Komşunun fuhuş şikayeti

O yazılan başlığa dolu dolu sövmek istemiştim. Ahlaktan söz Edip birilerine aticaklari iftiranın en büyük şerefsizlik haysiyetsizlik olduğunu bilmeyen insanlar bunlar. Başkalarının ahini almaktan korkmayan varlıklar. Konuyu açarken bile o garip seslerden söz etmemişken, tepki almaktan korkup yeni yeni yalanlar üretti.

Ay bende karşılaştım bu tiplerle birde yok temizlik parası temizliği de merdiven yikamasi... Yahu en altta oturuyorum zaten ve kendi kapımin önünü de kendim yikiyom bastigim yerleri sana niye para vereyim

Birsey demedim bacim tebrik eder başarılarının devamini dilerim benim sitemim daha yukseklere

Bende bu seveple o konu sahibine kızdım. Bana da kızan oldu ama bilip bilmeden gözüyle görmeden kimse kimseye o... diyemez dememeli.
Günah bikere.
İnsanların bu kadar kolay etiket koymasına çok sinir oluyorum. O... diye adını çıkarmılardır mahallede yazık. Cahil insanlarla aynı havayı solumaktan gerçekten artık nefret ediyorum.
Size de geçmiş olsun..

Sanal alem anacım. Kim sorgular kim benimki de yuvarlak mesela hadi bakalim kim bilecek ama cidden orantili atilmali . Ciger buysa kedi nerede kedi buysa ciger nerede? Gobekli gobekli Polisler burnunu karistirip duruyor sokakta. Amerikan filminden firlama fit 185 190 polis bana denk gelmedi zaten 35 i gecenin saçı basi dökülüyor

Bu mesaji "ama benim kocam..." diye cevaplayan olursa telefona kusarım. Lütfen diyorum bak lütfenn

Kizginliginiz kendinize aslında bana kalırsa. Bir hukukçu olarak hesabını sormadiginiz için kizginsiniz. Çünkü sizin zaten asıl işiniz haksızlığın sesi olmak. O zaman çok toymussunuz bundan sonra herhangi bir haksızlığa uğradığınızda çatır çatır hukuk önünde hakkınızı savunursunuz

Yalan dolan iste
Amerikali polisler de siskoymu sgaliba onlar da ekip arabasinda donut yiyip kahve iciyorlar
Yakisikli polis dendi mi akla Italya gelir

https://www.sparkpeople.com/mypage_public_journal_individual.asp?blog_id=2500049

https://www.buzzfeed.com/conzpreti/...security-guard?utm_term=.wmxMxLA63#.qtJJYxN8E

Amerikali polisin ruhu Italyanin onunde diz cokup tovbe ister bu kadar yazayim

Son düzenleme:
Öteki konuyu okudum kadın emin değil belki hergün başka biriyle sevismek isteyen bir kadın ne biliyorsunuz neymiş sevisme sesi müzik sesi dayak sesi gelse aile içi der susarsınız ama
Neyse aile apartmanlarını hiç sevmem öyle bir apartmanda da oturmuyorum şükür kimse kimsenin kapısını kollamıyor yukardan müzik sesi geliyor ben aşağıda oynuyorum
Ama kavga ediyorlar moralim bozuluyor keşke hep sevişseler

Ya evet kesinlikle zaten kendime bu kizginlik. Münferit bir olay da değildi bu basima böyle şeyler çok geldi. O zaman inanın bu forumda takma isimle kükredigim gibi kükremedim korkak davrandım. Sanalda veryansin etmem yalan dolan etkisiz. Gerçek hayatta hakkımizi aramamiz lazım. İşte bir tür ic dökme oldu. Sag olun cevabınız için

Polisin tavrına şaşırdım ben kapıya gelip sormaları çok ilginç olmuş araştırma yapılmadan

Yok yahu sürekli o sesi duymak hiç hoş değil

pes..diğer konuya yapılan yoorumlara pes..yazılanlara pes..herkes istediğini yaptığı için bu haldeyız zaten.

Yani :) hukuk okuyorum de geç :)
En iyi üni, 150 ile alıyor ama ben 47. Oldum ehehe nedir ya?
Sanki hukuk okuyanlar hiç kanunsuz bişey yapmıyormuş gibi
Konunun alt metni ben en iyi üniversitede huhuh ohudum.
Konu içeriğinden çok alt metin dikkat çekiyor

+10000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…