler var..bundan yıllar once amelıyat gecırmıştım tabı hastanede kalanlardan bırı ıle muhebbet edıyorduk..kadının ıkı kızkardeşi varmış,bunlar 2 arkadaş erkekle çıkıyorlar..bıgun kızı ıstemeye gelıcek bı tanesı,ama o kızı ısteyecegıne meger dıger kızkardeşi istemeye gelıyor..tabı kız kafayı yıyor diğer oğlanda..aileyede bısey demıyorlar tabı evlenıp gıdıyorlar..diğer kızkardeş psikolojık tedavı goruyor,öncesınde ufacık belırtı bıle yokmşş.tabı kız beddua etmş cocugun olmasın dıye cocuk karnında öluyor evlenen kızın..
bana bunları anlatan bu ıkı kızın ablası..ağzım açık kalmıştı..hayatta neler var uyanık olmak lazım,insanları kendımız gıbı bılıyoruz ama değiller malesef

yarası olan kocunur diye buna derler,demek senin başına böyle bir olay geldi birisi sana kocama asılıyorsun diye sözde iftira etti,ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZMIŞ,topiğimden defollllllll,kadın müsvettesi,sana acıyorum sadece cok zavallısın...o kadar saçmasın ki beni anlamak istediğin gibi düşünüyorsun sen gercekten hastasın,bu cevaba bile layık değilsin

kendini övmüşsün eminim ki sen yapayalnızsın kimsenın senınle görüşmek isteyeceğini düşünmüyorum!!!

uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelıyor kendı basına geldıgınde emınım benden daha beterını yapar bunlar,dünyada neler oluyor,sanki ben uzayda yaşıyormusum gibi davranıyorlar,konum nerden nereye geldi,işleri gücleri yok insanları sinir etmek amacları,en doğrusu kaale almamak ,öyle boş konusuyorlar ki...

birileri kafayı bana takmış,bu örneklere yorum bile yapamıyorlar...

Sayın konu sahibi arkadaşım sana yapılan bazı yorumlara şaştım kaldım..???yani çok açık ki çok kötü hissediyorsun komşunla ilgili ve her aklından geçeni anlatmışsın ki bunlar da normal... ne demek komşunun kocası yakışıklı dedin diye o ithamlar ne yaa??brad pitt te çok yakışıklı ve ben nişanlımın yanında da söylüyorum mesela... güzel olan güzeldir ve güzel görmek suç mu?komşunun yada arkadaşın kocası yakışıklı demekle namussuzluk ne alaka ya yuh yani???????? kadının morali bozuk çaresiz üzgün ve ne diye saldırmışsınız hayret?????????

arkadaş ruh hastasının teki onu önemsemek bile hata,az önce onun profılını inceledim haline acıdım başına gelmeyen kalmamış cok yazık bosver kaale almayalım

ARABESK asıl nick'in KASVETLİ ARABESK=KASVETLİ

SENİN İÇİN RUH HASTASI DEMİŞTİM ,SÖZLERİM COK DOĞRU İŞTE BUDA KANITIM 'KASVETLİ' DİYE NİCK 'İN VARDI BENİMLE ARKADAŞTIN BENİ SAVUNUYORDUN,sen iki yüzlünün tekisin gercekten ,şimdi başka nick almışsın bana karşısın...

birincisi sen o sınavı KAZANAMAYACAKSIN!!!
ikincisi düşük yapmışsın ,bebek istemiyorum diyordun
ücüncüsü eşim cok iyi beni el üstünde tutuyor demiştin

ve bunla senin bu nickle yazdığın cevaplar :

muradına erdın demi hadi gozunaydın..şimdi oğlunla basbasa otur.. kına yak!!! evi terkettim nede olsa senın için buyuk zafer...

annemlerede öylesine geldim dedim inandılar bakalım ama daha ne zamana kadar burda durabılırım bilmiyorum... tam sınav ustu çok guzel superrrr bi morale sahibim..gerci daha temmuza var baya..ozamana kadar kim öle kim kala...

beni burdan alana kadar geri dönmeyecegım bunu boyle bil... bi senın gururun duyguların var demi!!! sen tek istediğim arada da olsa benımde İNSAN oldugumu hatırlaman..bunuda yapamayacaksan bu evliliği biz niye yurutuyoruzki...niyeee yani...

aslında ben cok ama cok kotuyum ,dokunsalar ağlayacak vaziyeteyım maalesef ( gece otur sabha kadar gunduz otur yıne fena hasta olucam ben..

benım hatammm yaa benimmm sana sabretmekte çok buyuk hata etmısım.. beni ilk dovdugunde aslında bu evliliği bitirmeliydim ben...

belki bidaha olmaz derken bu hale geldik en sonunda.. şimdi aklım basımda ama bı meslegım yok..ailem arkamda değil.. ana-baba sozu dınlemeyıp evlenırsem böyle olur işteee... seviyorum diye az naralar atmadım şimdi şu halime bak..

daha benden bebek istiyo bidee.... hepten yakamam kendımı... öncelık su sınavı atlatmalıyım ozamana kadar sana kendımı baktırtacagım işte..

