• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumuzun sapık oğlu

aynen öyle anlıyorsun bir süre sonra bakışından bir şeyleri . tedirgin oluyorsun benim aklımda ne tilkiler dolanıyor bir bilsen aklın durur. silahı var mıdır beni alıkoyar mı bayıltır mı apartmanda denk geldiğimizde beni bayıltıp evine götürür mü üzerime saldırır mı daha neler neler. bide ben ufak tefeği 1.58 boy 50 kilo o bayağı iri yapılı

bizim de kapilar karsi karsiya ve çok yakin yani engelli de olsa, kapimi açmak için sirtimi donsem ve bayiltabilirse, bir elle bile kendi evine surukleyebilir.. bir de beni camdan goruyo kapida bekliyo, bi yere gittigi yok ben içeri girmeden kapisini kapatmiyo :26:
insanin aklindan neler geçiyo, bu psikolojiyle iyi korku filmi yazilir

Son düzenleme:
ben sizi baya cesaretli görüyorum benzeri bir olay başıma gelse muhtemelen şimdiye aileme apartmana anlatmış olurdum
ve evde asla yanlız kalamazdım,bence polisi arayıp anlatsanız belki size bir bir çıkış önerirler , yani görüntüleyin hemen kurtulursunuz yada şu şu şekilde şikayetci olabilirsiniz gibi bir fikir muhakkak verirler.

ben sizi baya cesaretli görüyorum benzeri bir olay başıma gelse muhtemelen şimdiye aileme apartmana anlatmış olurdum
ve evde asla yanlız kalamazdım,bence polisi arayıp anlatsanız belki size bir bir çıkış önerirler , yani görüntüleyin hemen kurtulursunuz yada şu şu şekilde şikayetci olabilirsiniz gibi bir fikir muhakkak verirler.

ya canım ilk fark ettiğim dönemler önemsemedim yanlış anlıyorumdur fakat olay onun tarafından ayyuka çıkıncada ne yapacağımıda bilemedim diyebilirim. az öncede yazdım ya biber gazı alıp delikten sıksam fotoğraflasam elimde delilimde olur aslında. benim okulum 4 gün cuma günü evdeyim genel anlamda cuma günleri özellikle dikkatimi çekiyor yani en son da bu cuma dikkatimi çekti işte. bu kapıyı kilitler gibi yapması . onun için bir akıl alayım die yazdım buraya . yorumlar doğrultusunda da en azından yapacaklarımı belirli bir sıraya dizmiş oldum

siz bilirsiniz ama adam 24 yaşında yaptığı hareketler pek dengeli değil bence biber gazı falan sıkıpta da damarına basmayın siz görüntü almaya bakın
yine biber gazı bulundurun ama delikten falan sıkmayın bence.

siz bilirsiniz ama adam 24 yaşında yaptığı hareketler pek dengeli değil bence biber gazı falan sıkıpta da damarına basmayın siz görüntü almaya bakın
yine biber gazı bulundurun ama delikten falan sıkmayın bence.

teşekkür ederim fikir verdiğin için . bakalım kamera yerleştireceğim bir alan ayarlarsam görüntü almaya çalışacağım .

kapının onune gızlı kamera yerlestırsen nasıl olur acaba :27:sonrada tehdıt etsen yada bırılerıne sıkayet etsen o goruntulerle adam saatlerce ızlıyormus vallahı korkulur

Yaşıda büyükmüş önemsenecek bir konu hangi hakla yapabiliyor bunu kaç yaşına gelmiş insanların özel hayatına saygısı yok mu terbiyesizin ? bence hemen kendisiyle konuşun eger anlamıyorsa ailesine bildirin durumu bakarsınız yine olmuyor en son olarak hemen şikayet edin..

