Komşunun fincanı kırıldı

Karacanın bir fincanı parası da öyle mühim bir para değil inşallah dedim o an hatırası olsn birşey verme miştir

Pahalı da olsaydı yeterli bulayım dedim aynısının buldum çok şükür.

Kızlar size demekki bu komşu teyzemizle alıp verdiğimiz şeyleri yazsam kalp krizi falan geçirirsiniz gün yapar bazen yetmez sehpası gelir ödünç alır bazen ben ondan borcam alırım geçen kızımın doğum gününde sehpa yetmedi bu defa ben ondan aldım . O da benden patates soyacağı alıyo hahahah

kacli aldin?
eger ikili - altili set aldiysan o sekilde ver soyle "kusuruma bakma mahcup oldum" diye en azindan hediye gibi olur. ama tekli aldiysan soylemene gerek yok
Bana 2 li verdi 2 alt 2 üst . Bir tanesi poşetten düştü kucağımda bebek vardı tutamadım . Ben de ikili sipariş verdim ama bence 6 lı versem daha iyi olacak o kırık olanları kalanlarını da verip özür dilerim

Hangi fincanmış kız merak ettim link at da bakalım

Nıye kucumsuyosunkı . Karacada ıkılı fıncan bıle 400 lıradan baslıyor . Neyın kafasını yaşıyorsunuz alın verın kadının fıncanını
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ? Çok farklı bir fincan zannetti bir arkadş ben de normal fincan dedim bir özelliği yok anlamında asdfa

Misafir vardı yetmedi fincan. Peçete sardım tek tek bebek kucağımda elimde poşet vardı altı delikmiş
Komşu ilişkinizi bilmiyorum. Panik olduğunuza göre kırılır gibi. En azından bazı sorumsuz insanlar gibi kırıldı yapacak bişey yok diyip atmıyorsunuz. Aynısı varsa alıp birini yerine koyun hiç söylemeyin. Gerek yok. Zaten malına kavuşuyor

keşke fincan alıp fincan vereceğim komşum olsa ama yok burda. soğan bitse 1 adet soğan rica edeceğim komşum olsun isterdim. ben de seve seve verirdim. insanlık hali düşer kırılır. alır verirsin. önemli olan hataları telafi etmek.

otu u linçlemek için elinde telefon bekliyor insanlar yahu
Ne demiş sanki kadın fincan kırıldı alsam söylesem olurmu demiş aldım kırdım üstüne yattım demiş gibi hemen fincanda almazsın komşudan falan fistan manevi değeri olan ikili fincanı vermez zaten onun için önemliyse,
illaki vardır evınde bi 6lı fincan takımı onun ıcınden verir 2 tane komşuya olur biter

(ben şahsen kendım kullanmaya kıyamam eğer anlam yüklediğim bir değeri varsa benım için komşuya nie vereyim )

Komşudan fincan istemek nedir ya? Çok şaşırtıcı geldi bana. Şimdi alırken 2 takım fincan alın. Bir komşuya bir kendinize.

İkidir kadının eşyasını kırıyorsunuz, ya o fincanın aynısını bulamasaydınız? Bir daha bukadar şanslı olamayabilirsiniz, en iyisi siz bir şey istemeyin.

Komşu komşunun külüne muhtaçtır derler ben de veririm komşum da verir isteyince benim için sorun eğer aldığını getirmezse sorundur insanlık hâli kırılabilir de he sürekli kırık getirir o zaman zaten kişi de bir daha vermez basit şeylerin istenilmesinden de hoşlanmam ben mesela siz örnek vermişsiniz patates soyacağı bu evde olması gereken bir şeydir böyle şeylerin istenilmesinden de hoşlanmam istemekten de ama kalabalık misafir gelir zigon sehpa veririm sandalye veririm sonuçta senede bir kez gelecek kalabalık misafir için herkes 20 tane sandalye evinde bulundurmaz eskiden bizden badana fırçası isterlerdi bekle ki gelsin istemek zorunda kalırdık bu tarz şeyleri sonra vermemeye başladık geri getirildiği sürece komşu komşuya muhtaçtır siz de fincanı alıp verin söylersiniz sorun kalmaz.

tabıkı kusura bakmayın hata ile kırdım diyip yenisini alıp vereceksiniz ve söylenmeli kul hakkıdır neticede.

Ne kadar tatlı bir yorum çok şükür komşularım iyidir böyle şeyler alır veririz apartmanda hiç kiracı yok yıllardır aynı insanlar belki de ondan böyle bir bağ gelişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…