komşumun sevişme çığlıklarından bıktım

Aslında gündüz yapsalar zabıta yi çağırıp baskın basanindir tarzı bir olayı yeri inceleme super olurdu :))

Kadın orda yaşamıyor sanırım utanma olmaz. Adam için eminim sorun değildir. Bence adamı pek d işininse üstünüze kışkırtmayın pek tekin pabuç değil gibi.

Sesler geldiğinde korna sesi olan şeyler açabilirsin yüksek sesli belki utanirlar

Gündüz uyuyor dediniz.Siz de gündüz inadına gürültü yapın.sizin odanızın üstü yatak odası madem.tavana ha bire birşeyler vurun.altınızda oturan yoksa odanızda yüksek sesle rahatsız edici müzik açın. kendiniz dışarı işe güce gidin.onlar müzikle baş başa kalsın.birkac gün bu iki önerimi yapın bakalım ne olacak

Neden kapısını çalıp bağırmıyosunuz? Madem bağırmak serbest,siz de ahlaklı olanından bağırın madem.Belki kendilerine gelirler.Edepsiz manyaklar yaa! Midem bulandı herşeyi geçtim

Not yaz deşifre et. Şu kattaki şu dairedeki diye belirt apartmanda herkesin göreceği yere as. Madem laftan anlamıyor belki utanma belası dikkat eder

Gündüzleri uyuduklarından eminseniz sizde gündüz belli aralıklarla yarım saate bir saat başı vurun paspas sapıyla iyice gürültü yapın uykuları bölünsün sürekli nasıl bir duyguymux anlasınlar. Bence çok haklısınız

Sende bebek ağlama sesi aç netten, onlar tam sevişirken, son ses aç bak nasıl oluyormuş. İki saat kapatma :)

Senin için şöyle birşey buldum, denenebilir

“orta halli, subwoofer'ı 100watt civarlarında olan bir ev sinema sistemine aux kablosu marifeti ile akıllı telefonu bağlıyorsun. app store veya play'den sound generator isimli programı kuruyor ve wooferın sesi sonda iken 40 ila 60 hz arasındaki sinyali gönderiyorsun. bu işlemi gece 3 gibi yatak odasında yaparsan üsttekiler deprem oluyor diye fırlarlar, sinirleri bozulur, sesin kaynağını tespit edemezler.
çünkü düşük frekanstaki (bas) sesler yalıtım, duvar, kapı, pencere dinlemez her türlü duyulur.
her gürültü yapılan günün gecesinde yaparsan, bir süre sonra şartlı refleks olarak gürültü yapmamaya başlayacaklardır. aynen, pavlovun köpekleri gibi”

10 saat ev süpürulmez
Kadin ve adam ayrilsin kavga etsin deyip duruyorsunuz kafam karıştı sanki kadina kisisel olarak takmis gibisiniz kavga ettiklerinde mutlu olmanizdan oyle anlasildi..odanizi degistirin veya gece salonda ders çalışın gunduz de uyuyun tam gun odanizda..kulaklik takip yine duyuyorum evi inletiyorlar dediniz ama tek duyan da sizsiniz ilginc.

Çok komik derdiniz bu mu

Siz de cok bagimli bir sekilde takiptesiniz cok guldum bu mesaja adam kadina para yediriyorsa bu onlarin sorunu bu kadar net mi duyuluyor evlerine kamera takmis gibi gorutorsunuz sınava odaklanin kazanamazsanız bu ikisi hayatiniza mal.olacak.

ses geldiğinde zillerine aşağıdan basın bence. kapısına gitmeyin çünkü bu ülkede müzik sesini kısın demeye giden adamı öldürmüşlerdi.

eğer gürültü belli bir desibelin (65 desibel) altındaysa (ki iki insan sesinin bu sınırı aşması pek mümkün değil) yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
bana biraz takıntı yapmışsınız gibi geldi, her seslerini takip ediyorsunuz gibi bir izlenime kapıldım, garip.

Son düzenleme:
Aklima kotu seyler geliyo da baskalari carpilir mazAllah ac son ses metal muzik ansizin. Her gece saat ucte dinlet.

Oklavayi al uste vur.Az deli olmak lazim.

Kapısına yazı bırakın;
Gece 12 den sonra mahallecek çığlıklarınızı duyduğumuzdan ne yaptığınızı biliyoruz, şuan imza toplama aşamasındayız yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…