komşumun kocama olan ilgisi:(

canım öncelikle Allah sabır versin..çünkü insan sinirlerine hakim olamaz böyle bir durumda..eşin farkında değilse sende farkında olduğunu kadına belli etme..hiç kayda değer biri olmadığını hissettir kendisine..kesinlikle arana mesafe koy..eşinle böyle bir meseleyi sakın konuşma cnm aklında yokken bir anlıkta olsun düşündürmemek lazım..kolay bir durum degil cnm..çok üzüldüm..sana dua edeceğim..

Son düzenleme:

ben zaten bakımlıyım,ben ne yaparsam oda onu yapmaya calısıyor,gitti sacarını boyattı aynı renge benımle,topuklu gıymezdı sımdı topuklu gııyor,pafumunun ısmı ne vs. gıbısınden benı taklıt edıyor,gecenlerde eve temızlıkcı gelmıstı ayakkabısı eskimis,pazar gunuydu sonra kapı çaldı baktım bu kadın ,eşimde evde ,elınde tabakla pasta getırmıs,sonra ayyyy cok merak ettım bu ayakkabı kimin kaç saattır burda bırde sneın tarzın değil dıye gelmışş,sonra içeri girdi,yüksek sesle konuşmalar kahkaha atmalarrr,eşim içeri odadaa ona bu edalarrr,delirtcek benii

aklıma bir fikir geldi,ama çok fesatça bişey : acaba eşini arayıp ya da msj atıp,eşiniz sizi aldatıyor tarzı bişey mi yapsanız, nifak nifak nifak

Bence eşine ima etme o zaman farkında değilse. Çık eşinin yanına girin kolkola mutlu mesut gezin ortalarda mutlu aile tablosu çiz onun gözüne gözüne sokarak. Arkadaşların dediği gibi kendisine laf çaktır bakımlı ol ama sakın ola eşine hiç çaktırma. Ayy Rabbim uzak tutsun böylesinden yahu.. Kaç kişi duydum öyle ailecek görüştükleri halde karısını kocasını ayartan insanlar Allahım esirgesin..

tesekkur ederım,evet canım eşimin aklına düşürmek istemıyorum,cünkü o bu durumun farkında değil,ama birgün bu kadının yaptıklarına dayanamazsam kendıme hakım olamazsam eşimde bu durumu anlarsa diye korkuyorum,zaten şu sehirde kimsem yok,bir taraftan kayınvalıdem uğraşıyordu,gelen giden kimse yoktu,arkadasım oldu diye sevinirken bu dert cıktııı,olmaz olsun yaa5:

Yok ama bu sefer de kadının yuvasını yıkarsınız hadi kadına neyse de çocuklarına yazık..Bence o kadınla muhattaplığınızı kesin bir şey uyduruverin havadan nem kapma misali,uzak tutun evinizden eşinizden

kadınlardan korkulur anacım..
bizim isteyip de başaramadığımız bişey yok..
endişen yersiz değil ama konuyu eşinle konuş.. birlikte bi hal çaresine bakın. Eşinin farkında olmasını sağla ve seni bu durumun yıprattığını söyle.
eğer eşin farkında değilse normal konuşacaktır o kadınla. o kadın da ilgisi olduğunu düşünüp yapacağını yapacaktır..

kendi fikrim kesinlikle eşine konuyu aç. Evli barklı ne biçim kadınsa seninle ilgileniyor de eşin de zaten o tüp kadına prim vermez.. yani eşine güveniyorsan..

evli hatta kocası çokkk yakışıklı,ama uzaktan anladığım kadarıyla ilgisiz karısına karşı,sürekli dışarda işten gelir hemen spora gider maca gider vs.

canım eşin sana karşı ilgilimi..belki bu onun ilgisini çekmiştir..yada seni çekemiyordur..kesin ruhsal bozuk bu insan..

böyle insanlar heryerde karşımıza çıkabilir.önemli olan bizim tavrımızdır.eşin bayanla mesafesini koruduktan sonra bişey olmaz bence.
bu arada sen de ona fırsat vermememlisin tabi.madem işkillendin daha fazla yüz verme.mesela bir daha evine alma.selamı sabahı kes.o kadın eşinin dükkanının önünden ayrılmıyorsa sen de bi takım bahanelerle sık sık eşinin işyerinde olmaya çalış.eşine gün içerisinde süprizler yap.sen de süslen püslen,şık giyin.tabi herşeye rağmen Allah şaşırtmasın ne diyeyim.

