komşumun sevişme çığlıklarından bıktım

Insanlarla zitlasmayin. Artık insanlar gerçekten çok tehlikeli.

evet

o yüzden zıtlaşmıyormuş gibi yaparak nası rahatsız edebilirim onu düşünüyorum.

mesela sabah 7de uyandırsam kaçarlar mı erken kalkmamak için sanırım geç kalkıyorlar. alarm sesini açıp uyandırabilirim kalkıp alarm sesi geliyo diye beni şikayet edemezler herhalde?

bi gün beni uyandırdılar saat 4 falandı. o sinirle çıktım kapılarını çaldım çaldım açmadılar.

yani hem yüzsüz hem terbiyesizler. kapıcıya da kapı açmıyorlarmış zaten.

ya ders çalışmasam yolunu bulurum da. işte bi yandan da kendi hayatıma odaklı olmam lazım. bi ihtimal başka odada yatıp gece gündüz tv açsam giderler belki diyorum çünkü alt katın gündüz tv sesi gelyor demek alttan yukarıya da ses gidiyor baya yani.

valla zili yakana kadar yapıştır parmağını oraya, bizim zillerin dışında böyle plastiğimsi bir kapak var, o kapakla duvar arasında minik bir boşluk oluşuyor zil çalarken.bizim üst katta bir ara hayvanat bahçesi diyebileceğim bir aile vardı.ince bir dondurma çubuğunu oraya takmıştım elimi bile yormama gerek kalmamıştı eninde sonunda kalktılar , insan gibi sevişmiyorsan git ahırda seviş terbiyesiz.

Hadi arada bir olsa bu sesler neyse de, her gece her gece...
Geçmiş olsun, onlar uslanmazlar, ateşleri de sönmez muhtemelen hiç, her gece böylelerse

valla altta kürdan sıkıştırmak geldi ziline ama pisleşmek istemedim.

ee sonra noldular gittiler mi bari?

ya aptda yaşamayı bilmeyen köyüne ahırına dönsün ya samanlıkta sevişsinler hayvanların içinde.

Geçmiş olsun canım sana bunlar adam olmaz.Sen bunları kendi haline bırak belliki sorunlu insanlar.

evet baya sorunlular.

aslında kendi haline bıraksam belki kavga edip ayrılcaklar sanki 1 aydır sesim çıkmıyor kadın sıkıntıdan patladı sanki adamla kavgalara başladılar.

işte kendimi kurtarayım sınavım bitince taşınacağız zaten ama salaklardan uyuyamıyorum ki ya.

geçen gün temizlikçileri geldi 10 saat süpürge sesini duymayayım diye kocaman kulaklık taktım ensem zonkluyor resmen boyun fıtığı olacağım yani

Geçmiş olsun, onlar uslanmazlar, ateşleri de sönmez muhtemelen hiç, her gece böylelerse
Millette ne libido varmis dedirtti demi sana da bu konu Ben de gurultuden cok her gece kismina takildim

ya sevişme sesi olmasa kadının takır tukurundan uyanıyorum zaten. yani ben de bi dönem geç yatardım hiç evin içinde takır tukur yapmazdım gayet sessiz takılırdım yani insan kendi rahatsız oluyor gece sessizliğinde ses yapmaktan zaten.

güdüsel yaşıyorlar hayvan gibi. biraz empati yapar insan ya öküzler.

Millette ne libido varmis dedirtti demi sana da bu konu Ben de gurultuden cok her gece kismina takildim

her gece değil ya.

şimdi ifşa eder gibi olmasın da biraz da mesleki bilgimden anladım adam ereksiyon hapı atıyor sanırım 2 3 gün kuduruyorlar sonra ses yok. kadın da fake çığlıklar atıyor açıkçası adamı gaza getirmek için bariz bir seksle adamı yönetmeye çalışan para yiyici. geçen adam bi arkadaşıyla bağıra bağıra dertleşiyordu en pahalı kabanı seçti üzerine benden 100 lira para istiyor falan diye dert yanıyordu.

sağolsunlar dizi izler gibi analiz edebileceğim doneleri veriyorlar bana bu kadar sesli olursan olcağı o.

