Komşunun Balkonundaki Köpek

xDerinMavix

Nirvana
Pro Üye
5 Mayıs 2013
33.874
41.430
798
Merhaba arkadaslar.
1 2 gundur bir konuyu dert ettim kendime.
Komsumuzun (tanimiyorum sanirim erkek ogrenci evi) balkonunda daha once olmayan bir kopek var birkac gundur. Ayni sekilde de evin icinde bir kedi var pencereden gorduk.
Eee ne var bunda diyeceksiniz. Evde kimse yok arkadaslar.
Kopek sabahtan aksama balkonda. Yemegi suyu var mi bilmiyorum ama ogleden sonra aksama kadar guneste kaldi bugun. Geceleri cok serin yine balkonda ve butun gece havliyor. Ya ac ya da korkuyor.
Komsuyu birkac gun once balkonda gorduk. 2 3 dk kopekle oynayip gitti. 2 gundur takip ediyorum gece tamamen karanlik ev.
Arkadaslar nereye sikayet edebilirim ya da ne yapabilirim? Gordukce cok uzuluyorum

Gün içinde polisi veya zabıtayı aramak işe yarar mı acaba?

Eve müdahelesi için önce şikayet gerekiyor

Gece ilerleyen saatlerde polisi arayabilirsiniz, günlerdir böyle olduğunu söylerseniz ilgileneceklerdir, uyuyamıyoruz falan diyin o zaman geliyorlar. Ya da belediyeye dilekçe veriliyormuş o zaman zabıta falan geliyormuş köpegin sesinin desibelini ölçüyorlarmış :s yüksekse alıp götürüyorlarmış da hayvan barınakları daha beter keşke çocuğu balkonda gördüğünüzde seslenseydiniz

Malesef binada kimse yok suan. Bir kati bos diger kattakiler de evde degil tatildeler sanirim. Bu bahsettigim katta da isik yok ama kopek balkonda.

Böyle insanlara hakaret bile edemiyorum sinirlerim tepeme çıkıyor.
Haytap'a ihbar edin lütfen hatta video falan da çekebilirsiniz kanıt olsun eğer inkar ederlerse diye.
Haytap ihbar no:
0212-212 12 59

Kopegin fotosu var elimde sabah video da cekebilirim.
Bu tel no sadece Istanbul icin gecerli degil dimi?

Gercekten de barinaklar daha fena ama tum gun guneste kalmasina da gonlum el vermiyor
Seslenmedik cunku o zaman durumdan emin degildik. O gunden beri ev surekli karanlik olunca anladik. Kopek de yeni getirildi balkona. Daha once evde isik vardi hep simdi yok.

Malesef binada kimse yok suan. Bir kati bos diger kattakiler de evde degil tatildeler sanirim. Bu bahsettigim katta da isik yok ama kopek balkonda.
Aklıma yemeğini suyunu bırakıp tatile gittikleri gibi insanlık dışı şeyler geliyo ya balkona çamaşır asmaya zor çıkıyoruz iki dakika bu sıcakta lütfen harekete geçin bir an önce..

Gerizekalılar, koyacaksın onu da balkona aç susuz görecek dünya kaç bucak!! Hayvanların can taşıdığını unutan insan müsveddeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…