• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumuzun sapık oğlu

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.152
408
İzmir
başlıktan da anlaşılacağı gibi komşumuzun oğlu sapık (karşı komşumuz). bir kaç kez beni gözetlerken tesadüfen yakaladım kapıyı açarken falan denk geldik. kapının anahtar deliğinden bakıyor. o an için çok önemsemedim. ama her an bizim evi gözetlemesi ve evde yalnız kaldığımda sürekli gözetlemesi beni çileden çıkarmaya başladı.
nasıl anlıyorsun sürekli gözetlediğini derseniz. öncelikle bazen yalnız mıyım diye kapı çalınıyor gidip bakıyorum kapıda kimse yok sonra karşı komşum sonuçta bazen kapıları kapanıyor sesini duyuyorum ve apartmanın ışığı yanıyor 20-25 dk sönmüyor. gidip kapıyı açtığım zaman aşağıya ışık hızıyla biri uçuyor aradan 2 dk sonra tak kapıları kapanıyor. ve 4-5 kez yakaladım . yakalamama rağmen hala devam ediyor . ne yapmam lazım bilmiyorum . kendi aileme açsam babam çok sinirli bir insan bilmiyorum ne yapacağımı.

bir akıl verim kızlar:ssz:

Anahtar deliğinden baktığında neyi görmeyi amaçlıyor acaba.

Kaç yaşında bu çocuk siz kaç yaşındasınız

sapık deyince bende evinizin içini gözetliyor zannettim...yada sizi takip ediyor falan sandım...bildiğimiz ergenus tavırları sanırım :)...dikkat çekmeye çalışıyor gibi...
ddevam ederse ailenize söyleyin...

Bir akrabamızda sapıklık yapıyomuş böyle kardeşini kızdırınca kardeşi söyledi.
Komşunun terliğini şee ediyomuş.
Kesin 13,14 yaşlarındadır bu yaştaki çocuklarda olur eşine söyle uyarsın korkutsun biraz bence.

kaç ya$inda ?............
24 falan olması lazım
Anahtar deliğinden baktığında neyi görmeyi amaçlıyor acaba.

Kaç yaşında bu çocuk siz kaç yaşındasınız
ben 21 yaşındayım
sapık deyince bende evinizin içini gözetliyor zannettim...yada sizi takip ediyor falan sandım...bildiğimiz ergenus tavırları sanırım :)...dikkat çekmeye çalışıyor gibi...
ddevam ederse ailenize söyleyin...
dikkat çekmekten ziyade artık tavrı rahatsız etmeye başladı . canım evin içine dalacak fırsatı olsa . anahtar deliğinden görebildiğince gözetliyor zaten
Bir akrabamızda sapıklık yapıyomuş böyle kardeşini kızdırınca kardeşi söyledi.
Komşunun terliğini şee ediyomuş.
Kesin 13,14 yaşlarındadır bu yaştaki çocuklarda olur eşine söyle uyarsın korkutsun biraz bence.

yok bildiğin eşek kadar adam

Anahtar deliğinden nasıl görecek ki...
Evde olduğun zamanlar o deliği pamukla tıka sen de.
Ben olsam bir günümü onu yakalamaya adardım.:ssz:
Nöbet tutardım kapıda valla :24:
Delikten bakmaya başlayınca ansızın kapıyı açıp sapıık var diye binayı ayağa kaldırırdım :41:
Rezilliğine doymamasını sağlardım böylelikle.

Yakaladıgını anlasın öyle ise hakkaten eşşek kadar.
Hayırdır zilime senmi bastın die sor yakalayıp.
Benim ayakkabımada şeker koyuyodu biri sürekli hergün dışarda en sonunda eve gelip akşama kadar bekledim kapının dürbününde
Yakalım kapıyı açtım koyarken seni polise şikayet edicem dedim
Daha yaklaşamadı ama o da takıntı yapmıştı beni uzaktan takip ediyodu hep Allah muhafaza yanlızken kapıyı kimseye açmayın tetikte olun yada kamera filan koyun kapıya..
Şikayet edin kayıtlarla beraber.

evin kapısı çelik değilmi yani çelik tahta farketmez aslında da
bnm anlamadığım dış kapının anahtar deliğinden içersi görünmezki nasıl gözetliyor

hayır canım evli değilim. sorunlar burada başlıyor zaten . annesi ile annem kavgalı:ssz:

haydaa
o zaman kapiya yapi$trici sur, ka$lari yapi$sin kalsin
kapinin onunde bekle $iringadan su fi$kirt
çocukluk yapiyorsa sende aynen cevap ver

bunlar kendi ba$ina çozmek için belki i$e yarar
son çare annene soyle ..