bu arada bişeyi merak ettim.kadının çocuğundan bahsetmişsin.evli değil mi bu bayan?

aynen canım bende aman bunun arkadaslıgı uzak olsun evımde gozu varmıs dedım,hergun gelıyordu enson geldıgınde kapıyı acmadım,oda bırdaha zilime basmadı,inadıma eşime daha cok sürünmeye başladı ((((( benden intikam alır gibiiii

ben hala kesın asıldıgına daır bır delıl goremedım ortada.
sızın verıdgınız orneklere bakarsak eger ;
kadın topuklu ayakkabı gıyer,sızın dukyanın onunden gecer ,apartman da
esınızle sohbet eder,sıze yardıma gelır v.s....
yanı bunlar o kadının esınıze asıldıgına daır bır belırtı degıldır kı .
kadın gun ıcerısın de ustunu defalarca degıstırı bu durum onu ılgılendırır .
belkı ıs kıyafetıyle gunluk dolasmayı sevmıyor ,yada cocuguyla sokaga cıktıgı elbıse
ıle gununu gecırmek ıstemıyor hıjyen acısından .var yanı boyle tıpler .
bızım komsunun ıs kıyafetı farklıdr sokak kıyafetı farklıdır .gun ıcerısın de 2-3 kere ust degıstırır .
asırı hıjyen takıntısı var cunku .komsunuzun da kılık kıyafetını gun ıcerısın de degıstırmesı normal .
topuklu ayakkabı gıymesı de bır o kadar dogal .zevk meselesı sonuc da .
bence sız takmıssınız bu kadına .esınızle apartman da selam merhaba muhabbetı oldu ıse ,sız taktınız bence .
apartman ılıskılerın de olur "selam merhaba" durumu .sıte ıcerısınde asansor de bıle ,hıc tanımadıgımız
ınsanlara "ıyı gunler ıyı aksamlar" derız .

Son düzenleme:
bence mutluluk tablosu cizmek falan hic ise yaramaz ,boyle kadinlar karisini mutlu eden adamlari daha cazip bulur,kendi gucunu ( cazibesini falan)sınıyor olabilir
kocanla sakin bu kadin yuzunden takisma
bence kadinin gozunu korkut bi sekilde

Siz önce sorunu net algılayın. sorun net olmazsa sonuca ulaşılamaz... kadın sizi mi kıskanıyor yoksa eşinizle mi alakadar... belki sizi kıskanıyor ve sizi huzursuz etmek için deli etmek için uğraşıyor... ve eşine bu ne biçim kadın evli ve senle ilgili demek bence çok yanlış... eşiniz kadına daha çok dikkat eder çünkü beğenilmek her insanın egosunu yükseltir... kadını tehdit daha da kötü daha da inat eder yaptıklarında...

bence de eşine söyleme.. gereksiz yere dikkatini kadına çekersin...

bana kadın biraz heyecan arıyormuş gibi geldi. kendince bir oyun bulmuş..gençlik heyecanı arıyor herhalde.

evine sokma bence.. mesafeni koy..çok suratsız davran.

nasıl insanlar var yarabbim..canım sen özellikle o kadının yanında eşinle daha çok ilgilenmeye çalış..eşin dükkandayken o kadın yine yanaşırsa kocana,telefonla ara,kocanı lafa tut..bir de eşinin nefret ettiği şeyleri kocam çok sever diye anlat..kocan kendi kendine tiksinir

Kadın evli ve bu kadar pervasızca evli bir adamla alakadarsa ahlaki sınırı pek yok gibi:))neden sizin eşiniz merak ettim?sarışın zayıf hoş bir bayanmış yani komşusunu ayartmak yerine göze batmadan istediği adamı elde edebilir diyorum eşiniz çok mu yakışıklı yada çok mu artısı olan bir erkek ?

Sen şu kadının açık adresini ver kızlarla bir ziyaret edelim en iyisi :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…