komşumun kocama olan ilgisi:(

evli canım ama kocası ilgisiz bir adam,işten gelınce hemen kendını sokağa atar adam,bu kadında özgür kocası pek karışmaz giyimine filan,günde birkaç kez üst değiştirip biri gözünüzün önüne gelse fark etmez misniz?????????eşimin esnaf dükkanı var,nereye kadar gideyim sürekli adamlar oluyor dükkanda zaten çalışanları var,birşey için bile gittiğimde rahat edemıyorum araba işleriyle uğrasıyor esım bu arada,erkek işi bayan pek nadır olur ,oda bırının yanında gelırse,bu yuzden esımın dukkanına pek gıdemem erkek oluyor,ben bakımlıyım bu konuda sorun yok,ama nice guzel kadınlar bakımlılar aldatılıyorrr( birde kadın birşeyı kafaya taakarsa yapamıyacagı yoktur

aklıma bir fikir geldi,ama çok fesatça bişey : acaba eşini arayıp ya da msj atıp,eşiniz sizi aldatıyor tarzı bişey mi yapsanız, nifak nifak nifak

boyle bırsey yapılır mı hıc,durduk yere mılletın yuvası bozulacak .
ortada kesın bırsey yok .sadece konu sahıbı suphelenıyor .
ama bana suphelerı yersız geldı

Siz daha neden sizin eşinizle ilgilensin e cevap veremediniz???öğretmen bir bayan ve yazdıklarınız eşinize asılıyor gibi değil... siz o bayanı güzel görüp eşinizi kıskanıyor olabilirsiniz... bayanın eşine tel açıp iftira atmak ta çok kötü bir düşünce... net hiçbirşey olmadan bir kadının günahına girilmez. ve eşinize asılsa sizin gözünüzün içinde yapmaz bunu emin olun

bence kocana hiççç bellı etmeden, bı sekılde tasınmayı dıret, hem evı hem dukkanı yoksa asla kurtulamazsın. kadın kafayı takmış bellıkı kendı dul mu anlamadımkı..

evet cok hoş ve zayıf 18 yaşında gibi cocuk doğurmuş ama o cocuk ondanmı cıkmıs anlamazsınız,neden benım eşim olabilir; onun eşiyle tamamen zıt benım eşim,
onun eşi spor giyer ,benımkısı klasık
onun eşi uzun sac ,benımkısı kısa sac
onun esı orta boylu fit, benımkısı cok uzun boylu iriyarı
onun esı resmı kurumda ,benımkısı esnaf
onun esı cok labalı konusur asılır tarzda mılletle ,benım esım ciddi ağır abı takılır
şöyle özetlersek onun eşi barış akarsu gibi tarzı benım eşim özcan deniz gibi

bu sekılde belkı cok zıt bırbırlerıne hep ınsan kendısınde olmayan farklı seyelr dıkkat cekerya belkı ondandır... bılemıyorum

canım kadınlar yersiz şüphe etmez bence..sezgileri kuvvetlidir kadınların.. hem düşünsene kocası evdeyken gülüşmeler edalı davranışlarda bulunuyor dedi edasummm..

bende çok isterim bu şüphelerin yersiz olmasını..

Tamamen değişiklik yani:))valla kadınlar hoşlanır ağır abi görünüşlü,uzun boylu ve özcan deniz tarzı adamlardan... eşinizin sahiplenici ve eşine evine bağlı görüntüsü cezbetmiş olabilir... ciddi tehlike çıtır görünüşlü sütun gibi sarışın bir hatun(

canım bazı kadınların hatta ınsanların dıyelım ,yapısın da vardır bu durum .
yanı bazı ınsanlar cok cıddı ıken bazıları ,asırı samımı sıcak kanlı hatta bıraz daha ılerısı laubalıdır .
benım bır arkadasım da vardır ,sokak ortasın da fılan cok yuksek kahkahalar atar ,ama asla kotu nıyetınden
degıldır .yapısı boyle kızın fazla esnek .ıtıcı mı ? tabıkı de ıtıcı .
ama bırsey de yapamazsın kı o onun yapısı .
herkes bır degıldır ,herkesın yetıstıgı ortam gordugu ahlak orf adet farklıdır .

