böyle insanlar heryerde karşımıza çıkabilir.önemli olan bizim tavrımızdır.eşin bayanla mesafesini koruduktan sonra bişey olmaz bence.
bu arada sen de ona fırsat vermememlisin tabi.madem işkillendin daha fazla yüz verme.mesela bir daha evine alma.selamı sabahı kes.o kadın eşinin dükkanının önünden ayrılmıyorsa sen de bi takım bahanelerle sık sık eşinin işyerinde olmaya çalış.eşine gün içerisinde süprizler yap.sen de süslen püslen,şık giyin.tabi herşeye rağmen Allah şaşırtmasın ne diyeyim.
bu arada bişeyi merak ettim.kadının çocuğundan bahsetmişsin.evli değil mi bu bayan?
aklıma bir fikir geldi,ama çok fesatça bişey : acaba eşini arayıp ya da msj atıp,eşiniz sizi aldatıyor tarzı bişey mi yapsanız, nifak nifak nifak
Kadın evli ve bu kadar pervasızca evli bir adamla alakadarsa ahlaki sınırı pek yok gibi:))neden sizin eşiniz merak ettim?sarışın zayıf hoş bir bayanmış yani komşusunu ayartmak yerine göze batmadan istediği adamı elde edebilir diyorum eşiniz çok mu yakışıklı yada çok mu artısı olan bir erkek ?
boyle bırsey yapılır mı hıc,durduk yere mılletın yuvası bozulacak .
ortada kesın bırsey yok .sadece konu sahıbı suphelenıyor .
ama bana suphelerı yersız geldı
evet cok hoş ve zayıf 18 yaşında gibi cocuk doğurmuş ama o cocuk ondanmı cıkmıs anlamazsınız,neden benım eşim olabilir; onun eşiyle tamamen zıt benım eşim,
onun eşi spor giyer ,benımkısı klasık
onun eşi uzun sac ,benımkısı kısa sac
onun esı orta boylu fit, benımkısı cok uzun boylu iriyarı
onun esı resmı kurumda ,benımkısı esnaf
onun esı cok labalı konusur asılır tarzda mılletle ,benım esım ciddi ağır abı takılır
şöyle özetlersek onun eşi barış akarsu gibi tarzı benım eşim özcan deniz gibi
bu sekılde belkı cok zıt bırbırlerıne hep ınsan kendısınde olmayan farklı seyelr dıkkat cekerya belkı ondandır... bılemıyorum
canım kadınlar yersiz şüphe etmez bence..sezgileri kuvvetlidir kadınların..hem düşünsene kocası evdeyken gülüşmeler edalı davranışlarda bulunuyor dedi edasummm..
bende çok isterim bu şüphelerin yersiz olmasını..
Siz daha neden sizin eşinizle ilgilensin e cevap veremediniz???öğretmen bir bayan ve yazdıklarınız eşinize asılıyor gibi değil... siz o bayanı güzel görüp eşinizi kıskanıyor olabilirsiniz... bayanın eşine tel açıp iftira atmak ta çok kötü bir düşünce... net hiçbirşey olmadan bir kadının günahına girilmez. ve eşinize asılsa sizin gözünüzün içinde yapmaz bunu emin olun
canım kadınlar yersiz şüphe etmez bence..sezgileri kuvvetlidir kadınların..hem düşünsene kocası evdeyken gülüşmeler edalı davranışlarda bulunuyor dedi edasummm..
bende çok isterim bu şüphelerin yersiz olmasını..
canım bazı kadınların hatta ınsanların dıyelım ,yapısın da vardır bu durum .
yanı bazı ınsanlar cok cıddı ıken bazıları ,asırı samımı sıcak kanlı hatta bıraz daha ılerısı laubalıdır .
benım bır arkadasım da vardır ,sokak ortasın da fılan cok yuksek kahkahalar atar ,ama asla kotu nıyetınden
degıldır .yapısı boyle kızın fazla esnek .ıtıcı mı ? tabıkı de ıtıcı .
ama bırsey de yapamazsın kı o onun yapısı .
herkes bır degıldır ,herkesın yetıstıgı ortam gordugu ahlak orf adet farklıdır .
cevaplar arka arkaya gelıyor ondan cevap veremedım,hemen kızmayın,hem ben böyle iftıra atayım demedım,birisi yazmıs bende olumsuz cevap verdım farkındaysanız,nıye böyle bır konu acayım kı buraya,gayet derdım kı komşum cok güzel ve ben onu kıskanıyorum böyle bır konuyla karşınıza gelırdım,ayrıca dışarda birçok güzel ve alımlı bayanlar var hangı bırını kıskanalım ben evlenelı 4 sene oldu bunları aştım cocugum oldu,üstelık kadın kadını anlar buda bır gercek,yazamadığım bırcok örnek var,kadın bana geldı oturuyorduk,kapı caldı esım geldı aksam üzerı evde kım var dedı bende üst komsu dedım kapı ağzında eşim içeri girmeden hemen yatak odasına gecti bebişi sevmeye gıttı,kadın eşimin sesiyle heycanlandı kızardı sesi titredi,eli ayağına dolaştı,daha sonra kendı toparladı yüksek sesle konusmlar benımle cok samımı tavırlar sergılemeler,kahkahalar ,az önce nasıldı eşim gelınce nasıl oldu,başka bırgun yanında bır arkadas getırmıs bana geldı,daha önceden üst katlarımı cok merak edıyordu,yatakodam banyom vs. var bende musıt degıl dedım gostermedım,bu o gun arkadası benı oyaladı buda oğlunun peşinden gıtme bahanesyle üst katları gezmıs,bırde yatak odamın kapısı acıktı kapatmış,sonra bende farkettım yukarı pesımden cıktım,bu tuhaf oldu,arkadasına hemen hadı kalkalım dedı,anlamıs degılım,bırcok örnek var hangı bırını yazayım((( bana dokunmayan yılan bın yaşasın arkadaşım dışarda güzel cokkk ,eşime asılırsa kıskanırım tabıkıde ,sen olsan kıskanmazmıydın,benımkısı kuru kıskanclık degıl
boyle bırsey yapılır mı hıc,durduk yere mılletın yuvası bozulacak .
ortada kesın bırsey yok .sadece konu sahıbı suphelenıyor .
ama bana suphelerı yersız geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?