başlıktan da anlaşılacağı gibi komşumuzun oğlu sapık (karşı komşumuz). bir kaç kez beni gözetlerken tesadüfen yakaladım kapıyı açarken falan denk geldik. kapının anahtar deliğinden bakıyor. o an için çok önemsemedim. ama her an bizim evi gözetlemesi ve evde yalnız kaldığımda sürekli gözetlemesi beni çileden çıkarmaya başladı.
nasıl anlıyorsun sürekli gözetlediğini derseniz. öncelikle bazen yalnız mıyım diye kapı çalınıyor gidip bakıyorum kapıda kimse yok sonra karşı komşum sonuçta bazen kapıları kapanıyor sesini duyuyorum ve apartmanın ışığı yanıyor 20-25 dk sönmüyor. gidip kapıyı açtığım zaman aşağıya ışık hızıyla biri uçuyor aradan 2 dk sonra tak kapıları kapanıyor. ve 4-5 kez yakaladım . yakalamama rağmen hala devam ediyor . ne yapmam lazım bilmiyorum . kendi aileme açsam babam çok sinirli bir insan bilmiyorum ne yapacağımı.

bir akıl verim kızlar:ssz:

bağırıp çağırcaksın apartmanda rezil ediceksin arkadasım madem yakalıosun eminsin...

Yaşıda büyükmüş önemsenecek bir konu hangi hakla yapabiliyor bunu kaç yaşına gelmiş insanların özel hayatına saygısı yok mu terbiyesizin ? bence hemen kendisiyle konuşun eger anlamıyorsa ailesine bildirin durumu bakarsınız yine olmuyor en son olarak hemen şikayet edin..

kapının onune gızlı kamera yerlestırsen nasıl olur acaba :27:sonrada tehdıt etsen yada bırılerıne sıkayet etsen o goruntulerle adam saatlerce ızlıyormus vallahı korkulur

bağırıp çağırcaksın apartmanda rezil ediceksin arkadasım madem yakalıosun eminsin...

bencede bas yaygarayı ayağa kalksın apartman...

haklısınız kızlar . bugün annesiyle konuşacağım . yok eğer yine devam ederse kendi ailemle konuşacağım. bakalım ne olacak haberdar ederim sizleri

allah sana sabır versın ya hadı 13 vya 14 yasında olsa tamam dıyecegım aama 24 yaş ne demek ya hadı sana karsı bı ılgısı alakası var hoslanıyo desek bunun yolu yontemı var gelırsın adam gıbı soylersın tamamsa tamamdır yoksa yoluna gıdersın fakat bu adamın yaptıgı sapıklık resmen sana şunuda soyleyım yanı bu basıt gıbı gorunse dahı kesınlıkle basıt deıl... demıssın kı apt da herkes calısıyo bu adamda gunduzlerı evde dıyelımkı gunduz dısarı cıkman gerektı cıkacaksın hadı apartmanda bı anda arka donukken azına bısey tıkasa veya orda sıkıştırsa eve göturse... yanı kusura bakma bıraz acık yazdım ama bunlar cıddı seyler bence kesınlıkle o apartmandan taşınmalısınız aılesı ıle konussan bıle veyahut kendı aılenle konussan bıle karsındakı azılı bı sapık bence bole yapan bı ınsanında ben psıkolojısının pek saglam oldugunu düşünmmuyorum belkı herkese tamam yapmam deer ama bu sefer belkı sana ıyıce kınlenır herkese dedıgın ıcın öc almak ıster... yanı bılemıyorum bence taşının o evden (bu konu cok ılgımı cektı konu sahıbı gelısme olursa bılgılendır bızıde)allah yardımcn olsn

