Komşunun Balkonundaki Köpek

En iyisi oyle yapayim haklisiniz.

Ariycam o numarayi sabah. Insallah sadece Istabbul icin degildir orada yasamiyorum cunku.
Çevremizdeki barınaklardan haberdarsanız ( güzel bakılıyorsa, hiç sanmıyorum ama) orayı da arayabilirsiniz. Umarım aç susuz bırakılmamıştır

Aklıma yemeğini suyunu bırakıp tatile gittikleri gibi insanlık dışı şeyler geliyo ya balkona çamaşır asmaya zor çıkıyoruz iki dakika bu sıcakta lütfen harekete geçin bir an önce..

Orasi buyuk ihtimalle ogrenci evi ve eve gittiler. Balkonda gordugumuz de anahtari verip sen ilgilen dedikleri biri olabilir. Aklima oyle geldi nedense.
Burasi cok sicak degil ama yine de oyle olmamali.

Gerizekalılar, koyacaksın onu da balkona aç susuz görecek dünya kaç bucak!! Hayvanların can taşıdığını unutan insan müsveddeleri

Balkonun icini goremiyorum ama umarim yemegi suyu vardir

Çevremizdeki barınaklardan haberdarsanız ( güzel bakılıyorsa, hiç sanmıyorum ama) orayı da arayabilirsiniz. Umarım aç susuz bırakılmamıştır

Barinaktan haberdarim ama hic ic acici degil malesef ki.

Komşuyla konuşun hep güneş oluyor buralar gece de yoksunuz sanırım bu hayvan hep ağlıyor deyin

Polis ilgilenir mi acaba?
Birisi orman ve su islerini ara dedi ama onlar mi ilgileniyor bununla bilmiyorum. Sabah ilk is ariycam.
Egzotik hayvansa o bakanlık ilgilenir :))
O da el koyup, koruma amaçlı

Şikayet olmadan, kimse o hayvanlara müdahale edemez.

Şu durumda biraz durumu abartıp, evden kötü koku geliyor, şüpheleniyoruz desen
Burnun uzamaz yalandan

Ya aklıma bu geldi, ben polis gelene kadar ihbar ederdim

Belediye bişey yapmayabilir öyle bi olayda biz aramıştık eve girmek vs çok sıkıntı oluyor dediler hayvan hareket edebiliyorsa bulunduğu yerde, kurtarmıyorlarmış da.

Barinaktan haberdarim ama hic ic acici degil malesef ki.
Şaşırmadım... Bizim burada geçen aylarda resmen katliam yaptılar ve tanıdığım veteriner hekim de bu işin içinde... Memleket çalkalandı bir kaç haber kanalında verildi üstü kapatıldı dava açıldı sonuç bekleniyor... Öyle sinir oluyorum öyle öfke doluyorum ki anlatamam. Oturduğum yerde yeni yeni köpekler belirdi meğer o barınak , burada hayvanlara bakılıyor diye topluca buraya koy içine bırakmışlar. Eziyetin her türlüsünü hayvanlar çekiyor ne yazikki !

Belediye bişey yapmayabilir öyle bi olayda biz aramıştık eve girmek vs çok sıkıntı oluyor dediler hayvan hareket edebiliyorsa bulunduğu yerde, kurtarmıyorlarmış da.

Hareket ediyor ama belki ac, tum gun guneste. Gece sogukta. Nasil mudahale etmiyorlar ya?

Inanmiyorum ya. Ne istiyorlar bu hayvanlardan gercekten anlamiyorum ve anlamayacagim.
Bizim burada da bir yaratik artik ona ne diye hitap edeyim bilemiyorum sehrin belirli yerlerine zehirli sosis koymus. Onlarca kedi oldu

Ben bunu bilir bunu söylerim bu insanlara 1- çocuk, 2- hayvan sahibi olmak için ehliyet verilmeli, her isteyen, elini kolunu sallayan sahip olamamalı. Gereken yeterlilik ve güvenilirlik sağlandıktan sonra izin verilmeli. Keşke öyle olsa dicem de hayvan haklarını taksn kim? Bu dünyada yaşayan tek canlı biziz gerisi keyfimize köle sanki..!

Inanmiyorum ya. Ne istiyorlar bu hayvanlardan gercekten anlamiyorum ve anlamayacagim.
Bizim burada da bir yaratik artik ona ne diye hitap edeyim bilemiyorum sehrin belirli yerlerine zehirli sosis koymus. Onlarca kedi oldu
Oturduğum yerde oldukça şanslıyım bu konuda. Belediye mama dağıtımı yapıyor özellikle kışın... Biz de kapılarımızın önüne rahatça mama yemek artığı ya da su koyabiliyoruz. Hayvanlardan istedikleri belli yaşamasınlar, onları rahatsız etmesinler ! Biraz kafaları çalışsa yaşam zinciri için bir sineğin bile ne kadar faydalı olacağını anlarlar ama.insanlar bencil !

Haklısınız... Hayvanlar için yeterli ceza yok maalesef bu yüzden bencil insanlar istediği gibi davranıyor

Ben de çok sorguladım. Bizim komşunun balkonuna yavru kedi damdan düşmüştü komşular da evde yok. Gelmeyecekler de tatildelerdi 1 ay. İstanbulda evlerin birbirine çok yakın olduğu bir yerde yaşıyorum bildiğiniz mahalle.
Yani kedi çok net düşmüş annesi de bekliyor düştüğü çatıda yavru ağlıyor filan çok zordu. Aradık itfaiyeyi filan, bana adamın dediği kedi hareket edebiliyorsa kurtarmıyoruz böyle bi standartımız var ve de zaten birinin evine girmemiz çok sıkıntı dedi. Bilmemnerden İzin mi ne gerekir dedi çok zor işmiş. Zaten bizde çok zorlamadık açıkçası biraz illegal olarqk balkona atladık. Öyle kurtarmıştık.

Bizim de belediye mama dagitiyor.
Ama birkac akil yoksunu da bu zehirli sosisleri dagitmis iste.

Vallahi imkan olsa ben de aynisini yaparim ama bizim balkonlar dediginiz gibi degil. Bahsettigim ev sokagin diger tarafinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…