- 12 Temmuz 2006
- 57.921
- 221.319
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi GunesinKizi35
az önce bir yorumumda belirtmiştim bizim apartman sakinleri sakin olmayan sakinler ondan bir yönetimimiz yok fakat bu konu adli mercilere gitse bile illa ki bir kanıt gerekir sonuçta kimse delil olmadan işlemez gibi geliyor bana. öyle bir şey lazım ki bana ben bu adamın bunu yaptığını kanıtlayayım . ev kendilerine ait kiracıda değiller. benim ve ailemin yaşamını güvenliğini tehlikeye atacak bir durum söz konusu olur mu bilemem. babasının bıçak çekmesi ile ilgili tanık bulurum fakat bir babanın suçu oğlunun sapık olduğuna kesin delil mi orası tartışılır. yani benim bu sapıklığı kesin bir çözümle ayyuka çıkartmam lazım .
Babasını dile getirmem oğlunun suçunun ispatı için değildi, şikayet ederseniz ailesiyle sorun yaşama olasılığınızdandı.
Madem bu adam alışkanlık haline getirmiş, gerektiğinde size şahitlik yapacak bir arkadaşınızı eve davet edin, iki kız evdeyken yine yaparsa arkadaşınızı şahit gösterin ya da babanıza durumu anlatacaksınız baba kız şahit olunca gidip gereken şikayeti yapacaksınız.