- 5 Haziran 2018
- 827
- 1.055
- 28
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Ay bende karşılaştım bu tiplerle birde yok temizlik parası temizliği de merdiven yikamasi... Yahu en altta oturuyorum zaten ve kendi kapımin önünü de kendim yikiyom bastigim yerleri sana niye para vereyimAllah “Cahil “insanlardan korusun,komşuluk diye bir kavram kalmadı.Binadaki herkesle seviyem,kapıda karşılaşırsam “Merhaba,merhaba “Ama onların bana sorduğu sorular “Bebek yok mu “ “ Hadi yap da sevelim “Bebeğiniz olmuyor mu
Evet kendimi ovdum. Ben çılgın gibi calisir uluslararası hukukun her dokumanini ozumser evrensel ahlak degerleri üzerine kafa patlatir, cinsiyete dayali siddeti engellemeye yönelik programlar insa etmeye çalışırken komşunun beni bu meselelerle rahatsız etmesi orantısız ve inanilmai sinir bozucu.
Kocasi ucgenler, yakisiklilar bastan asagi yalan zaten kuzgun/anka yani
Sokakta yakisikli adam yok ki, eee o zaman burdakilerin yakisikli kocalari nerde yasiyor da biz gormuyoruz
Haydi tip tartisilir ama Turk erkegi oyle cok sportif falan degil yani kasli, fizigi duzgun, fit diyen cikarsa yalan diyorum
Kocasi ucgenler, yakisiklilar bastan asagi yalan zaten kuzgun/anka yani
Sokakta yakisikli adam yok ki, eee o zaman burdakilerin yakisikli kocalari nerde yasiyor da biz gormuyoruz
Haydi tip tartisilir ama Turk erkegi oyle cok sportif falan degil yani kasli, fizigi duzgun, fit diyen cikarsa yalan diyorum
Bu mesaji "ama benim kocam..." diye cevaplayan olursa telefona kusarım. Lütfen diyorum bak lütfenn
Sanal alem anacım. Kim sorgular kim benimki de yuvarlak mesela hadi bakalim kim bilecekama cidden orantili atilmali . Ciger buysa kedi nerede kedi buysa ciger nerede? Gobekli gobekli Polisler burnunu karistirip duruyor sokakta. Amerikan filminden firlama fit 185 190 polis bana denk gelmedi zaten 35 i gecenin saçı basi dökülüyor
Birsey demedim bacim tebrik eder başarılarının devamini dilerim benim sitemim daha yukseklere
Kizginliginiz kendinize aslında bana kalırsa. Bir hukukçu olarak hesabını sormadiginiz için kizginsiniz. Çünkü sizin zaten asıl işiniz haksızlığın sesi olmak. O zaman çok toymussunuz bundan sonra herhangi bir haksızlığa uğradığınızda çatır çatır hukuk önünde hakkınızı savunursunuz
Öteki konuyu okudum kadın emin değil belki hergün başka biriyle sevismek isteyen bir kadın ne biliyorsunuzneymiş sevisme sesi müzik sesi dayak sesi gelse aile içi der susarsınız ama
Neyse aile apartmanlarını hiç sevmem öyle bir apartmanda da oturmuyorum şükür kimse kimsenin kapısını kollamıyor yukardan müzik sesi geliyor ben aşağıda oynuyorum
Ama kavga ediyorlar moralim bozuluyor keşke hep sevişseler
Sürekli kavga gürültü duyarsan bir daha konuşalım resmen apartmana negatif enerji yayılıyor sanki ben aşağıda huzursuz mutsuz oluyorum :/Yok yahu sürekli o sesi duymak hiç hoş değil
Konunun alt metni ben en iyi üniversitede huhuh ohudum.Yani :) hukuk okuyorum de geç :)
En iyi üni, 150 ile alıyor ama ben 47. Oldum ehehe nedir ya?
Sanki hukuk okuyanlar hiç kanunsuz bişey yapmıyormuş gibi
+10000Ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum. Böyle sorunlu insanlar çok fazla, eve babanız girse şikayet edebilecek kadar psikopat insanlar var çevrede. Bir insanın evine kimin girip çıktığına kimse karışamaz, bunu anlayamayan geri kafalı dedikoducular yüzünden bu haldeyiz zaten. Zamanında bizi de evde gece matkap çalıştırıyorlar diye şikayet etmişlerdi andavallar. Sorun şu ki evimizde matkap bile yoktu. İftira atılacak bir şey mutlaka bulunuyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?