- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
İşte onları görmek mühim olan. Ah bir denk gelsem ! Kadın erkek fark etmez alırım elime ! Ya o bana ya ben ona yaradana sığınırım o an...Bizim de belediye mama dagitiyor.
Ama birkac akil yoksunu da bu zehirli sosisleri dagitmis iste.
Canim iyice arastirmadan arama bu kez alip barinaga falan vermesinler.
İşte onları görmek mühim olan. Ah bir denk gelsem ! Kadın erkek fark etmez alırım elime ! Ya o bana ya ben ona yaradana sığınırım o an...
Ben çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca...
Kendim yemem sokak ta ki hayvanları beslerim...
Hayvanlar ile oynadığımda, ilgilendiğimde ćok mutlu oluyorum.
Onlar gerçek dost...
Verdiğimiz 1 ekmeği 1 bardak suyunu unutmazlar...
Bir kaç ay önce, 19 Ocak, 2 kedim öldü... hala içim yanıyor...
Araba sürdüğümde her zaman dikkatli olmaya çalışırım... evime giren örümcekleri bile öldürmem... elimle alıp dışarı ya koyalım.
Her zaman söylerim, insanlara değil hayvanların kalplerine dokunun, onlar koşulsuz sever bizi...
Inşallah sandığımız gibi bir durum değildir.
Lütfen konu sahibi bizi bilgirendirin durumdan
Lütfen ilgilen o köpekle.
Onun yerinde bi insan olsaydı bi çocuk olsaydı hiçbirimiz bu kadar sakin kalıp bir dakika daha fazla bekleyemezdik değil mi ?
Hayvan denilince vicdanlar çürüyor maleseff..
Nereye nasıl sikayet etmen gerekir bilmiyorum ama kesinlesmesini bekleme lutfen.
Yanlış düşünmus olsan bile kimse sana neden bos ihbar verdin diyemez.
Sabah arayın ama şu anda da sosyal medya üzerinden iletişime geçebilirsiniz onlarla. Belki yakın bölgede ilgilenebilecek biri vardır, sabaha kadar bir şey olmaz umarım. Bizi de buradan bilgilendirirseniz seviniriz hepimiz, merak ederiz.
Sadece yemek ve su degilki hayvanin sikintisi bu insanlar neden oyle zannediyolar.eve gel yemek su koy git.kopekler ozellikle gunluk atmalari gerekn bi enerjileri var onu atmazlarsa sabaha kadar bagirirlar.keza kedilerde oyle.onlar ne kadar masum yaradilmislar.rabbimin sessiz kullari.sokaga yemek koyarsin buraya alistirma derler.su koyarsin su koydugun kabi atarlar.halbuki insanlara sevgiden baska verdikleri hicbisey yok.bi kedinin bi kopegin basini oksayinca ona sana sevgi gosterir.istedikleri bekledikleride sadece bu.ama insanlara bu bile zor geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?