- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.430
- 798
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
Ev sahibini taniyormusunuz bir ulaşmaya çalışsanız
Yaaaa şu hayvanlara işkence yapanlara her gün bela okuyorum, bir bitmediler ya...
Gider sorardım ben olsamMalesef o binadaki hic kimseyi tanimiyorum
Gün içinde polisi veya zabıtayı aramak işe yarar mı acaba?
Eve müdahelesi için önce şikayet gerekiyor
Gider sorardım ben olsam
Kapısını çalın bir siz, olmadı apartman yöneticisiyle konuşun, kapıcı varsa yedek anahtar vardır belki son çözüm olarak?
İnşallah göründüğü gibi böyle bir vicdansızlık yoktur ortada
Arkadaş numara vermiş en güzeli o.galibaBinanin bir kati bos diger katindakiler de evde yok. Diger daire de bu bahsettigim daire zatenBinada birileri olsa sormak kolay da malesef.
Böyle insanlara hakaret bile edemiyorum sinirlerim tepeme çıkıyor.
Haytap'a ihbar edin lütfen hatta video falan da çekebilirsiniz kanıt olsun eğer inkar ederlerse diye.
Haytap ihbar no:
0212-212 12 59
Gece ilerleyen saatlerde polisi arayabilirsiniz, günlerdir böyle olduğunu söylerseniz ilgileneceklerdir, uyuyamıyoruz falan diyin o zaman geliyorlar. Ya da belediyeye dilekçe veriliyormuş o zaman zabıta falan geliyormuş köpegin sesinin desibelini ölçüyorlarmış :s yüksekse alıp götürüyorlarmış da hayvan barınakları daha beterkeşke çocuğu balkonda gördüğünüzde seslenseydiniz
Aklıma yemeğini suyunu bırakıp tatile gittikleri gibi insanlık dışı şeyler geliyo ya balkona çamaşır asmaya zor çıkıyoruz iki dakika bu sıcakta lütfen harekete geçin bir an önce..Malesef binada kimse yok suan. Bir kati bos diger kattakiler de evde degil tatildeler sanirim. Bu bahsettigim katta da isik yok ama kopek balkonda.
Belediye'ye şikayet edin, sorgusuz sualsiz hemde...
Arkadaş numara vermiş en güzeli o.galiba
Kopegin fotosu var elimde sabah video da cekebilirim.
Bu tel no sadece Istanbul icin gecerli degil dimi?
Gercekten de barinaklar daha fena ama tum gun guneste kalmasina da gonlum el vermiyor
Seslenmedik cunku o zaman durumdan emin degildik. O gunden beri ev surekli karanlik olunca anladik. Kopek de yeni getirildi balkona. Daha once evde isik vardi hep simdi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?