24 yaşında ve yapacak işi gücü yok sizi mi gözetliyor ? :53: bence iş daha tehlikeli boyutlara gitmeden önlem alın Allah korusun yalnız kalıyormuşsunuz bazen dikkat edin! :18:

allah sana sabır versın ya hadı 13 vya 14 yasında olsa tamam dıyecegım aama 24 yaş ne demek ya hadı sana karsı bı ılgısı alakası var hoslanıyo desek bunun yolu yontemı var gelırsın adam gıbı soylersın tamamsa tamamdır yoksa yoluna gıdersın fakat bu adamın yaptıgı sapıklık resmen sana şunuda soyleyım yanı bu basıt gıbı gorunse dahı kesınlıkle basıt deıl... demıssın kı apt da herkes calısıyo bu adamda gunduzlerı evde dıyelımkı gunduz dısarı cıkman gerektı cıkacaksın hadı apartmanda bı anda arka donukken azına bısey tıkasa veya orda sıkıştırsa eve göturse... yanı kusura bakma bıraz acık yazdım ama bunlar cıddı seyler bence kesınlıkle o apartmandan taşınmalısınız aılesı ıle konussan bıle veyahut kendı aılenle konussan bıle karsındakı azılı bı sapık bence bole yapan bı ınsanında ben psıkolojısının pek saglam oldugunu düşünmmuyorum belkı herkese tamam yapmam deer ama bu sefer belkı sana ıyıce kınlenır herkese dedıgın ıcın öc almak ıster... yanı bılemıyorum bence taşının o evden (bu konu cok ılgımı cektı konu sahıbı gelısme olursa bılgılendır bızıde)allah yardımcn olsn

ya zaten bahsi geçen 13-14 yaşında çocuk olsa kafasını okşar uyarır geçerim ki ben uyardıktan sonra korkar yani . ama kocaman adam olmadı beni de tedirgin ediyor ve ben şuan anlıyorum ki bu kadar bu işi konduramamamın sebebi çocukluğumuz beraber geçti bizim 15 yıldır bu apartmandayız . ama bilmiyorum artık şu son hele buradaki konuşmalarla birlikte iyice tedirgin oldum . birazdan okula gitmek için evden çıkacağım çıkmışken annesiylede konuşmayı düşünüyorum yada akşam dönerken konuşacağım .

24 yaşında ve yapacak işi gücü yok sizi mi gözetliyor ? :53: bence iş daha tehlikeli boyutlara gitmeden önlem alın Allah korusun yalnız kalıyormuşsunuz bazen dikkat edin! :18:

yok valla canım ne işi gücü var nede akli dengesi nitekim akli dengesi olan adam yapmaz bunları diye düşünüyorum

24 yaşında erkek bildiğin adam yahu. cidden sapıkmış senin komşu ,yanlız kalsanız üstüne atlar demekki. tedbir alıp ailene demelisin hayatım. Durumu daha da ilerletebilir

sakın korkmada yani :20: Allah korusun yalnız kalınca aklına gelen herşeyi yapabileceğini sanır pis sapık hiç yüzüne bile bakma biraz gururu varsa utanır yüzyüze gelince :20: :19:

sinirbozucu ...annesı sıze ınanır mı yoksa ıftıra atıyor mu der cocuguma bılemedım kendınıze dıkkat edın lutfen

sinirbozucu ...annesı sıze ınanır mı yoksa ıftıra atıyor mu der cocuguma bılemedım kendınıze dıkkat edın lutfen
yok ya zannetmiyorum ama tabi ki temkinli olmak gerek
bence ailene söylemelisin ne olur ne olmaz. Allah korusun.
söyleyeceğim ama ilk olarak anneme
sakın korkmada yani :20: Allah korusun yalnız kalınca aklına gelen herşeyi yapabileceğini sanır pis sapık hiç yüzüne bile bakma biraz gururu varsa utanır yüzyüze gelince :20: :19:
yok o kadar yüzsüz ki bir ara denk geldik merdivende ben çıkıyordum o iniyordu nasılsın dedi hiç cevap bile vermedin
24 yaşında erkek bildiğin adam yahu. cidden sapıkmış senin komşu ,yanlız kalsanız üstüne atlar demekki. tedbir alıp ailene demelisin hayatım. Durumu daha da ilerletebilir
aynen bildiğin adam..

Back
X