Nöbet tutardım kapıda valla
:24:
Delikten bakmaya başlayınca ansızın kapıyı açıp sapıık var diye binayı ayağa kaldırırdım :41:
:1::1::1::1:çok hoş yaa ...bencede canım sende gerçekten birgününü onu yakalamaya ada inşallah yakala ve gerekeni yap..çok zor bir durum gerçekten

Bencede cok tehlikeli. yani sonuçta evde herzaman annen baban olmaz. yalnız kaldığın zamanlarda falan cok tedirgin olursun. Yada daha kötüsüne cesaret edebilir. babam cok sinirli demişsin ama bence sen direk babana söyle. sonuçta senin yaptığın yanlış birşey yok ortada, bi sucun yok yanii. sinirliysede sana sinirlenicek değil ya. versin bence baban ona ağzının payını. korkar bidaha rahatsız etmez. bence geç olmadan söyle babana. :100:

bnm anlamadığım dış kapının anahtar deliğinden içersi görünmezki nasıl gözetliyor
evin kapısı çelik kapı ama ama hani bu silindir bi anahtar var ya onun anahtar deliği bildiğin delik oluyor öyle. benim odam tam karşısında kapının . bir şey göremese de bekliyor saatlarce. hani zannedersin karşı balkondan dürbünle gözetliyor bende 7/24 çıplak dolanıyorum beni görüyor desem ama değil . çok acayip bir takıntı

24 yaşında ve sizi gözetliyor
bence çok tehlikeli.

bencede ama ne yapacağımı bilmiyorum .

Nöbet tutardım kapıda valla :24:

görebildiği kadarıyla .denemedim mi sanıyorsun kaç kez yakaladım. kaç kez babama yada babasına söyleme ile tehdit ettim yok ıslah olmuyor. bağırsan kaç yazar ki bizim apartmanda çalışmayan yok ki . herkes gündüz çalışıyor . apartman resmen tenha . ee gece gözetlemek yemez zaten. gece çalışıyor sanırım bir de güvenlik görevlisi olması lazım.

Yakaladıgını anlasın öyle ise hakkaten eşşek kadar.
Hayırdır zilime senmi bastın die sor yakalayıp.
Benim ayakkabımada şeker koyuyodu biri sürekli hergün dışarda en sonunda eve gelip akşama kadar bekledim kapının dürbününde
Yakalım kapıyı açtım koyarken seni polise şikayet edicem dedim
Daha yaklaşamadı ama o da takıntı yapmıştı beni uzaktan takip ediyodu hep Allah muhafaza yanlızken kapıyı kimseye açmayın tetikte olun yada kamera filan koyun kapıya..
Şikayet edin kayıtlarla beraber.

ya canım yakaladım defalarca kez uyardım tehdit ettim falan nafile . ay bilmiyorum çok rahatsız olmaya başladım.

geçenlerde en basitinden işe gidecekti sanırım 10 dk bekledim ya kapının ardında ışık açık sürekli. ben evde tek olduğumda kapı kilitli otururum . tamam dedim açıcam kapıyı kilidini ben çevirene kadar kendi kapılarına geçip kapı kilitliyor taklidi yaptı ama salak değilim 10 dk açık kaldı o ışık. o kadar zaman sırf yanılıyorumdur diye bekledim yok açık sürekli. ben kağıyı açıncada arkasını dönüp kapılarını kilitler gibi yaptı kapıyı çarpıp kapadım çok sinirlendim

Canım hani şu küçük yuvarlak delik oluyor bazı kapılarda.
Şu normal anahtar deliğinin biraz üstünde.
Anahtarları tornavidanın küçüğü gibi oluyor.
O deliklerden galiba konu sahibinin kapısını deliği.

Sapıklığın her gün bir ileri versiyonunu okuyoruz Türk erkekleri şu zekayı derslerine harcasalar var ya !:9:
Bence bir an önce çözüm bulun bu duruma, kavgalı olup olmamayı takmazdım ben şahsen gider direk ailesine anlatır rezil ederdim onu orada

aayy gerçekten şu konuyu okuyunca 13 14 yaşlarında bi çocuk zannetmiştim... oha beee 24 yaşında eşşek kadar adam böyle çocukluk mu yapıyor pes valla ne diyim... ama canım 24 yaşında bir erkeğe karşı koymak imkansız gibi bişi... allah korusun herşey olabilir yani... nolur nolmaz... söyle babana... çarpsın ağzına iki tane... bu ne böyle yol geçen hanı mı burası izlencek ... çok tuhafıma gitti gerçekten... belki hoşlanmıştır senden dicem ama hoşlandığı kıza hiç bir erkek böööle zile basıp merdivenlerden koşmaz herhalde... deli midir nedir...

göruntu 24 akıl yaşı 4 galıba bu adamın bence ailenizin bılmesınde fayda var böyle tek başına başa çıkamazsınız

Back
X