madem oğlunun evlnmes,ne karsıydın neyse daha yazamayacagım gözyaslarıma hakım olamıyorum..annem gorecek anlıcak sonrada..

seni boş bırakmaya gelmiyorrrr anlaşıldıı..... hoş akıl hocalarında çok senin... pek bi çosmussun bu aralar !!!

dur sen durr ben sana napcamı biliyorum.. şuan sinirimden ölsemdeeee üç maymunu oynuyorum ama yakındır söylemesi ''intikam''kelimesi bile az gelecek sana...

o kendini bilmez akıl hocaların varyaaa ,sana ededcegım eziyeti kendilerine sıcramasın diye seni b.k gibi ortada bırakacaklar..bakalım ozaman ne halt edeceksın..

af dilemekle olmuyor bu işler.... önce kendini kanıtlayacaksın.. bundan sonraki benimle olan hayatın bir mülakattan ibaret olacak..
bu son şansını iyi değerlendirmezsen beni kaybedeceksn.. yeniden ''herşeyim''olabılcekmısın bakalım..

bize ne oldu boyleee ?? herkesın gıptayla baktıgı aşkımıza evliliğimize ne oldu??

3yıllık evliliğmizde (toplamda 6yıldan berı tanıyoruz bırbırmızı) ve sen son 4aydan berı bana şiddet uygulamanın nedeni nedir?? annenın bu kadının hakkında ''dayak gelir''demesimi... ablanın bu kadını sen çok ''şımartmıssın , kendini savunmakta ne demek bizim ailede gorulmus sey değil bidaha yaparsa vur agzına vur tokatı yuzune dediği içinmi?? tek sucum gelin olmak mı.... tek sucum seni çok sevmekmi??? ben senın için sustum asagılandım tartaklandım ailen tarafından..ama yine senın için sustum ben.. ben sizi bosatmasını bilirim dediği ablan muradına erecek en sonunda... ve inan ben bu lafına artık ne sınırlenıyorum nede uzuluyorum..

ben senın için ailemi ezip gectım beee... babamı hiçe saydım...

anneni evimizden gondermekle bu evliliği kurtardın mı sandın?? sen ne zaman evden gonderecekdın bılıyomusun,annenın sana ''döv oğlum döv ben elini kolunu tutarım senın için dediğinde göndercektın anneni evimizdennn... ogun evi terkettim ben farkettin mi bilmem

şuan senın yuzunden ben derslarıme adapte olamıyorum ders çalısamıyorum...senın yuzunden moral diye bişey kalmadı bende!!!

İŞTE TÜM FOYALARIN AÇIĞA ÇIKTI,SEN KENDİ KAFANDA DÜŞÜNDÜĞÜN HAYATI ANLATIYORSUN YAŞAMAK İSTEDİĞİN,AMA GERÇEK HAYATIN BU..... SÖYLEYECEK BAŞKA SÖZÜN VAR MI BİLMİYORUM,SAHTEKAR KADIN MÜSVETTESİ....

Son düzenleme:
Valla konu saıbıne yazılan yorumlara çok şaşırdım ve belkı haddım deıl ama çok sinirlendim. ne alaka yaa neden iftira atcak neden senaryo yazsın çıkarı ne yani . ve yukarıda görduğüm bir yorumda baskasının kocasına yakışıklı demışsiniz sizin gözünüz dışarda diyo.ne kadar ayıp ve saçma bırsey bu ya burda hanım efendı bızı bılgılendırmek ıcın söylemiş orda insanlar sormuş kocası pısırık bi tip mi diye hanım efendı de aslında o kadının asılmasına bı sebep yok kocasıda yakışıklı demek istemiş ve burda siz iftira atmış oluyosunuz ayıp gunah değilmi hanım efendi burda derdını anlatmış saçmalığa bak .

teşekkür ederım,insanlar sorduğu için o şekilde cevap verdim yakışıklı kelimesinin başka söyleniş şekli varda ben mi bilmiyorum! o insan gercekten iyi değil! ben önemsemıyorum gercek yüzünü ortaya cıkardım zaten,sizede tekrar teşekkür ederım ağzınıza sağlık...

Moralınızı bozmayın sanal bır ınsan ıcın asla zaten kafanız mesgul bıde böyle ınsanlarla ugrasmaya degmez.

boşver sen doğru kal doğrular gelsin seni bulsun sonra.. peki canım komşundan var mı yeni icraat bide ailem uzakta demişsin sakın havalar ısındı yanlarına gideyim deme ha!

boşver sen doğru kal doğrular gelsin seni bulsun sonra.. peki canım komşundan var mı yeni icraat bide ailem uzakta demişsin sakın havalar ısındı yanlarına gideyim deme ha!

birkac gündür görmüyorum komşuyu,daha doğrusu görmek istemıyorum! ailem yanıma gelecekler ,torununu özlemişler.

İnsanlar derdini anlatırken, anlatılan sıkıntıya çözüm yolu gösterirken terbiye sınırlarını aşmamalı.
Konu yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…