cevaplar arka arkaya gelıyor ondan cevap veremedım,hemen kızmayın,hem ben böyle iftıra atayım demedım,birisi yazmıs bende olumsuz cevap verdım farkındaysanız,nıye böyle bır konu acayım kı buraya,gayet derdım kı komşum cok güzel ve ben onu kıskanıyorum böyle bır konuyla karşınıza gelırdım,ayrıca dışarda birçok güzel ve alımlı bayanlar var hangı bırını kıskanalım ben evlenelı 4 sene oldu bunları aştım cocugum oldu,üstelık kadın kadını anlar buda bır gercek,yazamadığım bırcok örnek var,kadın bana geldı oturuyorduk,kapı caldı esım geldı aksam üzerı evde kım var dedı bende üst komsu dedım kapı ağzında eşim içeri girmeden hemen yatak odasına gecti bebişi sevmeye gıttı,kadın eşimin sesiyle heycanlandı kızardı sesi titredi,eli ayağına dolaştı,daha sonra kendı toparladı yüksek sesle konusmlar benımle cok samımı tavırlar sergılemeler,kahkahalar ,az önce nasıldı eşim gelınce nasıl oldu,başka bırgun yanında bır arkadas getırmıs bana geldı,daha önceden üst katlarımı cok merak edıyordu,yatakodam banyom vs. var bende musıt degıl dedım gostermedım,bu o gun arkadası benı oyaladı buda oğlunun peşinden gıtme bahanesyle üst katları gezmıs,bırde yatak odamın kapısı acıktı kapatmış,sonra bende farkettım yukarı pesımden cıktım,bu tuhaf oldu,arkadasına hemen hadı kalkalım dedı,anlamıs degılım,bırcok örnek var hangı bırını yazayım((( bana dokunmayan yılan bın yaşasın arkadaşım dışarda güzel cokkk ,eşime asılırsa kıskanırım tabıkıde ,sen olsan kıskanmazmıydın,benımkısı kuru kıskanclık degıl

İsterse abisi olarak görsün, her kadın karşısındaki erkekle konuşurken aynı ortamda bulunurken dikkat etmesi gerekir. Yazık değil mi insanları üzmeye hakkı yok..

aynen öyle canım,kadın siyah saclıydı,bende senın gıbı sarıya boyatmak ıstıyorum cesaretım yok nasıl olur acaba dedı,bende neden yakışmasın cokta guzel olur dıye fıkır verdım,kıskansam dıkkat cekıcı sac rengıne boyat dıye akıl verırmıydım,dışarda guzel cok hangı bırını kıskanalım benım eşim önceden BAR işletiyordu,kıskansam oradaki dansçı kızları kıskanırdım,diyorumya bana dokunmayan yılan bin yaşasın

emin misiniz bir kasıt olduguna??
emın olmadan dişinizi gostermeyın kucuk dusebılırsınız ama emınsenız eger laf sokun elbet hatta konusun bıle cok sınır bozucu

eşine anlat kadınla konus kocamla özel vakıt gecırıyoruz senı eve alamam de

ne bıleımbişey de adam sende sonucta ne diye verıyosun kı bılgılerı ay sabah biri topukluyla ınıyo salakamıdır ne

fln de yani ay kadına sinir oldum ya ben evden bıle tasınırdım o derece yanı göz mu yumcam bu duruma

adam saf olsa ne yazar anam erkek sonucta şeytan dürtmeyegörsün eşime söylerım ben olsam

ki zaten eşim muhattap olmaz samımıyet kurmaz bu gibi durumalrda hatta tersler azarlar bile

sen de eşine söle tepkı versın ay nası sinirlendım onunda olu cocugu varmıss şaka gibi

