Komşudan ani olur tuz istersiniz. Azcık un dersiniz falan da fincan ne alaka. Kalabalık misafir vardı sanırım. Ayrıca poşete niye koydunuz ki. Düşmese dahi birbirine çarpıp gene kırılması büyük olasılık.Kızlar geçen komşudan ödünç fincan almıştım evde misafir vardı diye bugün geri götürecekken poşetin altı delindi düştü kırıldı aynısından alıp vereceğim söylemeli miyim kırıldığını yoksa ses etmeyeyim mi dha öncede kızım onun evinde çerçeve kırmıştı aldım götürdün ay ne gerek vardı falan dedi bilmiyorum çok kötü hissettim
Sen fincan diyorsun bizim karşı karşı komşu salon masa sandalye istedi onuda kirip getirdi var böyle insanlar şaşırmıyorumEvinize ilk defa mi misafir geliyor ya şu komşudan da bisey istemenin bi siniri olur fincan istemek nasil bisey yaTabi ki yenisini almalisiniz ama yeni aldiniz diye kadinin verdiği fincan otomatik olarak sizin olmuş olmuyor yani soylemeniz gerekir kirildigini.
Komşudan fincan niye ödünç alınır ki? Ayrıca fincanı poşetle mi geri veriyosunuz?Kızlar geçen komşudan ödünç fincan almıştım evde misafir vardı diye bugün geri götürecekken poşetin altı delindi düştü kırıldı aynısından alıp vereceğim söylemeli miyim kırıldığını yoksa ses etmeyeyim mi dha öncede kızım onun evinde çerçeve kırmıştı aldım götürdün ay ne gerek vardı falan dedi bilmiyorum çok kötü hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?