Kiz Allah seni napmasin Ayrintilarda boguldum su an Ben bir arkadasin da yazdigi gibi asansore asilan yazi fikrini destekliyorum. Yani daire bilmem kac sevisme seslerinizden rahatsiz oluyoruz yazmak biraz sorun olabilir. Aile apartmaniysa cocuklae falan okuyabilir. Daha sade bir dille yazabilirsin

Ne söylediklerini duyuyor musunuz? Ben olsam duyduğum kelimeleri cümleleri her gün yazıp yazıp kapısına yapıştırırdım manyak gibi. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

valla bağırırlarsa duyuyorum

işin garibi sanırım kadın bizi dinliyor.

ablam mesleği gereği normal sohbetini bile biraz sesli yapar ama gündüz vakti mutfakta muhabbet eder yani. sanki onu dinleyip gürültü yapıyordu bi ara hatta ben de ablama kızıyordum bak sen sesli konuşunca yapıyor diye kavga ettik ablamla. sonra bunları dinleyip de zevk aldığını kadının özellikle yaptığını fark edince hepsini uyardım dikkat ediyorlar şimdi evdekiler de yani bahane bulamıyor ben de akıllandım öyle oynatamıyor beni.

valla son ses müzik açtım adam yarın çalışıyor bana ne biraz da o uykusuz kalsın artık 3. gün bugün sabrım bitti.

psikopat gibi oldum yaa abartmıyorum yani. ki ben dedikodu sevmem insanları umursamam magazin bile izlemem.

herşeylerini bilmek de sinirimi bozuyor ben evde ailem evde mi dışarda mı bilmem bunlar kaçta uyanıyor evden çıkıyor geliyor sevişiyor yatıyor hepsini biliyorum çok sinir bozucu

O da bisey mi? Ben yan komsumun kac denemeden sonra hamile kaldigina bile hakimim su an Yatak odalarimiz bitisik de Ama bizimkilerin pek hatasi yok. Binamiz cok eski. Ses yalitimi yok. Yani afedersin osursan duyuluyor Ben ona sadece binada yalitim yok ya canim biliyosun bizim bebek geceleri cok agliyor sizi rahatsiz etmiyoruz demi? Ediyorsak ortak duvara dolabinizi koyun isterseniz biz oyle yaptik size cok ses gitmesin diye dedim Sanirim beni anladilar ve sozumu dinlediler artik daha az ses geliyordu

ya az gelse sesleri dikkat etseler hani bilsem ben de sanırım umursamamaya çalışırdım

ama karşımda kötü niyet umursamazlık ve inat görünce gözüm dönüyor sanırım. bi de ben hani yumuşak yüzlüyüm sabrım bitene kadar sanırım yüz buluyorlar nasılsa ses çıkarmıyor diye. mesela bi iki kez daha ses duydum öncesinde ama önemsemedim sonuçta ben de onları dinlemiyorum ama 3 gündür delirdiler ve uykularımj mahvettiler böyle olunca gözüm dönüyor yani.

bence bizim ses yalıtımı o kadar kötü değil çünkü 10 senedir burdayız sürekli kiracılar değişti hiç duymadım böyle bişey ki bekar öğrenciler bile kaldı parti falan yaparlardı gene rahatsız olmazdık yani onlar bile daha ustrupluydu.

Cok zor bir durum ya. Guluyoruz falan ama zor yani. Bir de anne babayla yasayinca daha zordur. Biz esimle bile yan tarafi duysak birbirimize bir tuhaf bakiyorduk Adam sahit olmamak icin oda degistiriyordu falan Ay bilemedim simdi napsan ki?. Kizla acikca konussan mi? Sevisme seslerinizden uyuyamiyorum. Hunharca sevismek istiyorsan git mustakil ev tut bacim de

kadınla muhattap olmak istemiyorum ya. bence normal biri değil. sevgilisini bulunmaz hint kumaşı sanıp bakın apartmana sevgilisi var havası vermek için yaptığını düşünüyorum. yani ortada bi inat var bunla ne konuşulabilir ki?

Valla asıl bunla konusulur bence. Rahatsiz oldugunuzu bilsin. Soylemezsen daha cook cekersin Ya da babaniz adamla konussun. Yani direkt onlarla muhatap olmazsaniz sorunun cok cozulebilecegini sanmiyorum.

Her seferinde polisi arayın. Adresi verip kavga var, kocası dövüyor diye şikayet edin. Bi süreden sonra durulurlar bence. :"))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…