Allah ım böyle kadınalrın şerrinden korusun Yarabbimmm

şimdi daha iyi anladım cnm seni..ama kadın eşinin dükkanının önünden ayrılmıyormuş..halbuki daha önce çocuklarla başka yerde oynuyormuş..hani kareleri birleştirince bu kadın senin iyi niyetinle düşündüğün gibi değil sanki.. ama edasummmu da üzmek istemem..bazı şeylerin farkında olmak da önemlidir hayatta..bir tehlike hissediyorsa insan tedbir almalı..

ne arsız ne haysiyetsiz kişiler var bu dünyada..inanılacak gibi değil..bu devir oldu aldatma devri, fesatlık devri,ş,,,rfsizlik devri..canım sana gelince bu durumu kocana belli etme tilkinin aklına tavuk sokma..yoksa eşinde ister istemez kadının davranışlarını inceler falan sonra... (allah korusun) senin yapacağın en güzel şey bu kadını hayatından çıkarmak, kes muhabbetini olabildiğince eşinden uzak tut. taşınma gibi bir ihtimalınız olabilir mi acaba?? uzaklaşsanız daha iyi olur..ayrıca kocanız bu kadının ilgisini kesin anlamıştır dikkat edin, bütün erkekler bir kadının ilgisini anlayabilirler, ki kocanızda farkındadir bence çünkü kadın anlattığın şeklindeyse kendini göstermiştir..

Sinirlenmeyin kızmış falan değilim:)sadece çok yönlü aklıma gelen herşeyi sizle paylaşıyorum size yardım amaçlı... yoksa ne diye uğraşayım burda yazmaya ki??madem bu kadar eli ayağı titriyor evine sokma geldiğinde de müsait değilim de bir kaç kez..

keısn birşey yok mu siz tum yazdıklarımı okuyun bence bırcok örnek yazdım,eşimin eski işinde manken gibi kızlar vardı,ama iş ilişkisi cercevesindeydi,kıskansam onları kıskanırdım,eşim iş değiştirdi yenı hayata basladık,yenı ev aldık dukkan aldık,apartamndakılerle aıle gıbı oluyoruz,dışardakıler dışarda kalıyor,kadınında kendı evı bızımde kendı evımız taşınma gıbı durumda yok

Kadın kendi kocasında görmediği ilgiyi başkasında görmek için uğraşıyor olabilir.. Gözüne kestirmiş bence :///

Ya canım ne yapsak ki bilemedim ama sakın yanlış anlama ama ben yolarım sanırım o kadını .. Ben açıkçası bir başkasının eşini merak etmem yani ancak ben kendi eşimden sohbet açarım o kendi eşinden sohbet açar ancak öyle ..Yok kaçta gelir yok kaçta gider vss..Bide gözüne girer gibi dükkanın önünde dolanmalar ciddi ciddi yolarım ...

Bende eşime güvenirim ama ne olursa olsun karşı tarafın yapamayacağı şeyde yoktur.. Bundan bir kaç ay önce eşim birine iş buldu muhtemelen kız bunu yanlış anladı yok ne yapsam sana mahçup oldum felan diyor eşimde kıza diyor ki benim hanım sen felan yemeğe çıkarız kız manyak inatla ne zaman çıkarıyorum seni yemeğe :))) tabi benim kide anlatıyor bunu bana .. neyse bir gün eşim kıza diyor ki firmaya çiçek göndereceğim ( firma sahibine bu arada yüklü mal aldılar eşimden ) kız diyor ki çok naziksin ya masamda güller açıcak tabi ben şok ..Eşim tabi düzeltmeyi yaptı hemen çiçek sana değil firmana gelicek ..Neyse bu kızdan ses çıkmadı bir gün mesaj atmış eşime sesin soluğun çıkmıyor diye.. kızdım eşime samimiyetle çalışma prensiplerini bilmeyen insanlara yüz verme... Tabi eşimde durumu anladı kızdan bir daha ses yok... Hamileyim arkadaşlar birde düşünün hasasiyetimi hisler zaten tavan yapıyor...

Bilmiyorumda canım ciddi ciddi yolardım sanırım kadını bir şekilde haddini bildirmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…